Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet senacım ben de öyle biliyorum .Arkadaşım aşılama oldu 12. gün kan testiyle belli oluyo

tatlım ama benim aşılama değil yumurta çatlatma sonra normal çalışma.ondan ben çelişkideyimm.bi de bu çatlatmadan sonra normal tarihde mi adet oluyo?????:enbuyukkk:

merhaba suzanşan
ben burdayım yeni girdim..nasılsın???
ben hala beklemedeyim.sen hamişmiydin yoksa benim gibi bekleyenlerdenmisin?

merhaba suzanşan
ben burdayım yeni girdim..nasılsın???
ben hala beklemedeyim.sen hamişmiydin yoksa benim gibi bekleyenlerdenmisin?

merhaba canım benim yumurtlak günüm yarın başlıyor.otomatik hesaplayıcılara göre tabi gecikmezse :sm_confused:yani çalışma yapanlardanım:dance:

kolay gelsin o zaman sana.bol çalışmalr bu sefer tutar inşallah hepimizi yaw.
nisan himşlik nasıl başaldımı bulantılar

inşallah hepimiz bu ay hamile kalırızda hamişlikten dolayı yaşadığımız şeyleri paylaşırız.semacım sen hala test yapmadın mı?valla iyi dayanabiliyosun yani.

iyi akşamlar kızlar.inş.çift çizgiyi görürsünüz en kısa zamanda.benim kociş gelecek birazdan birşeyler hazırlayayım.görüşürüz

kızlar ben istiyorum eşim istemiyor çoçuğun birazdaha büyümesini istiyor benim yaşım 31 zaman aleyhime işlediğini düşünüyorum sorun yaşamak istemiyorum inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz allah gönlümüzegöre versin aslında uykusuz günler bizleri bekliyor hamileyken uyuyamıyorsun bide çocuk dünyaya geldiğindede gazsancısından uyutmuyor aslında annelik çok külfetli kızım yanlız olmasın kardeşi olsundiye istiyorum allahım hayırlı eli ayağı düzgün bebiş versin hepimize inşallah amin

niloşşşş selam canımm valla çok güzel anlatmışsın.. aynı sebeplerden bebek istiyoruz bende 33 yaşımı doldurcam ağustosta.. 1sene 3ay oldu sprali çıkarttım hala olmadı bu yüzden lütfen bekleme eşinide dinleme ikna et onu..

merhaba .bu ayın 25 inde evleneli 7 ay olucak.ilk 2 ay korundum.eşime kalsa gelecek kış çalışmalara başlıcaktık.bu yazı rahat atlatalım diye düşünmüş.hemen hamile kalacacağım ne malum dedim öyle diyince fazla direnmedi ve ben haklı çıktım bu kaçıncı boş ayım ve hala deniyoruz.erkek milleti nerden anlıcak ki bizim durumumuzu.ama artık eşim benden daha çok istiyor bebeğimiz olmasını.eminim eşininde fikri değişecektir.inş.hamile kalırsın canım.fazla uzattım galibayasakkelime

slm berencim.bugün okudumda senin adette çok ilginç olmuş.herhalde sıcaklardan ya benimde çok tuhaftı bu ay.bugün biraz ağır işlerim vardı her ihtimale karşı test yaptım kazaya kurban gitmemek için negatif.otomatik hesaplamalara göre yarın benim yumurtlak günüm başlıyor:1hug:

suzy selam canım.. aslında en doğrusunu yapıyosun valla.. hamilelik düşünen kadınların her türlü bu testleri yenilemesi gerekiyomuş çünkü üstüne gören veya hamile olduğu halde adet görenleri çok okuyorum ve duyuyorum.. bende kendimden şüpheleniyorum.. çünkü adetime 10gün varken sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım ve afedersin acayip istifra ettim o gün bugündür içim bulanıyo ve hep yatasım var 17si adet günümdü 15i sabahı testte negatif çıkmıştı 1gün gecikmeli adet oldum ama yani 1gün sürdü bugün 2.gün havlu peçete koydum kahve kahve geldi.. int.de araştırdım da kimisi üstüne görme olduğunu kimisi dış gebelik olduğunu(allah korusun) kimisi hamileyken bile sürekli adet gördüğünü söylüyor. ecz. kapalıydı test alamadım. ydrumu aradım cebi kapalydı muayenaneside cvp vermedi bi aksilik oldu herhalde.. yarın arıcam bakalım kan testi mi yapar napar bilmiyorum

allahım hepimizin gönlünegöre versin ben hamile kalırımdiye ümitliydim ama arkadaşlar aylardır korunmuyor benim buay ikidefa korunmadık benim şansım zor desenize hayırlısıneyse o olsun canınızı sıkmayın allah nedemişse o olur

iyi akşamlar kızlar...

kızlar ya,benim adetime 3 gün var. belim , kasıklarım çoooook acıyo.. göğüslerim acıyooo. bide uçlarında koyulaşma var. umutlanmak istemiyorum ama çok istiyom acaba hamiş olabilirmiyim. test yapsam çıkarmı .

SELAM KIZLAR ,size cok etkisinde kaldigim ruyami anlatmak isdiyorum ,acaba yorum yapabilirmisiniz?GECEN SENE BENIM ,4 aylik kizim vefat etmisdi,ruyamda ona benzeyen biraz daha buyuk bir kiz cocugu yanima geliyor ve soruyorum ne zaman bebegim olacak diye,o da diyorki sen daha iyi biliyorsun diyerek gulumsuyor,sonra iyce yanima yaklasiyor,elinde incecik bir boruyu agzima sokuyor ve son gucuyle icime ufluyor,cok tuhaf oluyorum kizlar cok etkisinde kaldim bu ruyanin 2 gun önce gördum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…