Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

oh oh valla iyi belirtiymiş bunlar :teytey:bu ay senden hamiş haberi alacaz bence :dance::teytey:

kardelen ben yarin sizin saatle aksam 8'de havuza gitcem ama merak ederim seni gelir gelmez yazarsin buraya aksamustu okurum.

ecenur canım bak kızıyom ama kendini yiyip bitiriyon böyle yaparak olacak Allahın izniyle diyom bana inanmıyon sıkma gülüm canını .a.s.

ablacım kızma bana çok haklısın ama işte bir an heveslendim hüsran oldu tabi üzüldüm ama çok şükür ben çabuk toparlanan bir yapıya sahibim güçlüyümdür aslında ama bazen işte öyle kötü olabiliyorumşık şey

tamam rockcum sağol .a.s.bu arada baranınannesi niye kapsama alnı dışında anlamadım

ececim bak bende kiziyorum bu kadar kendini üzme biliyorum zor bende yasadim ama en azindan biliyosunki hammile kalabiliyosun dimi.eminim vucucdun yeni topluyor kendini ve bu toplama isi bitincede hamile kalcaksin oyüzden yipratma kendii.
rack kiz baya belirtin var ay insallah buay bekledigimiz habre veririsin.
kardelen senin bebis nasil bulantin falan varmi sigara iciyonmu hala.
bu arada kizlar benim bulantilar azaldi ama bazen yien oluyor

canım benim seni aslında çok iyi anlıyorum ama böyle her ay olmayınca sen hep üzülecekmisin ağlayacakmısın Rabbimin takdiri o.ancak Allah verirse o zman olur biz ne kadar çırpınsakta olmayınca olmuyo.onunda vakti saati var Rabbimden hayırlısını dile daima ve de üzülme tamammı ablacıma.s.Şeniz

rock gülüm belirtiler çok iyi ya senden bir haber alırız inş zaten bu aralar maşallah hamiş patlaması oldu hergün bir haber valla sıra bizede gelir artık bu yoğunlukta:roflol:

ya benim ticker geri gerimi sayiyor anlamadimyaaaaaaaaaaa bikere benim bebsi 10hafta 5günlükmüs az önce yine hesapladim

tamam rockcum sağol .a.s.bu arada baranınannesi niye kapsama alnı dışında anlamadım

hakket ya ne oldu anlamadim. o aliyorum satiyorum bolumunde birisi yazmis onun bolumune niye fiyatlari ozleden yaziyorsun normal sayfaya yaz yoksa bu yuzdenmi banladilar seni demis. allah allah bende anlamadim.

kız rock menapozamı girion yoksa :roflol::roflol::roflol::roflol:
saka anam saka jeyyar
selam kızlar ben gelicem birazdan sakın biryere gitmeyin okey geliyorummmmmm....

Ben hala adet olmadım kızlar yarın olmazsam 3 gün geçmiş olucak.Bugün test negatifffti:dilcikar:adetim geçmezdi bakalım inşallah testte çıkmamıştır.Yarın sabah ateşimi ölçeyim bakalım hiç ölçmedim bu ay kafamçokkarıştı

gülsü bulantılar sabah oluyo ve maalesef sigara içiyom günde 5 tane (bi tiksinemedim gitti şu meretten.yarın kalp atışlarını dinlemeye gidiyom inşallah güzel hayırlı haberlerle dönerim sen tatın o duyguyu inşallah bize de nasip olur :)

kizlar benim cok belirtim varda ama bi adet oluyorum ondan sonra puuuuuuufffff diye sonup gidiyo belirtiler. ama bu ay harbi uzulmicem. uzulursem bana hatirlatin :))))))))))))))))

ya benim ticker geri gerimi sayiyor anlamadimyaaaaaaaaaaa bikere benim bebsi 10hafta 5günlükmüs az önce yine hesapladim

burda saati çok geç veriyolar o yüzden değişim geç oluyo mesela benim de 7+3 oldu daha değişmedi seninde değişir birazdan merak etme

canim sabah ilk idrarlami yaptin testi? o onemli cunku. bekle bakalim 2 gun sonra yine yaparsin.

balsurat canım geç döllenme olduysa çıkmayabilir en iyisi kan testi aslında yaptırsana yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…