Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benımde bütün belirtiler bu ay foss çıktı galibasenağlama adetimin 1-2 gün geçiyor ama bugün test yaptım negatif çıktı

Nazocum Ya Evet Tuhaf Yani... Yarin Dr. Belki Test Yapar :)

Wavyyyyyyy Canim Hoşgeldin Geçmiş Olsun Canim Benim.. Benimde 1gün Geldi Ama Pihti Gibi Az Az Sonra Kesildi. şimdi Açik Uçuk Kahve. Geliyo Bile Sayilmaz Pede Gelmiyo Silince Görüyorum Yani..

Handefe Canim Yarin Akarmi Diyosun Bakalim Ya.

Amorcum Yarin Dr.a Gitcem Ya Kan Testi Yaptirayim Diyorum.

Yarin Akşama Gitcem Dr.a Merak Etmeyin Tamammi.
Kizlar Bişi Sorcam Adetten 7-8 Gün önceki Ilişkide Hamile Kalinirmi Ki :)

olabılır berencım herşey olabılır bu kadınlar bır alem anacım
hiç biyerımız tutmıyo
en ıyısı doktor yapar

slm kizlar nasilsiniz kendizi strese sokmayin eminim hepiniz hamis kalcaksiniz ve bas bagiricaksiniz hamileyim diye

slm kızlar ben geldim:))) nasılsınız bakalım bu arada ben kestim umudu bende belirti yok kasılmadan başka göğüslerim falanda sızlamıo hiç walla

Balsurat üzülme canım ya her ay farklı belirtiler yaşıyıp yaşıyıp adet oluyos ne sinir dimi ama kızlar adet günü geçmeden belirti sayılacak kayda değer bişi yok anasını satim.. önceki ay göğüslerim çok ağrımıştı acımıştı sütyensiz yatacak kadar.. ama adet olmuştumn yani :) bu ayda akıntı çoktu kızlar biliyosunuz ama dün adet oldum ama bugün bitti buda tuhaf.. ya biz ne garip yaratıklarız dimi hiçbişi birbirini tutmuyo :)))))))

BEREEEEN kıs bendeki belirtiler hamişlerde bile yoktur. anam halada devam ediyo. ama yooook yoook((
kıslar eğer üstüne gördüysem ki sanmıyorum.. benim en belirgin belirtim tansiyon yükselmesi olacak. ben kendimi bildim bileli düşük tansiyon hastasıyım. 15 gündür sürekli yükseliyo.. Heheee tabi kesin sıcakların etkisi yoktur. illa hamişlik belirtisi olcek ya,:)))))))))))))

kızlarrrrrrrrrrrr bakın bi siteden kopya ediyorum Wavyyyy oku bak canım bizle aynı durumdaymış kız!!!!!

Birgün sabahın kör bir vaktinde kaynanama telefon açıp en çok güzel yaptığı böreklerden istedim. Kaynanam "hamile misin?" diye sordu. Hayır şu anda adteliyim dedim. Aradan bir ay geçti adet kanamam 1 gün sürdü. Bende eczaneye gidip söktürücü almak istedim.Eczacı kızla aram çok iyi olduu için bana "Burçin ben sana bir test vereceğim önce eğer hamile değilsen testin parasını almayacağım ve sana söktürücü vereceğim" dedi. Peki dedim kırmadım. Şirkete geldim. Testi yaptım pozitif çıktı. Hemen işyerimin yanındaki Alman Hastanesi'ne gidip kan testi yaptırdım ve ertesi günü doktora gösterdim. "2 aylık hamilesin, 3. ayına giriyorsun" dedi.
Mutlaka test yaptır. Ben 2 ay adet görmüştüm üstüne, sende de olabilir.

Ayy ne güzel olurBEREN yaaa birden iki aylık bebişimiz olur:)))

Bu arada benim rahmime iğneler batıyo yaaa

wavy geçen ay benimde çok ağrılı geçmişti 2gün işe gelemedim.. bu ay 1gün gecikti ve 1gün sürdü ve normalde adetle beraber ağrım sızım diner dinmedi kasıklarım ağrıyo gözlerim ağrıyo başımda.. gözlerim şiş kalkıyom 2gündür. uykum var hep.. anaaaaaaaaaaa belirtide belirti anasını sattımının hahahahahahahah ay çok güldüm kendime :))))))))))

wavy 1gün yoğunmu geldi adetin.. ve günündemi geldi sonra kahve leke çokmu geldi. 1günmü sürdü leke

kıslar size komik bişey anlatayım bugün hastanede kayınpederi bir sürü teste tabir tuttular. test sonuçlarını aldık ben yorumluyorum şu iyi şu düşük şu yüksek diye.. EE sperm testi kan testi derken yarı doktor olduk. neyse orda iki yaşlı amca vardı kızım bizimkilerede bak dedi bende baktım söyledim. neyse amcalar bizden önce girdiler çıktılar. ve bana kızım sen ne doktorusun dediler bende doktor değilim dedim. o zaman kesin olmalısın bütün dediklerin çıktı. doktordan önce moral oldun dediler:))))

wavy 1gün yoğunmu geldi adetin.. ve günündemi geldi sonra kahve leke çokmu geldi. 1günmü sürdü leke

Beren canım benim adetimin ilk günü normalde az gelir ikinci günü çoğalır. bu sefer ilk gün direk kırmızı ve yoğun başladı. sonra akşama doğru hafifledi. ertesi gün kahve kahve geldi az az. ama böyle nasıl anlatsam parça parça geldi. sonra lekeye dönüştü. 3. gün tık yok. sonrada bitti. dün akşam banyo yaptım bugün iç çamaşırıma bi damla kahve gelmiş başkada bişey yok...
ama beren kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. yani böyle rahmime iğne batıyo sanki kasıklarım ara ara ağrıyo. bacaklarım koşmuşum hamlamışım gibi ağrıyo.. üfff ne bileyim yaa kafam karıştı. bence boş boşuna gelin güvey oluyorum..

sizleri anlamiyorum allahin bi selaminidami esirgediniz anlamdim niye neyse size iyi sohbetler:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

gülsü sen ne zaman geldin kuzucummmm ya biz heyecan yaptık da ondan görmedik seni.. hamile olabilceğimizi konuşuyoduk.. sende bilirsin sende yaşadın bunları.. kusurabakma olurmu canım.. nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

wavy anladım canım.. benim eskiden spral varken 7gün sürerdi spral çıktıktan sonra 4-5gün sürüyodu.. geçen ay iki gün geldi sonra bitti hatta biliyosun 4.günü rahim filmim çekilmişti. bu ay farklı tuhaf yani neyse hayırlısı diyelim dimi

Kızlarr yaaa benim belirtiler devam ediyorrr göğüslerim yanıyor ve karnımın altında yanma var ama testler negatıff yaa adette gelmedı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…