Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım vajina girişinden eşimin boşalmasını sağlıyorum bu şekilde hamile kalabilirmiyim sence bütün sparmleri vajinama giriyo olur dimi

Tampon super. Bak vallahi cok yardimci olmak istiyorum sana. izmirlisin demi bide. Hemserimsin. bende izmirliyim karsiyakali. Butun hayatim orda ve Alsancakta gecti. maddi durumu da cok iyi anliyorum canim ben cok ihtiyacli bi ailede buyudum. Coook yokluk gordum o yuzden doktorlara dokme parani canim. Tampon eczanelerde var birde alisveris merkezlerinde de var yani Mahallede olan kucuk supermarketlerde. Gidip soruyosun kilitli bi dolaptan veriyolar. O.B. diye bir marka var onun plastik aplikatoru yok sadece kucuk uzun pamuk ama sert. bulabilirsen plastik aplikatoru olandan sor. Burda var heryerde ama turkieyede yoktur. ne diyosun bu ise?

canım vajina girişinden eşimin boşalmasını sağlıyorum bu şekilde hamile kalabilirmiyim sence bütün sparmleri vajinama giriyo olur dimi

kalabilirsin hamile ama biraz zaman alabilir. yani fiziksel bi sorun yoksa hamile kalman icin normal yolla yapsan daha cabuk olur.

inşallah hamilesindir canım biraz daha bekle bakalım öyle yaparsın testi ben teşekkür ederim Allah hayırlısını versin

canım bende emla diye lokal anestezi merhemi var onu sürüyom o baya uyuşturuyo oramı.bide vajina girişinden eşimin boşalmasını sağlıyom canım hamile kalma şansım var mı yani bütün spermlerini vajinama alıyorum

Merhem bana hic etki etmemisti ama sende yariyorsa iyi. Iste onu surdukten sonra tamamen yapabilirsin aslinda. Kapat gozlerini yatiga gom suratini bakma olaylarin nasil gelistigine. Birkac saniye zaten o kadar. Sonra alisiyorsun. benim cumlelere bak allahim :))

kalabilirsin hamile ama biraz zaman alabilir. yani fiziksel bi sorun yoksa hamile kalman icin normal yolla yapsan daha cabuk olur.

canım ben bu olayı 3 aydır yapıyom 1.ayda hamile kalmışım haberim yokken ama embriyo tutunamadan adetle birlikte atıldı demeki olabiliyomuş değilmi canım

canım ben bu olayı 3 aydır yapıyom 1.ayda hamile kalmışım haberim yokken ama embriyo tutunamadan adetle birlikte atıldı demeki olabiliyomuş değilmi canım

Ya tabiki olur olmaz diye birsey yok. bakarsin bu ayda olur yine tutunur. Insallah olurda doktorda ultrasondu suydu buydu derken alisirsin biraz ve dogumla beraber daha da rahatlarsin.

evet canım izmirliyim hemşeriyiz senle ama şu an yurt dışındasın galiba Allah mutluluğunu daim etsin canım zaten doktora verecek param da yok orta halli memur eşim.canım benim ya yardımcı olman beni çok dugulandırdı çok sağol canım çok iyisin umarım Allahta senin gönlüne göre verir.ama ben şimdi tamponu nasıl diyecem şimdi yani nasıl söyleyipte alacam inan bişey anlamadım :)

Evet canim suan amerikadayim. Evlenip buraya geldim esimin isi dolayisiyla. Bak simdi eczaneden alirsan direk girip ben tampon alicaktim dersin. sana birkac cesit gostercekler kesin. Hemen uzerinde normal yazani alirsin. Yesil bi paket olcak buyuk ihtimalle. Kucuk yesil bir paket. Burda bir paket icinde 20 tane var turk parasiyla 5 milyon falan. Orda da 7 milyon falandir. Inanki cok ise yarayacak. Yani ben yaptiysam herkes yapar. Doktor kismini isin cok iyi anliyorum. SSk'ya gitsen garip garip bakiyorlar suratina ve bu problemle ilgilenmek istemiyorlar. En fazla gelit gelen gibi bisey vercek yollicak. Ozellerde para pesinde. Kendi kendine bedavaya getirmeye calis. ne olur yen sunu canim. Insallah. Guzel dusuncelerin icin sagolasin.

sen bana yardımcı oluyosun ya Allah ta senin ne muradın varsa versin canım inşallahhh hayırlı sağlıklı bi bebişin olur mutlu olursun çok iyisin ya çok sevdim seni ben.tamam canım yarın doktora gidicem eczaneden alırım dediğni yeşil paket ve normal olanını.inşallah işe yarar ben canıım belki seni karşıma Allah çıkardı ve bunu söyletti.inşlalllah canım ya inan hiç huzurum kalmadı bu yüzden.senin sorduğun bi soru vardı belinin altına yastık koy spermler rahat ilerleyebiliyomuş yastık sayesinde öylece yat 1 saat yatmana gerek yok 15 veya 20 dakika kadar yat zaten spermler hareketli olduğu için onlar 2 dakika da tüplere ilerliyolarmış

