Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bişey olmaz daha iyi böle birden sürpriz olur sana hadi hadi boşver naptın tatil alışverişin yaptınmı

yapamadım yaa sorma. zaman yokki işlerde bi yoğun ki aksi gibi bu aralar. bu önümüzdeki haftadan sonra sakinliycek biraz. 1 hafta daha idare ettim mi tatil zaten :sm_cool::sm_cool:

sabahtan akşama kadar ofisteyim ya ben klimalı ortamda havalar çok sıcakmış gibi gelmiyo hiç. akşamda eve gidiyorum yine kapalı bi ortama giriyorum ve çok mutsuz oluyorum. eşim sağolsun anlamıyor bunu. gece yarısına kadar bütün maçları ve tekrarlarını yorumlarını izliyor. bugün atcam kendimi dışarı. napıyosan yapsın o da evde :dilcikar:

ay naslı benımkıde aynı sınır oluyom bende maç maç maç.ama bazen ıyı oluyo içerde iş yapıyom o orda oyalanıo :)) gerçi bende bakıyom mıllı takımın maçlarını ve fenerın önemlı maçlarını bende kaçırmam ama gol tekrarlarını,yorumlarını da izlemem yanı :

ehehe :)) benim kocişimde akşam yemek yedik dimi benimle oturur sohbet ederiz tv izleriz saat 10 aşkım ben bi derneğe çıkim aşkım erken git erken gel diom e o saatte kimse olmuyo dio bazen izin veriyom bazen bi şarlıyom :))) bu aralar kahrımı çok çektiği için sesimi çıkarmıyom bende hemen benim satmaya bakıyo aşkım sıkıldıysan anneme in eltine git hee diom sende derneğe kaç gülüyo hemen :)) bizimki maç delisi deildir bizde fener ve türkiye maçlarını izleriz beraber babmlarda falan hoplar zıplarız beraber yorum yaparız

arkadaşlar bu siteye üye olmam bana uğurlu geldi daha doğrusu sizler uğurlu geldiniz bana biraz önce öğrendim 5 haftalık hamileyim. darısı isteyenlerin başına inşallah. hepinizi kucaklıyorum ve bir sorum olacak benim hemen mide bulantılarım başladı çok kötüyüm bu normal mi bu evrede?

özdem hanım sadece hamile olduğunu söylemek için girmiş sanırım siteye.
sizin merak ettiğiniz belirtiler sanırım onun çok umrumda değil.

özdem hanım sadece hamile olduğunu söylemek için girmiş sanırım siteye.
sizin merak ettiğiniz belirtiler sanırım onun çok umrumda değil.

doğru diyosun canım hak veriyorum .Ben bir hamiş kalayım belirtilerimi ince tefarratına kadar anlatıcam senağlama

merhaba kızlar bende bi umut arıorum galiba adetime 10 gün var ama benim inanılmaz belim ağrıo bide kasıklarıma hafiften sancılar girio sabahları hafif bulantım oluobide canım sürekli tatlı bişiler çekio..bu kadar erken belirtiler olurmuki ben 2.5 yıldır istiorum bu arada.doktorum heran alabilir dedi yoksa psikolojikmi die düşünüorum.bana akıl verin kızlarrrrr....

selam kızlarr nasılsınız bakim.. evdeyim ben. mutfakla uğraşıyoz.. pztye anca bitcekmiş.. benim dr.u aradım y.dışında konferanstaymış. h.içi gelcekmiş.. anlatamadım durumumu tabi.. test aldım ama sabahki idrarda olması lazım diye yapmadım.. diyorumki 4saat tutayım çişimi öyle yapim. siz ne dersiniz.. bide sol tarafımda bişi var kızlar bi dolgunluk ani kalkınca falan acıyo kist falan olabilirmi korkuyom ben ya (((

balsurat canım sen adet oldunmu

doruk selam canım valla herkeste farklı şeyler oluyo gerçekten çok tuhaf. kimisi hiç bişi hissetmiyo kimisi adet belirtisi gibi diyo kimisi memeler çok acıdı diyo kimisi kasıkda batmalar oldu diyo kimisi akıntı çok oldu diyo v.s.v.s... inş. hamileliktendir canım

amorrrr aşkım nasılsın bakim varmı bişi

burcu naber yavrum en rahat sensin bu ay içimizde dimi ohhhhh stressiz bi ay valla

nazommmm yavrumm baş ağrın geçmiş ya ne güzel.. benim eşimde g.s. li hemde fanatik. berkeyide kendine benzetti bende onlarla maç izliyom napim azınlığım çünkü :) türkiye maçında delircektik hepimiz. inşallah bu akşamda yarı finale çıkarız inş..

nazomm tamam canım.. off çok çaresiz kaldım ya.. bi yandanda eski dr.umu arasammı diyom ama buna ayıp olur çünkü sınıf arkadaşıymış bunlar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…