suzy selam canım.. aslında en doğrusunu yapıyosun valla.. hamilelik düşünen kadınların her türlü bu testleri yenilemesi gerekiyomuş çünkü üstüne gören veya hamile olduğu halde adet görenleri çok okuyorum ve duyuyorum.. bende kendimden şüpheleniyorum.. çünkü adetime 10gün varken sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım ve afedersin acayip istifra ettim o gün bugündür içim bulanıyo ve hep yatasım var 17si adet günümdü 15i sabahı testte negatif çıkmıştı 1gün gecikmeli adet oldum ama yani 1gün sürdü bugün 2.gün havlu peçete koydum kahve kahve geldi.. int.de araştırdım da kimisi üstüne görme olduğunu kimisi dış gebelik olduğunu(allah korusun) kimisi hamileyken bile sürekli adet gördüğünü söylüyor. ecz. kapalıydı test alamadım. ydrumu aradım cebi kapalydı muayenaneside cvp vermedi bi aksilik oldu herhalde.. yarın arıcam bakalım kan testi mi yapar napar bilmiyorum
hazancım mrb canımm valla 4gün önce test yapıp çıkanda var 3gün sonra yapıp çıkmayan kanda çıkanda var. valla herkeste farklı ama bi dene istersen.. göğüslerin çok acıyosa genelde hamilelik belirtisi diyolar inşşş öylesindir canım ya.
nefisem konuşan bebek görmek hayırlı bi habere işarettir.. bugün netten okumuştum kızkardeşimde dün gece böyle bi rüya görmüş baktık bugün sende bakıver netten canım ama nihayetinde bebek görmek iyi bi haber diye yorumlanıyor
uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ismimi niye yaziyon :mymeka: edit yap bari :mymeka: iyidir senden naber buarada?
ay canım kusura bakma yhaaaaaaa unuttum valla
iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun canım yaa dün adet oldum moralim çok bozuldu koca bir ay boşa gitti havalarda ısındı artık insan yakınlaşamıyorki istanbul yanıyorr:roflol:
bu ay çok garip geldi adetim rock gulüm önce kahverengi leke geldi ertesi gün birşey yok sonra gene bileke en sonunda da dün teşrif ettiler kendileri ama gene az yanii hiç ağrımda olmadı tuhaCADIARZUf tabiii hamile olmadığımıda öğrenmiş oldum böylece dün gece ağla ağla sabaha kadar uyuyammadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?