Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

balsurat kaç gün geçti bakim.. aslında idrar testleri çokda güveilir deilmiş baksana.. kan testi mi yaptırsan acaba diyom

nazo öyle yapim dimi.. dış gebelik falan varsa allah muhafaza tehlikeliymiş .. eh be bu konferansda bugünü mü buldu ya ne şanssızmışım ben (

selam kizlar. bende erken kalktim bugun bi bakinayim dedim ne var ne yok. Genel durum iyi gibi gozukuyor :))))))))))))))))

Beren hala tik yokmu senin adetten? hani biraz geldi sonra kesildi demi?

Amorcum dualrim seninle canim insallah adet olmicaksin ve hayirli haberlerini duyacagiz.

hoşgeldın beren canım 4 saat tutta bı yap kesıldımı kanamn durumun nasıl şu an anlat bakem
ben beklıyom beklemedeyım

selamun aleyküm
herkese hayırlı Cumalar, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.
benimde bugün rgl günüm ancak gelen giden yok henüz
fakat mantar oldum çok fena canım acıyor ne yapsam acep? fikri olan varmı?

amor benim 2nci testtede bişe yok anacım ben yarın doktora randevu aldım allahım bu ay inşallah size nasip eder hayırlısıyla.banada temmuzda çok canım sıkılıyooooooo....

rack inşallah canım arkadaşım sen naptın nasıl belırtılerın var canım

belirtiler vallahi canim her sabah artik resmen adet sancisiyla uyaniyorum. ozellikle belim cok agriyor degisik olarak. ama yine her zamanki aylar gibi sivilcem falan cikti. gogus uclarida hassaslasmaya basladi.

Sende neler var? anlat bakem.

rack inşallah canım arkadaşım sen naptın nasıl belırtılerın var canım

Selam kızlar nasılsınız? Benim zona hala geçmediği için çok sık giremiyorum, hala ilaç kullanıyorum ( Amorcum sen aşıllama yaptırmamışmıydın? Beni aşılamadan 14 gün sonra kan testi yaptırdım sonucu öğrendim. Senin ne kadar oldu? Neden test yaptırmadın hala?

canım merhaba allah şifa versın benım doktorum adet gununde test yapalım dıye tutturdu o işi şansa bırakmaz kesınlıkle ya hanı tam degerını öğrenırız dıyo.benım adete 12 gun kala 3 damla açık pembe ka geldı çok umutlandım ama bılmıyorum sen adete kaç gun kala test yaptırdın canım,bıde ne dıycem belırtılerın neydı senın

naslı hoşgeldın bebişim afıyet olsunnnn

eslem hoşgeldın canım umarım hamişsindır arkadaşımmmm

rack canım ya inşallah hamişsindır sana bı kaç gun önce bişey yazdımya kardelene sölemiştim sen okudun sonra aynen öyle yanıı

rockwelll hoşgeldin sabah kuşu :) yok güzelim ya bir gün geldi 2pedle günü bitirdim dolmadı bile pede gelmedi çünkü.. wcye oturunca silince vardı.. sonra bitti kahve akıntı geldi sence ne bu şimdi.. ben orta2 de 14yaşında adet olmaya başladım hiççç başıma böle bişi gelmemişti yaw ilaçlardan desem geçen ayda ilaç içmiştim 4.gün temizlenmiştim rahim filmi çekilmiştim. bu ay böyle oldu işte.. rock yaw acaba diyom adetten 7-8 gün önce beraberlikten hamile kalınınırmı ki hehe :) sen napıyon 1hafta kaldı dimi dün gece yazdıklarınızı okudum belirtin var baya hayırlısı güzelim.

beren benım fılm çektırdıkten sonra nasıldı hatırlamıyom ya acaba duzensz olmuşmuşmuydum ınternetten baksana beren bı bakalım.vardır kesın hsg den sonra adt dıye baksana bı

sağolasın. Allah allah neden adet gününde demiş ki anlamadım. Çünkü HCG yumurtlamadan 12 gün sonra ortaya çıkıyo zaten. Eğer kimyasal bir gebelik geçiriyorsan da erkenden öğrenmiş olurdun. Çünkü benim ilk aşılamamda kan testim pozitif çıkmıştı. Ama gebelik devam etmedi. Eğer adet tarihinde yapsaydım o testi hcg değerim düşmüş olacaktı ve ben kimyasal da olsa bir gebelik geçirdiğimi öğrenememiş olacaktım. Sana tavsiyem eğer aşılaman 14 günü geçtiyse hemen gidip kan testini yaptır. Zaten adetine de az kalmıştır. Ben yaptırdığımda sanırım 4-5 gün kalmıştı. Belirtilere gelince ilk aşılamamda yani gebelik olduğunda 2.haftada falan acayip canım acı yemek istemişti ki ben asla acı yemem. Sürekli çiğ köfte alıp yiyodum, göğüsler tabi acayip acıyodu. Daha sonra kahverengi leke gelince şüphelendm, doktoru aradım önemli bişey olmayabilir her hamilelikte olur dedi ama meğerse düşüyormuş. Onun haricinde bu seferkinde hiçbir belirtim olmamıştı. İşte böyle. Bence bekleme derim. En azından dediğim gibi bişey varsa da öğrenmiş olursun.

Berencim senin durumun baya supheli canim. yani sahsen benimde basima hic oyle bisey gelmedi. en az 3 gun surer benimkide. allah allah. doktora gidecekmissin zatende doktorun yurtdisindaymis. hay allah yaa. su anda kupkuruysan evde bi test yap bakalim yarin sabah. adetten 7-8 gun oncede hamile kalinir tabi canim. neler duyuyoruz ve oyle olanda duymustum. off insan meraktan catlar yaa.

canım ben kımyasal gebelık gecırıdm bılıyorum çok erken belırtı verır.benım daha 9 gunum var yanı gunume var merak etme ben zaten 4-5 gun kala yapcam test beklermıyım hiç :)) daha var yanı tamam işte aynı hesap .aa bılıyomusun benımde canım çok acı istiyo.bakalım ya hayırlıs allahtan napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…