canım tampon eczanelerde satılıyomu işe yararmı dersin canım ya off bana da doktor parmak egzersizi verdi ama onu bende yapamıyorum istem dışı kasılma oluyo bende çok iyisin canım çok sağol gerçekten tampon işe yararmı diyosun canım
canım vajina girişinden eşimin boşalmasını sağlıyorum bu şekilde hamile kalabilirmiyim sence bütün sparmleri vajinama giriyo olur dimi
atesim varmi yokmu pek hissetmiyorum,düsükmü Aman Alahim korkdum simdi insallah yokdur böyle bisey ,agrilarim var ama cok siddetli deil,benim adet agrim cok hafif olur bazen hissetmem bile bu seferki var siddetli rahatsiz edicek sekilde deil,korunmayali 3 üncü ayim oldu ...anlatabildim canim tesekkur ederim
hakkaten iyi bir insanmis canim. benimkide cok iyidir dedigin gibi baskasi olsa bosardi benide. ben de 14 ay bekledim evlendikten sonra. Az bi zaman degil. Tedavi zaten canim psikolog falan diyorlar ama ben ona pek inanmiyorum. Yani sonucta bu fiziksel birsey. Aciyosa aciyodur yani psikolog bisey yapamaz o konuda. Ben hic denemedim ama uyusturucu bir sprey varmis. Bi eczaneye falan sor bakalim. Benim cok yakin arkadasim o da ayni dertten muzdaripti biz artik doktora yapmistik bu konuda beraber :) O kullanmisti o spreyi ve oyle yapabilmislerdi ilk seferde.
kalabilirsin hamile ama biraz zaman alabilir. yani fiziksel bi sorun yoksa hamile kalman icin normal yolla yapsan daha cabuk olur.
canım ben bu olayı 3 aydır yapıyom 1.ayda hamile kalmışım haberim yokken ama embriyo tutunamadan adetle birlikte atıldı demeki olabiliyomuş değilmi canım
Tampon super. Bak vallahi cok yardimci olmak istiyorum sana. izmirlisin demi bide. Hemserimsin. bende izmirliyim karsiyakali. Butun hayatim orda ve Alsancakta gecti. maddi durumu da cok iyi anliyorum canim ben cok ihtiyacli bi ailede buyudum. Coook yokluk gordum o yuzden doktorlara dokme parani canim. Tampon eczanelerde var birde alisveris merkezlerinde de var yani Mahallede olan kucuk supermarketlerde. Gidip soruyosun kilitli bi dolaptan veriyolar. O.B. diye bir marka var onun plastik aplikatoru yok sadece kucuk uzun pamuk ama sert. bulabilirsen plastik aplikatoru olandan sor. Burda var heryerde ama turkieyede yoktur. ne diyosun bu ise?
evet canım izmirliyim hemşeriyiz senle ama şu an yurt dışındasın galiba Allah mutluluğunu daim etsin canım zaten doktora verecek param da yok orta halli memur eşim.canım benim ya yardımcı olman beni çok dugulandırdı çok sağol canım çok iyisin umarım Allahta senin gönlüne göre verir.ama ben şimdi tamponu nasıl diyecem şimdi yani nasıl söyleyipte alacam inan bişey anlamadım :)
sen bana yardımcı oluyosun ya Allah ta senin ne muradın varsa versin canım inşallahhh hayırlı sağlıklı bi bebişin olur mutlu olursun çok iyisin ya çok sevdim seni ben.tamam canım yarın doktora gidicem eczaneden alırım dediğni yeşil paket ve normal olanını.inşallah işe yarar ben canıım belki seni karşıma Allah çıkardı ve bunu söyletti.inşlalllah canım ya inan hiç huzurum kalmadı bu yüzden.senin sorduğun bi soru vardı belinin altına yastık koy spermler rahat ilerleyebiliyomuş yastık sayesinde öylece yat 1 saat yatmana gerek yok 15 veya 20 dakika kadar yat zaten spermler hareketli olduğu için onlar 2 dakika da tüplere ilerliyolarmış
Bende seni cok sevdim canim. Insallah kisa zamanda bebislere kavusuruz beraber. Bu site umut sitesi zaten. Birbirinden guc alma sitesi. cok seviyorum burayi. Herseyde vardir bi hayir iyiki karsilastik burda. Yarin alirsan iyi olur ne kadar erken alirsan o kadar iyi. Doktora ayni sebeptenmi gidiyorsun yarin? Yoksa baska biseymi? yastik isinide bu ay denicem bakalim ilk kez. Esim sinirleniyor bana yapma soyle seyler kimden ne duyarsan onu yapiyorsun diyor :)) Ama yapcam yani onu dinlemicem. O bebek olursa ilgim bebege kayar diye korkuyor bence o yuzden oyle davraniyor. Esinin kiymetini bil canim sende hos tutmaya calis. Turk erkekleri bu konuda katidir biliyorsun. Kolay kolay cekmezler demekki seni cok seviyor. Cok duygulandim kendi hayatim gozumun onune geldi. Off canim ya ne gunler gecirdim bende. Insallah gezel haberler verirsin 1 aya kadar falan.
ya bana doktor klomen veririm ve çatlatma iğnesi yaparım dedi ben bunu istemiyom doğal yoldan olsun istiyom daha 3.ayımız hani 1 yıla kadar olmazsa klomeni ve çatlatma iğnesini olurum.bu şekilde hızlı mı hamile kalınıyo canım bi bilgin varmı bu konuda
yumurta takibi guzel birsey sanirim ya burdaki (sitedeki) hemen hemen herkes yaptiriyor. Benim oldugum yerde kimse boyle seylerle ugrasmiyor. Ayaklari falan surekli ciplak belleri hep acik kadinlar kendilerini hic korumuyorlar hic doktora gitmiyorlar ama surekli hamile kaliyorlar :) Anlamadim ben bu isi. Izmire geldigimde hep doktor kemal ugurbil'e giderim. Cok iyi bir doktor canim aklinda bulunsun. Cok tecrubeli. benim hayatimi degistiren doktordur kendisi. Aklinda bulunsun. Yastik isine cok sardim su anda regliyim gecsin hemen calismalara baslicam. Birde sabah erken yapin diyorlar ama bakalim.
Bizimde 3. ayimiz ve gerek yok canim bence ignelere falan daha dur bakalim. 1-2 seneye kadar yolu var bunun. ben sahsen 1 sene dolmadan sadece bu olay icin gitmem doktora. Birde benim biraz batil inanc huylarim vardir birseyi zorlamyi pek sevmem olacaksa hayirlisiyla olur zaten derim. o yuzden pek ustune gitmem. Sen bilirsin yinede ben bekle derim. Birde ilk basta daha hamilelik olusmus sende tamam sonra dusmus ama olsun o da bi belirtidir iyi bisey yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?