Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

oldu naslıcım sölerim ben terbiyeli hatunum kocişime böle şeyler söleyemem hem miniğim anne karnında böle şeylermi öğrensin anam zaten kız doğarsa iide erkek doğarsa ilk sölediği sözük erken hamilelik olcak bu gidişle :)))

ilk zamanlar tabiki nisancım ama şöle mesela ben doktoruma sordum yolculuğu eğer uzağa gideceksen kesinlikle uçakla dedi otobüsle gitme sakın dedi

işte bende onun için sordum gidebilirsin ama kesinlikle uçakla dio bizde eşimle iki günlüğüne ağvaya gitçez kısmetse sonra ben annemle çınarcığa gidicem teyzemin yanına Allah bi keder vermezse sende böle yakın mesafe bi yerlere gidebilirsin

bende ancak bi hafta sonra bi haftada ağustosta istiycem bakalım offf artık hiç çalışmak istemiyom ama daha 5 ayım var ancak kasım sonu falan çıkıcam

Nazomm Wavyi Merak Ettim şimdi Ya.. Niye Gelmediki Acaba Bişi Olmasin Allah Korusun.. Onunda Adet 1gün Mü Sürmüştü Sanki Bebek Varmiş Bide Ayyy Ne Güzel Olur :))

Handefe Kuzumm Nasilsin Canim.. Ben Dün Sabah Adet Oldum Pembe Sümüksü Gibi Başladi Pihti Geldi Gün Boyu Ama Pede Deil Wcye Oturunca.. Gece Hiç Gelmemiş Bugün Sabahtan Beri De Az Az Açik Kahve Geliyo Ya. Bi Fikrin Varmi

Nisann Taze Hamiş Hoşgeldin Canim Nasilsin

Kizlar Bişe Yiyemiyom Ben Ya Midem Bulaniyo Ateş Basiyo Arada Halsizim Bide 2gündür Gözlerim şiş Kalkiyorum.. Acaba üstünemi Gördüm Diyom. çünkü Adetten 1hafta önce Beraber Olmuştuk Eşimle şüphelenmeye Başladim Yaw

ya yoktur eavynin bişeyi Allahın izniyle kötü bişey getirme aklına

diorum ya senin durumunda tuhaf ama anacım ben artık anlamıyom bu ay herkes bi tuhaf wavy o kadar belirti yaşadı fos çıktı yani........

kıslaaar kulaklarım çınladı:)))
BEREn canım hastanedeydik kayınpeder geçen sene BYPASS olmuştu onun check up'ı vardı. ancak gelebildim..valla hastaneye kadar gittim kan testi yaptırmaya cesaret edemedim. şimdi kayınpederede sen ekoya gir ben geliyom diyemedim. niyse eğer üstüne gördüysem gelecek ay tam süpriz olur bana:))))

Bende amoru merak ettim. adet olmadı inşallah...

beren bu ay benimde öle oldu canım bende ümitlendim bir ara yerleşme falanmı diye 2 gündür açıldı kanllar şaldır şaldır heveslenme hiç. umutlar bir sonraki aya,

wavy yok anacım olmadım çok şükür beklıyos bakalım doktor ısrarla adet gununde test dıyo nakalım hayırlısı olsun canım

amor canım çok sevindim .ay geliyo ikizler inşallahh:))))

Beren bu ay benimde adetim çok az oldu ama sende hiç kırmızı gelmemiş bende 1 gün geldi. sonra kahve leke geldi ve bitti. anacım iyice dengesizleştik valla. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…