Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

dbest senin durumuna çok üzüldüm.geçmiş olsun.inşallah sağlıklı bir bebeğine kavuşursun.

önce rahat ol, olumlu düşün. zor bir durum ama bende yaşadım benzerini beklemek zor . iyi haberlerini bekliyoruz. inşallah herşey yolundadır

inşallah yoksa hayal kırıklığıa uğrarım çünkü 14yıldan sonra gelen bir seviçti bu.

selam kizlar,benim size bi sorum olucak.benim reglime 3 gunum var,benimde hamileleik belirtileri oldu,gecen ayllara nazaran agrilarim erken basladi,dun sanki adet olicam gibi kasiklarim karnim agridi biraz daha yogun olarak.sabahleyin gecmisdi agrilar aksam tekrarbasladi ve yine dindi,normalde adet agrim baslarken reglm de hemen baslardi,ve bugun bi test aldim ,almis oldugum test yumurtlamadan 11 gun sonra sonucun cikdigini söylüor ben tabi görmedim o yaziyi 10 gun yapdim negatif cikdi sizce halen sansim varmi yada 1 gun erken yapsamda cok silik bi cizgi cikmasi gerekmezmiydi

Kardelenx o vajinismus belasi bende de vardi. Cok sukur allahima gecti gitti. kendini rahat birak dusunme. Hic acimiyor zaten. Inanki.

canım sen nasıl yendin vajinismusu tedavimi gördün ben bakire değilim yani anestezi ile ilişkiye girdik ama bidaha yapamadık kasma oluyo bende inan çok üzülüyorum napacam bilemiyorum

nefisem o silik çizgi çıkması gerekiyodu çünkü benim hamileliğim oluştuğunda daha adetime 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi bariz belliydi birde hamile isen 10 gün önceden karın ağrıların başlıyo eğer uyku da yapıyosa hamişsin demektir

hazan61 geçmiş olsun canım seninle aynı şeyleri yaşamışız zaten hamilelikte ateş çıkıyo bende de çıkmıştı ama embriyo tutunamadı senin ve benim beklememeize gerek yok ben 1.ayda hamiş kaldım 2.ayda kalamadım şu an 3.ayım inşallah kalırız zaten rahim kendini toparlamışsa hamiş kalırsın

kardelenx benim ilk gebeligimde,reglimbittigi8 inci gunu test yapdim negatifdi sonra tekrar9 uncu gunu yapdim cift cizgiyi gördüm ama ilk gebeligimde hic bir belirti yasamadim diebilirim.bu ay dedigin gibi 10 gun öncesinden kasiklarim agrimaya basladi sag kasigim birde karnimin alt bölgesinde aksamlari icinden biri gidikliyor gibi hareketleniyordu sanki böcek gbi birsey kipirdadigin hissediyordum 2 gundur regl agrilarimi cekiyorum bu ay ilk defa bu kadar agri cekdim diebilirim canim .

ikisiylede bakıldı yinede grülmedi.

giznurcum beni bi arkadaşım 6 haftalıkken vajinal ultrasonla bakıldı bebeğe kalp atışı vardı daha sonra gittiğinde kalp atışı durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldı ama o arkadaşımın kesesinin arkasında kan toplanmış o yüzden kalp atışı durmuş.kürtaj olmak zaorunda kaldı inşallah bebişin sağlıklıdır canım üzme kendini o da Allahın tekdiri hayırlısı olsun

...........................................................................................................................................

nefisem kasık ve karın ağrıması varsa eğer yani ara ara sancı giriyosa 10 gün önceden başladıysa hamilesin demektir bende hamile olduğumu bilmiyodum birde ben de ateş çıkıyodu sende de bu varsa hamilesin eğer adetine 2 gün önceden karnında sancı ve ağrı varsa düşük yapabilirsin ama inşallah öyle deeğidir canım ben dedim ya adetime 3 gün varken 8 tane gebelik testi yaptım hepsindede silik çizgi belliydi inşallah hamişsindir bilmem anlatabildimmi

nefisem kaç aydır korunmuyosun yani bebek çalışması kaç aydır var

ha birde nefisem sen diyon ki reglimin bittiği 8.gün negatif çıktı 9.gün ise silik çizgi gördüm zaten adetin bittikten sonra hamilelik belirtisi olmaz ki canım yaklaşırke olur belirtiler

canım sen nasıl yendin vajinismusu tedavimi gördün ben bakire değilim yani anestezi ile ilişkiye girdik ama bidaha yapamadık kasma oluyo bende inan çok üzülüyorum napacam bilemiyorum

