Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

amorr araştırdım hsg den sonra gecikme oluyomuş bende 1gün gecikti ve 1gün sürdü ondan deil demekki neyse ya takmıyom gerçekten. saol kuşum.. seninde 10 gün kaldı dimi.. göğüslerin acıyomu hala anlatsana biraz belirtileri

berencim sende mi bu ay hsg çektirdin? benadetim bittikten sonraki gün çektirdim
acaba benimde hsg den dolayı gecikirmi? bugün adet günümün 1.günü henüz bişey yok?
hsgyi çektirirken işkence çektim desem yeridir

eslemm evet canım bende geçtiğimiz ay hsg çektirdim. adet 1gün gecikti ve 1gün sürdü kızlara onu soruyodum bende.. hsgden sonra kiminde gecikme oluyomuş.. keşke sende anestezi olsaydın ben çok araştırdım iyiki anestezili olmuşum valla hiçbişi hissetmedim sersemlik dışında :) hsgden onra hamilelik ihtimali artıyomuş biliyosun dimi :) hayırlısı canım inşşşşşş hamilesindir.

evet duymuştum gebelik şansı yükseliyormuş, hayırlısı olsun be gülüm
ne biliim özelde çektirdim bir sürüde para verdim anestezi vermediler, bişeycik olmaz diye kandırdılar ama film sonrası mişahadeye kaldırıp serum taktılar, ağla ağla bi hal oldum, Allahtan tüpler açık

BEREEEEEEENNN ANLATAMAZ jeyyar

kızlar selam bugün benden koyu beyaz akıntı geliyor bu ne şimdi yumurluyormuymki

göğüs agrısı var beren ya en belırgın bakalım ya ama herkes adet oluyo bendede umıtler tukendı gıbı ne bılıyım 9 gun kladı

eslem tşkr ederim canım evet bugün çalışma yapalım bende öle düşündüm her ay olmuyor iyi değerlerndirmem gerek

amorcum hani el değince acıyo diyolarya o cinstenmi.. yoksa başka cinstenmi :))) hepimiz bi cins olduk zaten ya :)))))))

naslıı kıs napıyon niye anlatamazmış nolduki

eslemm keşke önceden araştıraydın canım amorda anestezli olmuş onun sayesinde anestezili olabilceğini öğrendim saolsun.. bende anesteziyle yaptırdım ne strestim dimi amorr :) hoş o bana anestiziyle olma dedi ama korktum ben ağrılı oluyo diye duymuştum ayy neyse canım geçti artık inş. hamilesindir yaw inş..

napıyım kuzucum kuluçkadayım :roflol:
özel mesajlarına bi baksana bende bi karışıklık var çözemedim bi türlü jeyyar

slllwwwslm kizlar bugün rüyamda burda iki kisinin hamile oldugunu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…