yarın tekrar gelişmiş ultrasonla bakılacak.bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum
önce rahat ol, olumlu düşün. zor bir durum ama bende yaşadım benzerini beklemek zor . iyi haberlerini bekliyoruz. inşallah herşey yolundadır
Kardelenx o vajinismus belasi bende de vardi. Cok sukur allahima gecti gitti. kendini rahat birak dusunme. Hic acimiyor zaten. Inanki.
ikisiylede bakıldı yinede grülmedi.
kardelenx benim ilk gebeligimde,reglimbittigi8 inci gunu test yapdim negatifdi sonra tekrar9 uncu gunu yapdim cift cizgiyi gördüm ama ilk gebeligimde hic bir belirti yasamadim diebilirim.bu ay dedigin gibi 10 gun öncesinden kasiklarim agrimaya basladi sag kasigim birde karnimin alt bölgesinde aksamlari icinden biri gidikliyor gibi hareketleniyordu sanki böcek gbi birsey kipirdadigin hissediyordum 2 gundur regl agrilarimi cekiyorum bu ay ilk defa bu kadar agri cekdim diebilirim canim .
canım sen nasıl yendin vajinismusu tedavimi gördün ben bakire değilim yani anestezi ile ilişkiye girdik ama bidaha yapamadık kasma oluyo bende inan çok üzülüyorum napacam bilemiyorum
Vallahi ilk baslarda korkudan titriyordum ben. Yani ama benimki oyle boyle degildi. Sacma sapan bi korku yaratmistim kendi kendime. Doktora gittim zannettimki benim kizlik zarimda bi problem var yani normalde cok kalin veya vajina girisi cok kucuk diye dusundum. Doktor hicbi sorun yok gayet normal deyince kendime geldim. neyse ilk seferde bagira cagira yapabildim. Sonra yine korku geldi sanki hep canim acicakmis gibi hissettim. Esimi yanima yaklastirmadim. yaklastirsamda detaylara inemedik. Yan komsum vardi cok iyi bi kadin bana tampon kullanmami soyledi. bak cok faydasini goreceksin gunde bir iki defa tamponla alistirma yap dedi. Ve gercektende acayip ise yaradi. Cunku onu kendin kontrol ediyorsun. 1-2 ay boyle tamponla alistirdim kendimi. ve simdi ne kayganlastiriciya ne onceden yapilan seylere gerek kalmadan gayet iyi yapabiliyorum. Resmen psikolojim duzeldi diyebilirim. o yuzden boyle seyler duydugumda cok uzuluyorum. hic vakir kaybetme canim. esinide dusun. birdaha git doktora istersen. narkozla olan islem biraz pahalidir ve gerek oldugunu sanmiyorum birdaha.
inan 1.5 yıl oldu evleneli hala yapamadık eşim çok iyi birisi rockwell başka biri olsa şimdiye kadar çoktan boşamıştı inan çok çaresiz kaldım tedavi olmak istiyorum ama çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?