NASLI boşver beklıyelım canım napalım doktor öyle dıyo bız ondan ıyımı bılcez düşünsene o bana dıyebılır gel ıkı gunde bır tahlıl yapalım ama adam ıstemıyo gerek yok bekle dıyo
naslı anacım sana sölemek ıstemıyordum ama dayanamadım ,ama sen bu a y duzenlı ilşki yaşadıgın ııcn senden imitliyim ama bekle kuzum nolur.he paran çoksa bana yolla ben harcarım :)) hiç biriniz benım kadar testlere para vermemişsinizdir yanı
bburcu inşallah arkadaşım
mrbkızlar aranıza yeni katıldım sizlerden çok şimdiden affınıza sığınarak sorular sormak istiyorum ben acaba hamilemiyim çok fazla akıntım oldu ve iki hafta bel ağrısı çektim ki hala çekiyorum miğde bulantım ve baş ağrım cabası ayrıca göğüslerimdeki şişlik devam ediyor ama çok sıkıntılıyım ve boğuluyorum yanlız bir buçuk gün adet gördüm ama bittiğine rağmen sanki hale adet görecekmişim gibi ayrıca göğüs uçlarımca sanki siğil gibi şeyler çıktı şuan bile çok fazla ateşim var lütfen bana yardımcı olun
mrbkızlar aranıza yeni katıldım sizlerden çok şimdiden affınıza sığınarak sorular sormak istiyorum ben acaba hamilemiyim çok fazla akıntım oldu ve iki hafta bel ağrısı çektim ki hala çekiyorum miğde bulantım ve baş ağrım cabası ayrıca göğüslerimdeki şişlik devam ediyor ama çok sıkıntılıyım ve boğuluyorum yanlız bir buçuk gün adet gördüm ama bittiğine rağmen sanki hale adet görecekmişim gibi ayrıca göğüs uçlarımca sanki siğil gibi şeyler çıktı şuan bile çok fazla ateşim var lütfen bana yardımcı olun
yanlız adet olmadan önce test yaptım negatif çıktı ve bir daha da yapmadım . rüyamdada ikitane yüzük taktım. inş yaptırdığımda hamile çıkarımm. kantestimi yaptırsam naslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?