Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım bence kesin kan testi yaptır. üstüne görme dediğimiz şeyde adet beklenenden farklı zamanda beklenen az miktarda oluyor diye okumuştum. inşallah hamişsindir

nefisem konuşan bebek görmek hayırlı bi habere işarettir.. bugün netten okumuştum kızkardeşimde dün gece böyle bi rüya görmüş baktık bugün sende bakıver netten canım ama nihayetinde bebek görmek iyi bi haber diye yorumlanıyor

hazancım mrb canımm valla 4gün önce test yapıp çıkanda var 3gün sonra yapıp çıkmayan kanda çıkanda var. valla herkeste farklı ama bi dene istersen.. göğüslerin çok acıyosa genelde hamilelik belirtisi diyolar inşşş öylesindir canım ya.

inşallah canım. tek çizgi görmek yerine ben eniyisi bekleyim. şöleee birkaç gün. sende yaz mutlaka gelişmeleri

canim bakmisdim intden ,uflemek evleda yorumlanir diye yaziyor..hayirlisi

selam gülden canım ben burdayım nasılsın görüşmeyeliiiiiiiiiia.s.

slm kizlar nasilsiniz bakem benim kasiklarim cok agriyor yaaaaaaaaa niyeki anlamadim.

bugun benim mantar kremini almaya gittik varya gozlerim portledi. bizim sigorta oldugu icin sadece 22 dolar odedik ama kremin esas fiyati tam 241 dolarmis. yani 300 milyon bir tup krem. allah razi olsun sigortadan. yalniz nasi bi krem bu yaaa.

ohh toplandik yine. selam gulsu. kasiklarin agrir canim normaldir bebis buyuyor. kanama falan olmadiktan sonra allah korusun bisey olmaz.

uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ismimi niye yaziyon :mymeka: edit yap bari :mymeka: iyidir senden naber buarada?

ay canım kusura bakma yhaaaaaaa unuttum valla
iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun canım yaa dün adet oldum moralim çok bozuldu koca bir ay boşa gitti havalarda ısındı artık insan yakınlaşamıyorki istanbul yanıyorr:roflol:
bu ay çok garip geldi adetim rock gulüm önce kahverengi leke geldi ertesi gün birşey yok sonra gene bileke en sonunda da dün teşrif ettiler kendileri ama gene az yanii hiç ağrımda olmadı tuhaCADIARZUf tabiii hamile olmadığımıda öğrenmiş oldum böylece dün gece ağla ağla sabaha kadar uyuyammadım....

selam kardelen gülsü canlarım nasılsınız annişler bebişler nasılll:dance:

ALLAHA sükür kanama falan yok cidden büyüyorya nerdeyse 3aylik olcam.ay darisi sana ve tüm isteyenlere rack adetin ne zamandi senin durumlar nasil

rock evet canım inşallah yarın dinlemek nasip olur bebişin kalp atışlarını bu arada anlamadım gitti niye o kadar pahalı ki bu ilaç iyi ki sigorta varmışta karşılıyo bari yoksa imanımız gevrerdi:)bu arada beliertiler ne durumda ?

gülsü slm kızım normal o ağrılar rahim büyüyo da ondan endişelenmene gerek yok yani

ecenurcum canim daha yeni yeni toparlaniyor vucudun. ancak kendine gelcek ve gebelige hazirlicak. Bu ay boyle olmasi belkide iyi olmustur bosver o yonden bak. onumuzdeki ay daha saglam daha iyi olacak belkide. sicak micak vallahi artik calisacaz hepimiz dinlenmek yok :roflol: uzme sen kendini herseyin hayirlisi diycez.

ecenur canım bak kızıyom ama kendini yiyip bitiriyon böyle yaparak olacak Allahın izniyle diyom bana inanmıyon sıkma gülüm canını .a.s.

kizlar kardelen ve gulsu ikinizede yaziyorum belirtileri.

sarimtrak akinti :)))))))))))))
Bel agrisi
Kasik agrisi
Kasik batmasi
Ayak agrisi
uyku hali
tansiyon dusuklugu
ates basmasi
gogus hassasiyeti (uclar degil genel)

Adetime tam 1 hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…