Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

naslıcım hoşgeldin bilgisyarın çok etkisi olmuyomuş zaten evde deilimki ofiste mecbur ona bakıyosun bizim işler çok durgun öle otur otur uykun geliyo mecbur nette takılıyosun

BURCU HAKKINda hayırlısı neyse o olsun canım aman bzde tecrube oldugu için herşekılde buluruz canım uzulme sen

naslı gulum cıkmaz şimdi bır kaç gun beklıyım
annaaaaa ben doktorumu arıycaktım unuttum kız dur arıyım

günaydın naslı?kaç gün kaldı senin..?valla ben dün az daha erken gebelik testlerinden yapcaktım zor tuttum kendimi yapmadım zaten az kaldı salıya... yapmak istiyorum ama varsa da bebiş doktorda öğrenim dedim... kocişim zormaya başladı nedir noluyo gibi hastalanmadım ya... ama 22 23 gibi benim normal zamanım az kaldııı.. inşallah kırmızıları görmücem bu ay öle hissediyorum valla...

kızlar ben ünv kazandığım sene babam iflas etmişti o yüzden hem çalışıp hem okumak zorundaydım hafta sonları bile cmrt pazar çalıştım bir yandanda ünv gittim allah şükür hiç uzatmadan bitridim.sonra hiç ara vermeden çalıştım yani yılda sadece 15 gün dinlendim 10 yıldır.kendim evlendim ailemden maddi bi beklentim olmadı yani allaha şükür herşeyden yüz akıyla çıktım rahatım tabi şimdi çalışmak zorunda değilim eşim evde dinlen diyo bebeğini büyüt diyo bakalım belki burdaki stersten uzaklaşınca bebiş gelir:)

hoşgeldin naslı kaç gün kaldı valla ben bile heycanlanıyorum belirti yaşanlarla beraber :)) işallah hayırlısı ile olur bebiş :))

sema ve amor ikinizinde aşılama değilmi anacım. ikinizinde 12 gün geçmedimi
yapın bi test yaa delirtmeyin beniiiiiiiii.
ben aynı durumda olsam kesin yapardım. sonuçta 12 gün sonra belli oluyo bu iş adet tarihini beklemen kesin çözüm ama 12 sonra öğrenebiliyorken neden beklicen 10 gün daha..
delimisiniz yaa yapın..

valla burcu haklısın canım sıtreslı ortam dedınde aklıma ne geldı.bı arkadaş oyle olmuştu gebelık sorunu vardı çok uzun yıllar doktor demişçi bulundugu ortamdan acıl uzaklaşsın ayrıldı işten hop hamiş kaldı ama cok sıtreslıydı işi öyle böyle degıldı yanı

canım benim aşılama deil ki ben sadece çatlatma iğnesi oldum.ve ilk defa olduğum için benim bu ilaçlara tepkim ne olur onu bilmediğim için beklemek istiyorum açıkcası bebiş varsa ve negatif çıkarsa çokkk üzülürüm bişe yoksa bidahaki ay devam o kadar hırpalamam krndimi.ben o yüsden bekliyorum
:çok üzgünüm:

naslı adam tutturdu yok adet gunu dıye yaf
ya doğru söluyo beklıyıp görcez dıyo ısrarla soruyom o yerleşmemıydı dıyom şu anda yorum yapamam beklıycez dıyo :)

hoşgeldin naslı kaç gün kaldı valla ben bile heycanlanıyorum belirti yaşanlarla beraber :)) işallah hayırlısı ile olur bebiş :))

nisancım 25 haziranda adet olmam lazım benim daha epey var. ama belirtiler o kadar erken başladı ki.
bitek bu kadar bel ağrısı hayra alamet mi değilmi onu bilmiyorum yaa. yürüyemiyorum belimin sağ tarafı ve sağ bacağım iptal.

nazoo senin bel ağrın olmuşmuydu canım yaa.

bi de bişey sorcam bu erken gebelik testleri heryerde var mı ve ne kadar
belki bugün dayanamazsam

valla burcucum senin bilceğin iş ama ben üni falan bitirmedim bazı sebelerden olmadı sonra çalışmaya başladım 18imde işte yaş 25 hala çalışıyorum ama ben bebişim doğunca kesinlikle çalışmak istemiyorum evet tek eşimin maaşıyla biraz sıkıntı çekicez ama olsun ben onunla olmak için herşeye razıyım yeterki miniğim beraber olim etrafımda çalışan anne çok ama bide onlara sor ne kadar zor ben ruhsal olarak böle bi vicdan azabını kaldıramam dorusu ayağımı yorganıma göre uzatırım bebeğimi kendim büyütürüm düşünsene herşeyin yanındasın yada hasta bile olsa yanında deilsin

haaa sen bekle sema..
ama amor yapsın.
amoooor yap yaaa ve yaptığını söyleme doktora:sm_confused:

hayır naslı bende hiç bel ağrısı olmadı tatlım her eczanede yok ama böle büyük eczaneler varya onlarda vardır fiatı 19

naslı nasıl sölemıyım nasıl yaptırıyım kıs beklıycem bu ay bende ınat ettım (
testlerden battım zaten sende bekle bır ıkı gun ya

nazocum tabiki ööle benim bebeğime annem bakamaz evlerimiz uzak kayınvalidemde yakın sayılmaz ayrıca ben onların büyütmesini istemiyorum artık çağ değişti yani yetiştirme tarzı falan onların çok eskide kaldı ee çocuğu onlara bırakıp hafta sonu almaksa çok saçma hiç doğurma daha ii bence ne öyle misafir gibi.allaha şükür maddi sıkıntımızda yok.bende öle düşünüyorum yani

tabiki Allah mecbur etmesin ama bak eltimin oğlu görümcemin oğlu kayınvaldem büyütmüş olmuyo ya sen gibi olmuyo anacım ha biz onlardan dahamı bilgiliyiz hayır ama onlar torun olunca kıyamıyolar

kizlar meraba ben sabah test yaptim ama malesef negatief cikti. sizce stresin hamile olmanin ustunde fonksiyonu varmi?

naslı nasıl sölemıyım nasıl yaptırıyım kıs beklıycem bu ay bende ınat ettım (
testlerden battım zaten sende bekle bır ıkı gun ya

iyi bekle bakalım. bende bekliycem.
şu hayatta en sevmediğim şey beklemek. bıktım artık yaaaaÇok üzgünüm çoook

benim göğüslerim bir hafta önce ağrımaya başlardı tık yok hala. dün bastıra bastıra ağrıdı sanmışım ama bugün tık yok :dance:
belimin ağrısı beni öldürüyo kızlar yaa fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…