Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yaa günüm geçti diye gerek yoktur diye öğleden sonra yapmıştım.bekleyeyim bakalım kırmızıları klava:gelmezse yaparım

yok sen genede sabah yap canim. ben inanmiyorum o testlere. hep negatif cikiyo gerci ve dogruda benim icin :roflol: ama sen yarin veya obur gun sabahtan yap tatlim tekrar. boyle gecikmelerin olmadiysa sansin yuksek.

womanly hoşgeldin anam :))

balsurat sen bilirsin canım inşallah adet olmazsında hamişsindir hep böyle gecikme olurmuydu peki yoksa ilk defa mı oluyo

kizlar benim cok belirtim varda ama bi adet oluyorum ondan sonra puuuuuuufffff diye sonup gidiyo belirtiler. ama bu ay harbi uzulmicem. uzulursem bana hatirlatin :))))))))))))))))

kızz rock öyle deme yaaa bende öyle dedim dün gece hep moralim bozuldu üzülme hiç iyi birşey değil aslında ama insanın elinde de olmuyorki ne yapalım:sm_confused:
bu arada puf yazmışsın ya canım puf böreği çekti kız ay noluyor bana biri beni durdursun yahuuuu:roflol::mymeka:

gulsu senin kontrol bidaha ne zaman? bak burda arkadasim soyledi. amerikada hamile olunca oyle habire zirt pirt doktora gidip ultrasona girmek yokmus. ilk 3 ay hic bakmiyolarmis sadece kan testi yapiyolarmis o kadar. kanaman bisey olmadik surece ellemiyolar yani. 3 aydan sonrada ayda birmis ultrason.

simdi benimde sen diyince cekti iyi mi :roflol: yaninda da beyaz peynir ve cay olcak offfffffffffffffffffffffffffff uzulmicem kizim harbi soz veriyorum. turkiyeye gitme heyecani sardi simdi beni :dance:

geldim canlar ee ne var ne yok bakalım ....aman hadi sohbete gidelim yaw ...

gulsu sana soylemeyi unuttum ben agustos basi izmire gidiyorum. nihayet memleketime kavusuyorum. cok mutluyum.

rock türkiye aslında sana moral olacak hamile değilsen inşallah Rabbim hakkında hayırlısını versin ama bana hamişsin gibime geliyo :)

Kızlar benim kociş çağırıyor allaha emnat olun allah rahatlık versin.
ŞİMDİDEN HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH

yi geceler balsurat yerimseniben
hoşgeldin vomanlıy
gülsü canım kasuk ağrılarına fazla değilse takılma bebek büyüdükce karın bağları geriliyormuş biryerde okumuştum...
kardelen bebişi yarın kalp atışlarını mı duyacaksın aman maşallah

ayin 30da bidaha gitcem rack ay orasida amma garipmisha.ay ben o3ay catlartim ya.bubenim4.gitmem olcak kiz.
balsurat belki erken test yaptin hemen cikmayabilir bekle bakalim sekerim

günaydın burcu valla ben pek ii değilim. hasatlandım sanırım yani tam emin olamıyorum.akşam 1-2 damla geldi sabaha kadar bişe yok,sabah yeniden 4-5 damla anlamadım. ben çok yoğun olurum normalda.ama ilaçlardan heralde.bu kadar kanamadan sonra hamiş değilimdir heralde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…