rack inşallah canım arkadaşım sen naptın nasıl belırtılerın var canım
rack inşallah canım arkadaşım sen naptın nasıl belırtılerın var canım
Rockwell hoşgeldin canım, belirtin filan varmı? ne durumdasın?
özledim yahuuu
Selam kızlar nasılsınız? Benim zona hala geçmediği için çok sık giremiyorum, hala ilaç kullanıyorum( Amorcum sen aşıllama yaptırmamışmıydın? Beni aşılamadan 14 gün sonra kan testi yaptırdım sonucu öğrendim. Senin ne kadar oldu? Neden test yaptırmadın hala?
canım merhaba allah şifa versın benım doktorum adet gununde test yapalım dıye tutturdu o işi şansa bırakmaz kesınlıkle ya hanı tam degerını öğrenırız dıyo.benım adete 12 gun kala 3 damla açık pembe ka geldı çok umutlandım ama bılmıyorum sen adete kaç gun kala test yaptırdın canım,bıde ne dıycem belırtılerın neydı senın
rockwelll hoşgeldin sabah kuşu :) yok güzelim ya bir gün geldi 2pedle günü bitirdim dolmadı bile pede gelmedi çünkü.. wcye oturunca silince vardı.. sonra bitti kahve akıntı geldi sence ne bu şimdi.. ben orta2 de 14yaşında adet olmaya başladım hiççç başıma böle bişi gelmemişti yawilaçlardan desem geçen ayda ilaç içmiştim 4.gün temizlenmiştim rahim filmi çekilmiştim. bu ay böyle oldu işte.. rock yaw acaba diyom adetten 7-8 gün önce beraberlikten hamile kalınınırmı ki hehe :) sen napıyon 1hafta kaldı dimi dün gece yazdıklarınızı okudum belirtin var baya hayırlısı güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?