yanlız adet olmadan önce test yaptım negatif çıktı ve bir daha da yapmadım . rüyamdada ikitane yüzük taktım. inş yaptırdığımda hamile çıkarımm. kantestimi yaptırsam naslı
kıslar selam
sabriya ya göğüsler sivil falan gibiyse hamiş olabilirsin sen
hemen bir test yap çıkar zaten artık hadi bi jkoşu
amor valla helal sana ben şimdiye dr. u falan takmayıp 30 kere yaptımdı test. kendimiz dr. gibi olduk zaten:)
yani benim adetime 1 hafta var.ikinci aşılamam oldu 11 haziranda .diğerinden tek fark ilişki sırasnda ağrı var.ama adet belirteleriyle çok benziyo hamilelik belirtelri yawwwwwww
CADIARZUCADIARZU
şişştttt amor naslı yeter ama ikinci bi emre kadar ikinizinde hamişlik şüphesinden konuşmasını yasaklıyorum soran olursada atlamak yok belirti melirti yok beklemedeyiz diceksiniz
beklemedemi yiz?
ne bekliyoz yaaa otobüs mü tatlicadiarzu
amorla ben bu ay hamiş olcaz çifte sevinç yaşıycaz inşallaaaaaahhhŞeniz
bişey sorcam kardelen test yapıp doktordan mı saklamıştı :roflol:
göğüslerim yanlarında hafif ağrı başladı bu arada, korkuyorum :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşım benımde ılk aşılamam normalde yumurtaların olgulaşmasından sonra prengly ıle çatlattık ve ben prengly yı kullandıgımda gebe kalamadım hıç bir zaman ve 12. gun adet oluyordum ve öyleymiş zaten.bide 3 damla sulu kan damladı benden umutlandım senın nasıl belırtılerın
bak yaaa hala konuşuyo hala
üfffff tamam be tamam. :mymeka:hiçbir belirtiden söz etmiyorum bundan sonra tamam Çok üzgünüm çoook
iyi burda geyik yapıp oturalım o zaman.:dilcikar:
eeeeeeeee havalarda pek sıcak canım..
sizin çoluk çocuk nasıl nazo hanım şakkıdı
naslıııııııı bunu neden sölediğimi çok iyi biliyosun sen güzelim hadi üzme beni
evet şekerim hava pek sıcak ama çokda kapalı eee izne ne zaman çıkıyon naslı varmı tatil programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?