Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

NASLI boşver beklıyelım canım napalım doktor öyle dıyo bız ondan ıyımı bılcez düşünsene o bana dıyebılır gel ıkı gunde bır tahlıl yapalım ama adam ıstemıyo gerek yok bekle dıyo

evet haklısın.
bişey sorcam benim göğüs uçlarımda bööle bi uyuşukluk gibi bişey var ama ağrı falan yok. belirti olabilir mi?

ayağımın altı kaşınıyo
popom kaşınıyo
saçlarım elektrikleniyo
tırnaklarım kırılıyo
kıllarım uzuyo

bunlarda belirti olabilir mi?:roflol::roflol::roflol::roflol:

bereeen duy nerdesin?

kızlar konuştum doktorumla minoseti içebilirsin endişe etme dedi ama 2-3 gün üstüste iç beş güne çıkarma ara ver dedi bide yine çok şiddettli devam ederse bi norölojik muayne yaptırırız migren falan varmı die dedi şimdiki halde ağrıması normal sıcaklar gebelikte tetikler dedi

naslı bende belimin ağrısında eğilip doğrulamıyorum.hergün daha çok artıyo ağrı. inşallah 1 hafta sonra hamişiz diye yazcaz burda allahım duy dualarımızı hayırlısıyla bizleride anne yap biz de hamiş olalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın çiçekler nasılsınız inşallah bebiş dilekleriniz gerçekleşir neler yapıyonuz ben evı toparlıyorum yavaş yavaş bunyem okadar yorgunkı ama dayananıyorum meçburen hayırlısıyla aşerme bır geçse

anaa su krıstalı naber senın yorumuna ıhtıyacım var canım sendede olmuştuya kanama hanı gebe kaldıgında bendede oldu 3 damla çok sulu adet kanamasına benzemeyen bır kanama oldu sende demı oylemı oldu

caınm allah hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin. hamilelerin duaları kabl olurmuş bize de dua et.aşerme tuzu biberibe kolaylıklar versin allah....

naslı anacım sana sölemek ıstemıyordum ama dayanamadım ,ama sen bu a y duzenlı ilşki yaşadıgın ııcn senden imitliyim ama bekle kuzum nolur.he paran çoksa bana yolla ben harcarım :)) hiç biriniz benım kadar testlere para vermemişsinizdir yanı

bburcu inşallah arkadaşım

amoooooooooorrrrrrrrrrrr kıız kurban olurum ben sana. Şeniz ümitlimisin benden gerçekten. şu an varya hamile kalmış kadar mutlu oldum canım arkadaşım. ben kalcağım kesin diyorum kimse beni sallamıyo günlerdir sinir olmuştum.
o kadar parasızım ki bu ay anlatamam yoksa bi dakka bile düşünmezdim. :sm_confused:

canım bende çok ümitliyim senden için kıpır kıpır belli .allahı yüzümüzü kara çıkartmasın.

mrbkızlar aranıza yeni katıldım sizlerden çok şimdiden affınıza sığınarak sorular sormak istiyorum ben acaba hamilemiyim çok fazla akıntım oldu ve iki hafta bel ağrısı çektim ki hala çekiyorum miğde bulantım ve baş ağrım cabası ayrıca göğüslerimdeki şişlik devam ediyor ama çok sıkıntılıyım ve boğuluyorum yanlız bir buçuk gün adet gördüm ama bittiğine rağmen sanki hale adet görecekmişim gibi ayrıca göğüs uçlarımca sanki siğil gibi şeyler çıktı şuan bile çok fazla ateşim var lütfen bana yardımcı olun

sabriye bi test yapsana hemen çıkar. belirtilern hamileymişsin gibi.üstüne görümş olabilirsin.

canım test yapsan bunlar gebelik belirtisi olabilir ama adet olmuşsun bence hemen test yap eğer bebek varsa kanama için doktora gitmen gerekebilir.bence panik yapmadan hemen test yap hadi hayırlısı:)):enbuyukkk:

yanlız adet olmadan önce test yaptım negatif çıktı ve bir daha da yapmadım . rüyamdada ikitane yüzük taktım. inş yaptırdığımda hamile çıkarımm. kantestimi yaptırsam naslı

yanlız adet olmadan önce test yaptım negatif çıktı ve bir daha da yapmadım . rüyamdada ikitane yüzük taktım. inş yaptırdığımda hamile çıkarımm. kantestimi yaptırsam naslı

kan testi en kesin olanı bence yaptırabiliyosan kan testi yaptır.ama günün geçtiyse idrar da da çıkabilir. ama kan tes:teselli:ti kesindir....

naslı kardelende senın gıbıydı aynı hatırlıyorsan ne bılıyım içimden bır his sankı hamiş olabılırsın dıyo çunku sen normalde bu kadar düzenli ilşki yaşamamıştın canım ama sen gene çok kaptırma kendını uzulmenı ıstemem oldumu arkadaşım benımmmmm

evet bugün hayırlısıyla hemen kan testi yaptırmaya gidiyorum sağolun kızlar inş bebiş vardır bukanala hep baktım hamile olanları olmayanları ve sizden bende biraz moral bulmak için üye oldum bakalım sonuç inş poziftir hamile olanlar dua etsin onların duası kabul olur derler

kıslar selam
sabriya ya göğüsler sivil falan gibiyse hamiş olabilirsin sen
hemen bir test yap çıkar zaten artık hadi bi jkoşu
amor valla helal sana ben şimdiye dr. u falan takmayıp 30 kere yaptımdı test. kendimiz dr. gibi olduk zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…