yaklaşık 11 haftalık hamileyim ilk başlar sadece rutin adet döneminde olduğu gibi şişti 5.haftadan sonra iice şişti
eslemm evet canım bende geçtiğimiz ay hsg çektirdim. adet 1gün gecikti ve 1gün sürdü kızlara onu soruyodum bende.. hsgden sonra kiminde gecikme oluyomuş.. keşke sende anestezi olsaydın ben çok araştırdım iyiki anestezili olmuşum valla hiçbişi hissetmedim sersemlik dışında :) hsgden onra hamilelik ihtimali artıyomuş biliyosun dimi :) hayırlısı canım inşşşşşş hamilesindir.
amorr araştırdım hsg den sonra gecikme oluyomuş bende 1gün gecikti ve 1gün sürdü ondan deil demekki neyse ya takmıyom gerçekten. saol kuşum.. seninde 10 gün kaldı dimi.. göğüslerin acıyomu hala anlatsana biraz belirtileri
amorcum hani el değince acıyo diyolarya o cinstenmi.. yoksa başka cinstenmi :))) hepimiz bi cins olduk zaten ya :)))))))
naslıı kıs napıyon niye anlatamazmış nolduki
eslemm keşke önceden araştıraydın canım amorda anestezli olmuş onun sayesinde anestezili olabilceğini öğrendim saolsun.. bende anesteziyle yaptırdım ne strestim dimi amorr :) hoş o bana anestiziyle olma dedi ama korktum ben ağrılı oluyo diye duymuştum ayy neyse canım geçti artık inş. hamilesindir yaw inş..
slllwwwslm kizlar bugün rüyamda burda iki kisinin hamile oldugunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?