Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

wavy güle güle aşkımmm

amorr canım noldu niye merak ediyon dimi.. yaw amor bişi sorcam senin şimdi adetin 30u dimi.. peki sen nasıl oluyoda iğnmeden sonra 12.günde hamile olup olmadığın belli oluyo anlamadım ki ben

canım cevabın için saol ama sana sorum olucak ben geçen ay 3 de olmuştum regl ondan önceki ay ise 6 sında benim regl düzenli ama sıcaktan olsagerek bikaçgün oynama yapıyor senin hesabına göre benim 11 mi acaba bizahmet bana yazarmısın arkadaşım

buarada kızlar benim bitane canım kızım var 6 yaşında şimdi ona kardeş düşünüyorum eğer hesabım doğruise 11inde ise yumurtlamam kaçırdım bu ayki tireni

Niloşcum Muhtemelen Temmuzun 1inde Hastalancaksin O Yüzden Canim 17si Yumurtlama Zamanindi Fakat 2gün Sonrasida Tehlkikeli Olduğu Için Bu Gece çaliş :))) çikiyorum Ben Grşrz

amor neden canın sıkılıyo tatlım duurumlar nedir?ben pc başında zor oturuyom.belimin ağrısından kasıklarımada ara ara sancı giriyo .salıyada bişe kalmadı salı yaklaştıkça umutlarım artıyo allahım inşallah hamişizdir.senin kaç gün kaldı amorcum?

herkes nere gitti yaw.tek kaldım heralde bura huuuuuuuuuuu hhhhhhhhuuuuuuuuuuuu
kimse varmı kıslar???

ben beklemedeyim. bu ay ilk defa klomen, çatlatma iğnesi ,ve de progestan kullandım çatlatalı 17gün oldu.benim 35 günde falan olur adetim. 22 23gibi olmam lazım ama 10gündür kasıklarım ve belim ağrıyo.bide arada midem kötü oluyo.salı doktor randevum var test yapmıyorum o yüsden.anlayacağın karmaşık durumdayım.

bencede kesin yapma bekle ,sonra insan bi tuhaf oluyo...ne kadar zaman oldu korunmayı bırakalı bi de yaşın kaç.. amma soru sordum ama di mi ya........

yok tatlım sor mühim değil.ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım işte.bende pko var.acele de ettik doktor ondan tedaviye başladı. yani her ay kontrollerimi yapıyodu ama biraz normal yoldan denedik olmadı .bu ay ilk defa başladık tedaviye oyüsden ilaçlara nasıl yanıt verceğimi bilmediğimde beklemedeyim.24 yaşındayım.aynı zaman da istatistik okuyorum uzatmalı 6.sınıftayım inşallah eylüld mezun olucam. öle işte sende kendinden bahsetmek istersen dinlerim::))

daha çok yeniymiş semacım ....hayırlısı olur inşallah hakkında...ben de 10 yıllık evliyim 7 yaşında dünya tatlısı bi kızım var .1.5 yıldır da 2. yi istiyoruz Cenab-ı Allah'tan..Allah ne zaman hakkımızda hayırlısı ise o zman nasip etsin......Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah tarif edilemez bir duygu

ama senin yaşın daha çok genç, tüm kalbinle Allah tan iste Rabbim kabul edecektir....

allah bağışlasın... ben eşimin 2. eşiyim ama onunda hiç çocuğu yok.bende çok istiyorum eşimin yaşı 37.yani artık bir an önce baba olmak istiyo bakalım kısmet tabiki. allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.senin bu çatlatma iğneleriyle ilgili hiç bilgin varmı ya amor dediki 12.gün adet olmazsan hamiş olabilirmişsin ama ben ilk defa olduğumdan tecrübesizim...bilmiyorum ama salıya kadar sabredicem test yok::))

evet senacım ben de öyle biliyorum .Arkadaşım aşılama oldu 12. gün kan testiyle belli oluyo

istersen sohbet bölümüne geçelim burası çok yavaş gebelik özel diye bi bölüm var biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…