Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

naber nazom geçtimi başın annem mumkunse ağrımasın bıdahaaa .benım arkadaşımı üzmesın :)

burcu naber guzelım sen evdesın dımı yok canım daha olmadım :))

ya kızlar ben çok zor evlendim kaçtık biz kocişimle annemlerle zor barıştık.onlar istanbulda ben samsundayım.burda okudum.eşimin ailesindende kimse yok burda.arkadaşalrım var ama hepsi bekar komşularımda yaşlı yani gelip gitmiyolar.yalnızım yani kocişim olmasa tekim.okulumda bitmiyo yani herşey üstüme üstüme geliyo.ben bu ay olcak die çok dua ettim.ama sanırım zamanı deilmiş.8.ay bu ay belki çok deil ama diğer sorunlarımla birleşince ağır geliyo bana...

yok amor tatlım ay sonunda ayrılıcam işten şimdilik işteyim kızlar benim ayaklarım yazları çok ağrıyo böle gece bile koycak yer bulamıyorum neden acaba yaa

ben yeniyim allah yardım etsin arkadaşım sitrese girme moral önemli ama herşey kısmet umutsuzluğa düşme ama kanamalar gerçekten insanı cok etkiliyor

teşk nisancım saol amorum benim

iide semacım madem bu kadar sıkıntın var neden bebek için acele ettin yani sen aynı anda hepsi olsun istiyosun malesef hayat böle gitmiyo önce kafanı verip okulunu bitirseydin sonra ailenle aranı iice düzeltip öle bebeğe kalkışsaydın

kızlaar günaydın.
sema burda zaman kaybetme git hemen bi test al gel.
nazooom günaydın başın geçmiş sevindim.
amorcum bişey olmamış kuşum kalbim seninle..

slm kızlar bu gece rüyamda doğumhane gördüm yakın bir arkadaşım var o doğum yapıyordu sonrada ben doğum yaptım ne güzel aynı gün doğurduk diyorum rüyamda.
hayır olsun inşallah bu ay hamile olurum ben ona yordum:))))

ailmele aram düzeldi sonunda okul içinde sonuna kadar çalıştım ama hocalardan kaynaklanıyo sorunlarım.yani biz zaten kocişimle 4 senedir beraberiz.onun yaşı 37 yani hep istedik evlenir evlenmez bebek yapcaz die.yani ben ondan daha çok istiyorum ama...olmuyo işte.nese ben az toparlandım eczaneye gidim yarım saate dönerim en azında bebek yoksa ona göre davranırım.....kocişim üzülcek die nasıl sölicem dedim yoksa o benden daha temkinli daha sakin...

ben bu ay bi rahatımki anlatamam kızlar :) bide hastalanınca dr a gidicem ya ööle bi ümit var içimde kızlar ben sabahları bal+çörek otu
tarçın karışımından 1 kaşık atıyorum ağzıma akşamda keçi boynuzu aldım kocama bu ay bişey olmucak ama olsun şimdiden başlamakta fayda var

kızlar test aldım.ecaznedeki adam eşimin arkadaşı direk sormadan gebelik testimi dedi adam benle beraber gün sayıyo sanki 2 tane aldım.ilkini yaptım sonuç negatif doktordan randevvu aldım yarın 12:15 de.düşük olmadığı için sevinebildim sadece.olsun şimdi daha iiyim.ama idrarımı tutup 3saat sonra bidaha yapcam emin olmak için hayırlısı olsun bu arada keçi boynuzu kürüne bende başlatcam kocişimi.pekmezinden yediriyosum ama bide bu kürü deneyelim bakalım...

üzülme canım hayırlısı olsun buradaki arkadaşlar hep yeni adete yeni başlangıç derler gerçekten öyle önünde yaklaşık bi 10 gün var tekrar denersiniz ve bu sefer işallah olur :teselli:

ya benim yumurtam kolmen bitince hemen büyümedi 3 gün sonra büyüdü bi de tek yumurta vardı. inşallah bu ay 3 4 tane olurda daha yüksek olur şansım.hadi bakalım öle olsun yeni ay yeni umutlar ii gelişmeler olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…