mrb ben zuhal benimde adetime 6 gün var şimdiden göğüslerim bacaklarım belim çok ağırıyor.herşey adet belirtisi gibi ama göğüs ucundaki hafif kararma beni şüphelendirdi acaba hamile olabilirmiyim ve göbeğimin altında çizgi oluştu hiç yoktu sizce nedir.
suzancım benim hamişlik temmuza kaldı inşallah cicim.bu sabah kırmızılar teşrif ettiler.testte yaptım hemde 2 kere negatif yarın doktora gidiyorum(((
iyiyim be güzelim iş güç derken pazara gittim 1 saat kadar önce ana birde baktım 2 pazarcıdan başka kimse kalmamış komşular boş görüp gülmesinler diye birkaç bişey aldım ne yapayım işin ucunda mor olmak var:roflol::roflol:semacım üzülme canım ya.. ben o çatlatma iğnelerinden 2ay vuruldum gonapen kullandım bide aynı aylarda... olmadı ama napalım kader kısmet işi bunlar.. allahın bi bildiği vardır elbet..
suzy sen nasılsın bugün canım
berencim daha çıkmamışsındır inş.birkaç sene önce benim üşütmeden dolayı diğer adetimde kan gelmemişti pelte pelte kahverengi parçalar gelmişti.1 ya da 2 gün sürmüştü.ve 15-20 gün sonra normal adetimi olmuştum.havalar pek belli olmuyor sürekli değişiyor üşütmeden dolayı olabilir belki
selam kızlarr napıyonus bakim.. yeni gelenler hoşgeldiniz allah hepimize hayırlısını versin diyelim..
wavyyy kuzucum napıyosun bak ne dicem eğer biz üstüne görmüşsek adetten 7-8 gün sonra test yapmamız gerekiyomuş canım..
semacım üzülme canım ya.. ben o çatlatma iğnelerinden 2ay vuruldum gonapen kullandım bide aynı aylarda... olmadı ama napalım kader kısmet işi bunlar.. allahın bi bildiği vardır elbet..
suzy sen nasılsın bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?