Bende seni cok sevdim canim. Insallah kisa zamanda bebislere kavusuruz beraber. Bu site umut sitesi zaten. Birbirinden guc alma sitesi. cok seviyorum burayi. Herseyde vardir bi hayir iyiki karsilastik burda. Yarin alirsan iyi olur ne kadar erken alirsan o kadar iyi. Doktora ayni sebeptenmi gidiyorsun yarin? Yoksa baska biseymi? yastik isinide bu ay denicem bakalim ilk kez. Esim sinirleniyor bana yapma soyle seyler kimden ne duyarsan onu yapiyorsun diyor :)) Ama yapcam yani onu dinlemicem. O bebek olursa ilgim bebege kayar diye korkuyor bence o yuzden oyle davraniyor. Esinin kiymetini bil canim sende hos tutmaya calis. Turk erkekleri bu konuda katidir biliyorsun. Kolay kolay cekmezler demekki seni cok seviyor. Cok duygulandim kendi hayatim gozumun onune geldi. Off canim ya ne gunler gecirdim bende. Insallah gezel haberler verirsin 1 aya kadar falan.

canım benim sağol Allah razı olsun evet eşim çok seviyo beni o yüzden çok anlayışlı.eşini dinleme sen dediğimi yap canım inşallah sende bende hamiş kalırız Allahın izniyle.yarın doktora yumurta takibi için gidiyom bugün benim 12.günümdü 16.günüm yumurtlama günüm olduğundan yumurtlama takibi yaptırıyorum ya canım geçen gün kistik gittiğimde doktor kistik oluşmuş dedi ama hamile kalmana engel değil dedi bende çok korktum

yumurta takibi guzel birsey sanirim ya burdaki (sitedeki) hemen hemen herkes yaptiriyor. Benim oldugum yerde kimse boyle seylerle ugrasmiyor. Ayaklari falan surekli ciplak belleri hep acik kadinlar kendilerini hic korumuyorlar hic doktora gitmiyorlar ama surekli hamile kaliyorlar :) Anlamadim ben bu isi. Izmire geldigimde hep doktor kemal ugurbil'e giderim. Cok iyi bir doktor canim aklinda bulunsun. Cok tecrubeli. benim hayatimi degistiren doktordur kendisi. Aklinda bulunsun. Yastik isine cok sardim su anda regliyim gecsin hemen calismalara baslicam. Birde sabah erken yapin diyorlar ama bakalim.

ya bana doktor klomen veririm ve çatlatma iğnesi yaparım dedi ben bunu istemiyom doğal yoldan olsun istiyom daha 3.ayımız hani 1 yıla kadar olmazsa klomeni ve çatlatma iğnesini olurum.bu şekilde hızlı mı hamile kalınıyo canım bi bilgin varmı bu konuda

Bizimde 3. ayimiz ve gerek yok canim bence ignelere falan daha dur bakalim. 1-2 seneye kadar yolu var bunun. ben sahsen 1 sene dolmadan sadece bu olay icin gitmem doktora. Birde benim biraz batil inanc huylarim vardir birseyi zorlamyi pek sevmem olacaksa hayirlisiyla olur zaten derim. o yuzden pek ustune gitmem. Sen bilirsin yinede ben bekle derim. Birde ilk basta daha hamilelik olusmus sende tamam sonra dusmus ama olsun o da bi belirtidir iyi bisey yani.

yabancı kadınlar öyle zaten :))ama kolayda hamile kalıyolar.türkiyeyi özlemişsindir canım sen şimdi eşin ne iş yapıyo senin?şuanda orda saat kaç?ingilizcende ilerlemiştir senin

evet canım haklısın Allaha şükür ki hamilelik oluşmasında sorun yok çok şükür.bende bekleyecem ama canım benim yaşım 32 doktorda biliyo vaji olduğumu o yüzden hemen kal diye demiş olabilir diye düşünüyom

Canim suanda saat 10:20 aksam. Aramizda 6 saat var. Esim polis. turkiyeden tatilden buraya geleli tam 1 sene oldu. ozlemeye basladim yine. izmir burnumda tutuyor. Calismiyorum birde burda butun gun otur otur evde. Birkac komsu var iste onlarla oyalaniyorum. Herkes amerikali tabi. Muhabbeti uydurmaya calisiyorum. ben onlara turkiyeyi anlatiyorum turk kahvesi yapiyorum fal bakiyorum kendi capimda :) Onlarda bana buranin duzenini ogretiyorlar. Cok iyiler aslinda kotu diyemem yazik ama degisikler tabi turklere gore oyle gormusler oyle davraniyorlar ne yapsinlar.

şu anda kasıklarda ağrı var biz bugün başladık çalışmalara aynı yoldan yaptık yine 14. ve 16.günleri sabah yapacam sende yap sabahları sperm çok kaliteli oluyomuş yani boşalmanın olmadığı sabah sperm kalitesi çok iyi oluyomuş aklında bulunsun.yumurtlama yaklaştığı için kasıklarda ağrı var birde canım akıntım sarı geliyo normal mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…