Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ay hadi bakalım inşallah. O zaman haftaya öğrenicez teyze olacağımızı :))

amorr kuşummm hsg ile ilgisi olabilirmi ki ayy hiç aklıma gelmemişti hakketten bi araştırayım ben :)

rockwell saol canm ya.. evet canım dr.un sekreterine anlattım o sorcak beni arıcakmış... çişimi tutuyorum test yapcam aman negatifse pozitifse ona göre önlem alırım dimi. adetime 10 gün kala sabaha karşı afedersiniz bi istifra bi istifra bende offf ki ben hayatımda herhalde 3-4 kez istifra etmişimdir. sonra mide bulantıları kesilmedi zaten :) ne biliyim varsa dış gebelikten korkuyom salı günü gelcekmiş dr.um.. nasıl beklicem o güne kadar ya korkuyom ben (

inşallah canım sende uzme kendını tedavıne devam et olucak inşallah.hayırlısı böyle demkkı.benımde ksın bişey yokkı napalım hayırlısı olsun.sağlığımız daha önemli

beren dış gebelıkte kanaman haddınden fazla olur ve zaten dış gebelıkten doktra gıdenler kanama kesılmedıgı ıcın gıderler ve tek taraflı kasık ağrın olur şiddetli bıde göğüs ağrısı bunlar sende yok he bıde yaptıgın testler posıtıf sonuç verırdı sanmıyorum yanı

dis gebelik olsa cook agrisi oluyomus yani oyle oldugunu sanmam. hayirlisi canim yaa. meraklandim simdi bende.

nazoo evet ya kendime kızıyorum ama yavrucum hiç böyle bişi yaşamadığım için korktum.

yaaa sakin ol cahilmisin kaç yaşında kadınsın güzelim tamam ilk an bi panik olmuşundru ama artık sakinleş kötü düşünceleri at kafanadan kızların dediği gibi dış gebelik şu bu olsa ya kanaman olur ya kusman olur ya sancın olur sende bunlar olmadığına göre

selam canim iyidir ne olsun. daha adete 6 gun var ama benim bel ve kasik agrilari var siddetli. bakalim bekliyoruz. senin demek bugun adetin? hayirlisi canim yaa.

a.s.
a.s.
evet bugün rgl günüm ancak henüz tık yok, 10 gün öncesi başlamıştı kasık batmaları ve bel, sırt ağrılarım, şimdi ağrım neyim yok desem yeridir
göğüslerde hiçbir değişiklik yok, sanırım gebelik yok :1no2:
hamile olduğunu öğrenen kişilerde göğüslerde bi dğeişiklik olmayan varmı acep?
umutlanmak adına naniknanik

eslem takmayın şu gögüs olayına rakadaş benim sadece adet dönemi şişerdi ve aynı adet dönemi gibi şişti çok sonra acımalar başladı

amor rock nazoo ağrım yokki hakketten he :)) sadece sol kasığımda bişi var tarif edemiyomki şiş orası sanki yürürken yada hızlı hareket ettiğimde batıyo okadar.. ohhhhhhhhhhhhh be ya valla rahatladım şimdi saolun ya saolun valla ağlıcam şimdi he korktum çok saolun iyiki varsınız ya :)

hoşbulduk amorcum, valla pek hamile olduğumu sanmıyorum ama tabii Rabbim bilir
sen tst yaptınmı? durum nedir? hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
hamilelik belirtilerinde göğüslerde değişiklik herkeste oluyormu acaba?

canim nazo guzel demis herkeste farkli farkli takmamamiz lazim aslinda ama bende goguslere takigim aslinda. hersey bi kesinlessede bizde kurtulsak yaa.

şiddetli ağrım yok ara ara adet ağrısı oluyo okadar.. ayy iyi oldu bunu söylediğiniz çok saolun kuşlarım benim :)

nazo yaşımı sormuşsun 33 bitcek ağustosta :))))) ya kızım dedimya berkede hiç ama hiç bişi anlamadım ben şimdi ilk kez olunca korktum valla.. neyse iyiyim şimdi :)

eslem takmayın şu gögüs olayına rakadaş benim sadece adet dönemi şişerdi ve aynı adet dönemi gibi şişti çok sonra acımalar başladı

sonuç nedir peki? gebe misin? yoksa göğüslerde şişkinlik ve acıma olduda gebelik yokmuydu?
gebe kalan kadınların hormonlar süt salgılamak için harekete geçtiği için bu değişikliğe önem veriyorum, kii en büyük belirti bu bence
kişiden kişiye değişiyormu, bazılarının daha sonra göğüslerde şişkinlik meydana geliyormu merak ediyorum?

eslemm memelere takma kuzucum. ablamda hiç meme ağrısı olmamıştı hiççç hemde 5.haftadan sonra şişmeye büyümeye başlamıştı ve acımamıştı yinede düşün hatta dalga geçerdik memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler tey teyyyyy diye :))))))).. takılma gülüm

eslem daha var 9 gunum bakalım hayırlsı .yok canım herkeste olmazmış kımınde adet gecıkmesınden cok cok sonra başlarmış

beren valla hiç ama hiç gülecek halde değilken çatladım gülmeye :)))))) Allah senide güldürsün emii
inşallah yaa ben biraz takmış durumdayımda, memeler baş kaldırmayınca gebelik yok diyorum :))
ii rahatladım a.s.

yaklaşık 11 haftalık hamileyim ilk başlar sadece rutin adet döneminde olduğu gibi şişti 5.haftadan sonra iice şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…