Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hadi hayırlısı gülsü peki kimler olduğunu gördünmü

burcu olur öle arada endişe etme eğer devam ederse gidersin doktora

birisi nasliymis digeride nickini tam hatirlamiyorum sanirim laglaniti ya unuttum neydi

nazo canım zaten ay başında gidicem ama biliyosun iltihap olduğu zaman bebek olmazmış(( bunun bi bitkisel çözümü vardı ama hatırlamıyorum şimdi

ya nie bozuyosun moralini zaten bu ay bişey yapamıcanız eğer iltihap varsada tedavini olursun misss öbür aya devam çalışmaya

canım hamilesin herhalde sana bişey sorucam benim göğüslerimde önce ucları ağrıyordu şimdi ise genelbi sızlargibi kaşıntıvar nedersin seninde oldumu bunabenzer

canım hamilesin herhalde sana bişey sorucam benim göğüslerimde önce ucları ağrıyordu şimdi ise genelbi sızlargibi kaşıntıvar nedersin seninde oldumu bunabenzer

canim ben hamile degilim henuz. bu yazdiklarim bu ay hissettiklerim. buarada bende gogus ucu kasintisi degilde gogus ucu agrisi basladi. insallah hamileyizdir.a.s.

Benım belirtiler devam ,hala adet olmadım göğüslerim sanki kötek yemiş gibi ucu hariç her yeri acıyo,karnımın alt kısmı çok hassas adet sancısı gibi sancılar 5 gündür var,bell uffff(

slm kızlar ben geldim muhabbet koyu yine:) bendede sürekli bi halsizlik uyku hali ve göğüslerde dolgunluk artı göğüs çewremde kabarcıklar war adetime 7 gün kaldı bi de midem taş gibi acayip bi şişlik war ya

haaa bi de sanki menapoza giren kadınlar gibiyim ya bendede ateş basması war acayip sıkntı yapıo böyle bi sinir bi asabiyet:)

burcu bugün 3.gün olucak eğer akşama kadar olmazsam .Ama hiç olucağıda YOK ama sancılar var karnımın altında

Kıslaaaar ben geldimmm. bu hafta evde misafirim var. o yüzden öğleden sonra katılıyorum aranıza. işlerde yığılıyo üffff(
ne var ne yok yeni haberler var mı?

Ben yarın doktora gidiyorum burun kanamalarım için bu sabah yine kanadı yoğun bi şekilde. çok korkuyorum. lütfen benim için dua edin bişey çıkmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…