Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

offff kızlar ne diosunuz şimdi sizdede bendeki gibi belirtiler war mı adetime 7 gün war kasılmalar wardı bacaklarımda artık yok göğüslerim dolgunlştı çewresinde kabarcıklar oluşuo ama acı hassasiyet falan yok. aşırı yorgunluk halsizlik war kafamı koysam uyurum wc ye sık sık gidiyorum bi de acayip derecede ateş basıo beni. Artık çok istediğimden psikolojik mi oluo bilmiyorum ama önceden adetim yaklaşınca çok ağrılarım olurdu şimdi yok

selam wavy korkma bişey çıkmaz umarım. havalar ısındı ya ondan olabiliyor. stresten oluyormuş aynı zamanda.

naslıı anlat bakayım belirtiler devam mı?
Amoor canım sen nasılsın..
Beren bacım nerelerdesinn. mutfak bitti mi?

Nazo handefe canlarım sağolun inşallah bişey yoktur. ne bileyim sık sık olunca endişelendim işte..hepiniz iyiki varsınız..

kızlar ben çıkıyorum hafta sonu da olmam pazartesi burdayım.
nazom, amor, wavy, beren,handefe, öpüyorum hepinizi..

merhaba ben zuhal adetime 6 gün var şimdiden göğüslerim belim bacaklarım çok ağırıyor göğüs ucunda da hafif kararma var ve göbeğimin altında çizgi oluştu acaba hamile olabilirmiyim.

ayy amorr bebişlerin seninle inanıyorum canım ya. tatlı bi bekleyiş bu. bu bekleyişinin sonunda burdan hep beraber sevinç çığlıkları atıcaz inşallah:)))

merhaba bayanlar bende yeni üye oldum gebelik belirtilerini okudum dikkatimi çekti
bu beirtilerin hepsi bende var
acaba hamiley miyim diye düşünmeden edemedim
aksilik daha adetime de 19 gün var ya :çok üzgünüm:

inşallah wavyyyy

selam duygu 19 gun kala gebelık belırtısı olmaz maalesef yumurtlama donemındesındır bol bol çalış yanııı :)))) anlarsın ya

slm kızlar nasılsınız?
duygucum benimde adetime 19 gün var bugün benim yumurtlama başlıyor gecikmezse

mrb ben zuhal benimde adetime 6 gün var şimdiden göğüslerim bacaklarım belim çok ağırıyor.herşey adet belirtisi gibi ama göğüs ucundaki hafif kararma beni şüphelendirdi acaba hamile olabilirmiyim ve göbeğimin altında çizgi oluştu hiç yoktu sizce nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…