Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

boşver naslı ne dıye şimdi ona para vercen kızım ah ah kendım gelıyorum aklıma o kadar para verdımkı o testlere şöyle düşün doktor benı pek tabıkı çağırıp talıl ısteyebılır o bana dese ben gıtmezmıyım koşa koşa gıderım onun ıcınde benım içinde ıyı olur ama gerek görmedıgıne göre erken yaptırmamızın bır manası yok kardelen gıbı yaparız ben doktora sölemem yaptıgımı

yanlız adet olmadan önce test yaptım negatif çıktı ve bir daha da yapmadım . rüyamdada ikitane yüzük taktım. inş yaptırdığımda hamile çıkarımm. kantestimi yaptırsam naslı

kan testi yaptırmana gerek yok bence. eğer varsa idrardan çıkar artık. bi koşu al eczaneden, sonucu hemen görürsün. kan testi uzun sürer şimdi.

şişştttt amor naslı yeter ama ikinci bi emre kadar ikinizinde hamişlik şüphesinden konuşmasını yasaklıyorum soran olursada atlamak yok belirti melirti yok beklemedeyiz diceksiniz

evet hande sorma yaa şu amorun sabrına hayran kaldım valla bende. 12 günden sonra beklemeye yüzum yokmuş baktım ben bi sürü sitede. ama kız bekleyecem diyo daha demiyo.
bende çok zor bekliyorum hande düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün değil yaa.

yani benim adetime 1 hafta var.ikinci aşılamam oldu 11 haziranda .diğerinden tek fark ilişki sırasnda ağrı var.ama adet belirteleriyle çok benziyo hamilelik belirtelri yawwwwwww
CADIARZUCADIARZU

yani benim adetime 1 hafta var.ikinci aşılamam oldu 11 haziranda .diğerinden tek fark ilişki sırasnda ağrı var.ama adet belirteleriyle çok benziyo hamilelik belirtelri yawwwwwww
CADIARZUCADIARZU

merhaba arkadaşım benımde ılk aşılamam normalde yumurtaların olgulaşmasından sonra prengly ıle çatlattık ve ben prengly yı kullandıgımda gebe kalamadım hıç bir zaman ve 12. gun adet oluyordum ve öyleymiş zaten.bide 3 damla sulu kan damladı benden umutlandım senın nasıl belırtılerın

şişştttt amor naslı yeter ama ikinci bi emre kadar ikinizinde hamişlik şüphesinden konuşmasını yasaklıyorum soran olursada atlamak yok belirti melirti yok beklemedeyiz diceksiniz

beklemedemi yiz?
ne bekliyoz yaaa otobüs mü tatlicadiarzu

amorla ben bu ay hamiş olcaz çifte sevinç yaşıycaz inşallaaaaaahhhŞeniz

bişey sorcam kardelen test yapıp doktordan mı saklamıştı :roflol:
göğüslerim yanlarında hafif ağrı başladı bu arada, korkuyorum :çok üzgünüm:

bak yaaa hala konuşuyo hala

canım ilk aşılamamda hiç ilişki sırasında ağrım yoktu.şimdi şu an bile kasıklarım ağrıyo.yani diğerinden tekfarkı ilişki sırasında ağrı var.ama dr bana aşılamdan önce sakın ümitlenme dedi.bu tutmazsa tüp bebeğe geçirsin dedi canım .ama işte yinede umut dünyasısenağlama

bak yaaa hala konuşuyo hala

üfffff tamam be tamam. :mymeka:hiçbir belirtiden söz etmiyorum bundan sonra tamam Çok üzgünüm çoook

iyi burda geyik yapıp oturalım o zaman.:dilcikar:

eeeeeeeee havalarda pek sıcak canım..
sizin çoluk çocuk nasıl nazo hanım şakkıdı

naslıııııııı bunu neden sölediğimi çok iyi biliyosun sen güzelim hadi üzme beni

evet şekerim hava pek sıcak ama çokda kapalı eee izne ne zaman çıkıyon naslı varmı tatil programı

o zaman ben size bi şarkı söleyim..

kukumla başım dertte
ne yapsam bilmiyoruuuum
canımdan bir parçasıın
söküp atamıyoruuuum...

kızlar merhaba.aranızda gübeğin alt tarafın kasılma yaşayan varmı ?zonklama benzeri bir ağrı bel ağrısıyla birlikte giriyo.daha önce ki adet dönemlerimde yaşamadığım tarzda bir ağrı olduğu için biraz umutlandım ama yinede hayırlısı.üç günüm kaldı test yapmaya bu arada.

canım ya olayı nasıl güzel özetlemişsin yawjeyyarjeyyar

naslıııııııı bunu neden sölediğimi çok iyi biliyosun sen güzelim hadi üzme beni

evet şekerim hava pek sıcak ama çokda kapalı eee izne ne zaman çıkıyon naslı varmı tatil programı

kız üzülme böcüğün annesi kıyamam sana Şeniz

öyle güzel bi tatil planım varki inanamazsın. 5-6 aile tekneyle tatile gidicez. bir haftalığına kiraladık tekneyi. ege akdeniz.nasıl heyecanla bekliyorum inanamazsın. temmuzun 2. haftası izinliyim. 3 hafta iznim var ama parça parça kullanabilicem. hepsini arka arkaya vermiyolar işyerinden.
sen napıyosun gidecekmisin bu sene.

Kizlarr Selam Hepinize Ne Ediyonus Nasil Herkes Iyi Dimi.. Bugün Işe Geldim Yarin Mutfağa Devam Edilcek çünkü.. Ya Ben Dün Adet Oldumya Direk Pembe Kanamayla Başladi Ama Yoğun Gelmedi Sabah 11den Akşam 11e Kadar Düşünün Sadece 2ped Kullandim Oda Dolduğundan Deil Kokmiyim Diye :) Gece Banyo Yaptim çözülür Diye Ped Koydum Sabah Hiçbişi Yok şimdi Az Az Kahve Geliyo Bu Nedir Acaba Yorumlarmisiniz Canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…