Vallahi ilk baslarda korkudan titriyordum ben. Yani ama benimki oyle boyle degildi. Sacma sapan bi korku yaratmistim kendi kendime. Doktora gittim zannettimki benim kizlik zarimda bi problem var yani normalde cok kalin veya vajina girisi cok kucuk diye dusundum. Doktor hicbi sorun yok gayet normal deyince kendime geldim. neyse ilk seferde bagira cagira yapabildim. Sonra yine korku geldi sanki hep canim acicakmis gibi hissettim. Esimi yanima yaklastirmadim. yaklastirsamda detaylara inemedik. Yan komsum vardi cok iyi bi kadin bana tampon kullanmami soyledi. bak cok faydasini goreceksin gunde bir iki defa tamponla alistirma yap dedi. Ve gercektende acayip ise yaradi. Cunku onu kendin kontrol ediyorsun. 1-2 ay boyle tamponla alistirdim kendimi. ve simdi ne kayganlastiriciya ne onceden yapilan seylere gerek kalmadan gayet iyi yapabiliyorum. Resmen psikolojim duzeldi diyebilirim. o yuzden boyle seyler duydugumda cok uzuluyorum. hic vakir kaybetme canim. esinide dusun. birdaha git doktora istersen. narkozla olan islem biraz pahalidir ve gerek oldugunu sanmiyorum birdaha.

canım tampon ne oluyo nasıl bişey nerde satılıyo gerçekten tampon işe yararmı inan hep ağlıyom canım ya eşim içinde çok üzülüyorum rockwell

Tampon iste orkid yerine kullanilan uzun ince birsey. Ic camasirina koyacagina vajinaya koyuyorsun. bakirelik gittiyse o zaman cok kolay olur bak. Benim doktor bana parmak egzersizi onermisti. Hergun kendin 1 parmak sonra 2 parmak egzersiz yap demisti ama ben onu yapamadim. Sonra bu tampon isini kesfettim. Birde yapisi yumusak plastik birsey oldugu icin tam uygun yani. istersen kayganlastiricida surebilirsen plastik kismina. Biz o zamanlar cok gerginlik esimle. Ben kendimden tiksinmistim. Her gordugum cifte degisik kiskanc gozlerle bakmaya baslamistim. benim bu bayandan ne eksigim var gibi dusunuyordum. Seni cok iyi anliyorum canim.

inan 1.5 yıl oldu evleneli hala yapamadık eşim çok iyi birisi rockwell başka biri olsa şimdiye kadar çoktan boşamıştı inan çok çaresiz kaldım tedavi olmak istiyorum ama çok pahalı

inan 1.5 yıl oldu evleneli hala yapamadık eşim çok iyi birisi rockwell başka biri olsa şimdiye kadar çoktan boşamıştı inan çok çaresiz kaldım tedavi olmak istiyorum ama çok pahalı

hakkaten iyi bir insanmis canim. benimkide cok iyidir dedigin gibi baskasi olsa bosardi benide. ben de 14 ay bekledim evlendikten sonra. Az bi zaman degil. Tedavi zaten canim psikolog falan diyorlar ama ben ona pek inanmiyorum. Yani sonucta bu fiziksel birsey. Aciyosa aciyodur yani psikolog bisey yapamaz o konuda. Ben hic denemedim ama uyusturucu bir sprey varmis. Bi eczaneye falan sor bakalim. Benim cok yakin arkadasim o da ayni dertten muzdaripti biz artik doktora yapmistik bu konuda beraber :) O kullanmisti o spreyi ve oyle yapabilmislerdi ilk seferde.

canım tampon eczanelerde satılıyomu işe yararmı dersin canım ya off bana da doktor parmak egzersizi verdi ama onu bende yapamıyorum istem dışı kasılma oluyo bende çok iyisin canım çok sağol gerçekten tampon işe yararmı diyosun canım

atesim varmi yokmu pek hissetmiyorum,düsükmü Aman Alahim korkdum simdi insallah yokdur böyle bisey ,agrilarim var ama cok siddetli deil,benim adet agrim cok hafif olur bazen hissetmem bile bu seferki var siddetli rahatsiz edicek sekilde deil,korunmayali 3 üncü ayim oldu ...anlatabildim canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…