canım ben kımyasal gebelık gecırıdm bılıyorum çok erken belırtı verır.benım daha 9 gunum var yanı gunume var merak etme ben zaten 4-5 gun kala yapcam test beklermıyım hiç :)) daha var yanı tamam işte aynı hesap .aa bılıyomusun benımde canım çok acı istiyo.bakalım ya hayırlıs allahtan napalım
amorr kuşummm hsg ile ilgisi olabilirmi ki ayy hiç aklıma gelmemişti hakketten bi araştırayım ben :)
rockwell saol canm ya.. evet canım dr.un sekreterine anlattım o sorcak beni arıcakmış... çişimi tutuyorum test yapcam aman negatifse pozitifse ona göre önlem alırım dimi. adetime 10 gün kala sabaha karşı afedersiniz bi istifra bi istifra bende offf ki ben hayatımda herhalde 3-4 kez istifra etmişimdir. sonra mide bulantıları kesilmedi zaten :) ne biliyim varsa dış gebelikten korkuyom salı günü gelcekmiş dr.um.. nasıl beklicem o güne kadar ya korkuyom ben(
a.s.selam canim iyidir ne olsun. daha adete 6 gun var ama benim bel ve kasik agrilari var siddetli. bakalim bekliyoruz. senin demek bugun adetin? hayirlisi canim yaa.
a.s.
a.s.
evet bugün rgl günüm ancak henüz tık yok, 10 gün öncesi başlamıştı kasık batmaları ve bel, sırt ağrılarım, şimdi ağrım neyim yok desem yeridir
göğüslerde hiçbir değişiklik yok, sanırım gebelik yok :1no2:
hamile olduğunu öğrenen kişilerde göğüslerde bi dğeişiklik olmayan varmı acep?
umutlanmak adınananiknanik
eslem takmayın şu gögüs olayına rakadaş benim sadece adet dönemi şişerdi ve aynı adet dönemi gibi şişti çok sonra acımalar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?