Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

berencim hoşgeldin tatlım valla durumun enterasan olmuş acaba içtiğin ilaçlardan olmasın sakın

naslıcım bende kısmtese önümüzdeki haftasn çıkıcam inş o hafta sonu c.tesi pazar eşim abim ve yengem ağvada olcaz bi gece kalıp döncez sonra haftabaşı ben annemle teyzemin yanına çınarcığa gidicem Allah bi keder vermezse h.snuda eşim gelcek belki bi haftada ağustosta alırım

nazocum h.b. gülüm.. bilmiyomki yarın dr.a gitcem konuşcam bakalım sen nasılsın böcükümüz nasıl

naslıııııı kuku şarkını çok sevdim :)))))))))))sitede bizim şarkımız olsun :))))))))))

amorumm yavrumm bugün 12.gün dimi test yapcanmı yoksa ay sonunumu beklicen:)

wavyyyy aşkımmm napıyon nasılsın

berencim iyi olmaya çalışıyroum bugünlerde deli gibi baş ağrısı çekiyorum doktorum normal dedi
bide maorun dediği gibi naslı cadısıyla uğraşıyoz :))

beren yaw durumun enteresan olmuş pembe kan sonra kavrengi kan. anlamadım valla. test yapmıştın o yüzden umudum yok. dur bakalım bugün foşlar belki.

amorda bende beklicez canım test yapmıcaz kararlıyız jeyyar

nazo kuş şimdiden iyi tatiller.
kızlar tatile giden haber versin haa.
meraktan ölmeyelim burda..

merhaba arkadaşlar bu siteye ilkdefa girdim bende bebek istiyorum sizlerin bilgisini paylaşim dedim benim adet başlangıç tarihim 3ü ve 6 gün sürüyor acaba benim yumurtlama dönemim ne zamandır bu konu hakkında bilgisi olanvarsa ve aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkür aklıma gelmişken söyliyim benimde bu ay kasıklarım ağrıyor akıntımda yoğun göğüs uçlarımda ağrıyor karın ağrımı ben üşütmüşümdür diyordum ama aynı şikayet sizdede var normalde adet dönemim yaklaşınca göğüs ağrılarım olur ama şimdi göğüs uçlarım bayağı ağrıyor sanki kopacakmış gibi hadi hayırlısı hepimiz için

amorcumm dr.unu dinle bencede.. ama test yapsan çıkmaz hem dimi çünkü aysonu ya günün. erken test yapsan çıkar belki

nazo kuşum normal baş ağrıların bide bu ara üzülüp SIKILDIYSAN da olabilir. dikkat et ya.

naslı bizim başımızın tatlı belası zaten dimi.. o olmadan olmaz siz olmadanda. ben olmadanda hehee biz artık bütün olduk be ya ))

niloşş selam canım.. hoşgeldin aramıza.. beklediğin adet tarihinden 14ü çıkar.. sonuçta çıkan ayın kaçıysa o gün yumurtlak günündür canım.. mesela diyelim ben önümüzdeki ay 17sinde adet olucam. 17-14 : 3 temmuz yumurtlak günüm. anladınmı canım..

yok berencim yani kızlarada onu diom sabah mesela dün sabah eşim bıraktı akşam o aldı ofistede evdede klima var ama çok açmıyorum çarpmasın die üstelik karşısında falanda durmuyorum canımda sıkılmadı ama akşam öldüm ağrıdan en son ağlaya ağlaya sızdım

nazo sıcaklardan da olabilyo ya. valla evde tadilat varya klima neyim açamıyom tabi kapılar açık falan ay nasıl uyukluyom başım ağrıyo bi bilsen. sıcaklardandır.. dün ve bugün gözlerim şiş kalktım niye bilmiyom çokda yorulmadım sıcaklardan herhalde.

berencim sensizde olmaz elbette Şeniz
tatlı bela diyince bak aklıma yine bi şarkı geldi.
bu şarkı da bizim kukulara değil, beylere :roflol::roflol:

kukumun tatlı belası
kukumun kara sevdası
herşey boş senden sonrası
vazgeçmem senden senden
ayrılmam senden

Canım kasıklarıma ince sancılar vuruyodu. Özellikle uzandığım, gerindiğim, bide ani hareket yaptığım zamanlar. Göğüslerimde şişme ve ağrı vardı. Uçları belirginleşti ve rengi koyulaşmıştı. Sık idrara çıkıyordum birde. İnşallah herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…