ama tatlım yerleşme kanaması dedikleri açık renk mi oluyo ya..ben korkuyorum .öğlene kadar bekleyip doktoru aricam.bi de ona soram.....belki gel der.ya ben dün kayınvalidemin evini temizledim çok yormadım kendimi ama dolap silerken üst dolaba uzandım canım yandı hemen bıraktım onndan olmuş olabilirmi???test alsam çıkarmı burcu1ay 2gün.oldu ma ben çatlatma yaptım ya daha erken olmam gerkiyosu 1 hafta öncafalan test alsammı kikafam çok karıştı?
amorcum dayanamıyorum ya ağlamaktan gözlerim şişti...ama ped koydum korkudan ne bilim böle içimd bi his var heralde tuttu ama düşük mü oluyo anlamadım dün yordum kendimi kayınvalidemin evini su bastı.onlar 6aydır evde yoklar.mecbur ben temizledim acaba ondan mı oldu yoksa hiç adet olcak gibi deildim.çok korkuyorum....
amor sen aşılamamı olmuştun çatlamamı yapmıştınız ya.....normal adetime daha var 3-4 gün ilaçlar erken başlatırmı adeti nolur bişe söleyin evde yalnızım kimse yok bana bişeler sölicek ellerim titriyo zor yazıyorum 2de bir wc ya gidiyorum nolmuş die.
semacım canım bence test yap bıtane sen ana acıdıysa kıs.neyse sen dur teleş yapma hemen bır ıdrarda bak bakıyım senın ıgnenın etkısı çoktaan gıttı .hadı hemen yap canımö bende merak ettım.tam nasıldı kanam
semacım sakin ol allaha dua et hayırlısı olsun diye sancın falan yoksa sabret öğlen olsun o zamana kadar netleşir heralde adetmi oldun yoksa başka bişi mi rahatla biraz bişeyler ye tv. izle kafanı dağıt biraz
ya işte dün akşam akıntım koyuydu çamaşırımı değiştirdim.sabah tekrar yoktu bişey işre 1saat oldu ama normal kanmam çok yoğun olur ilk gün.ped koydum sabah 8de .şimdiye kadar biraz lekelenmiş ped.kızlar ben bi test alim de geliim bakim yoksa bişe doktordan radevu alim yine.kocişime nasıl sölicemm çok ümitliydik bu ay....
tam kanamanın şeklını anlat canım ve test yap allah korusun düşük varsa bıle tstte cıkar canım sakın ol guzelım onun doğacagı varsa bişeycık olmaz merak etme sen