Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

berencim daha çıkmamışsındır inş.birkaç sene önce benim üşütmeden dolayı diğer adetimde kan gelmemişti pelte pelte kahverengi parçalar gelmişti.1 ya da 2 gün sürmüştü.ve 15-20 gün sonra normal adetimi olmuştum.havalar pek belli olmuyor sürekli değişiyor üşütmeden dolayı olabilir belki

merhaba zuhalcim ben suzan.adetin geciktiği zaman belirtilere baksan güzelim.kendini şimdiden bu kadar kaptırırsan durum negatif olursa daha büyük oluyor üzülmeler.inş. hamilesindir.

kimse yok mu:uhm::uhm:herkes nereye gitti yaaa:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takip ediyorum sizi bugün üye olabildim.Bende anne olmak çok istiyorum inş. Allah herkeze sğalıklı bebişler nasip eder.(amin)

suzancım benim hamişlik temmuza kaldı inşallah cicim.bu sabah kırmızılar teşrif ettiler.testte yaptım hemde 2 kere negatif yarın doktora gidiyorum(((

merhaba sema3455 hayırlısı olsun canım üzülme bende aranıza yeni katıldımm umarım önümüzde ay olur bu işler sabır isterr sabret sende elbet karşılığını alıcaksınn

selam kızlarr napıyonus bakim.. yeni gelenler hoşgeldiniz allah hepimize hayırlısını versin diyelim..

wavyyy kuzucum napıyosun bak ne dicem eğer biz üstüne görmüşsek adetten 7-8 gün sonra test yapmamız gerekiyomuş canım..

suzancım benim hamişlik temmuza kaldı inşallah cicim.bu sabah kırmızılar teşrif ettiler.testte yaptım hemde 2 kere negatif yarın doktora gidiyorum(((

benimde temmuza kaldı güzelim gecikmezse eğer bugün yumurtlama başlıyor bakalım hayırlısı.inş.bu ay hepimiz hamiş kalırızböyle takla atan bebelerimiz olur.amiiiiin

semacım üzülme canım ya.. ben o çatlatma iğnelerinden 2ay vuruldum gonapen kullandım bide aynı aylarda... olmadı ama napalım kader kısmet işi bunlar.. allahın bi bildiği vardır elbet..

suzy sen nasılsın bugün canım

suzanşan sana bol ve etkili çalışmalr diliyorum cicim:)inşallah tatlım zaten benim tedavide ilk ayımdı bu ay hayırlısı olsun diyelim öle olsun varrdır bi hikmeti elbet.

öyle tabi de canım işte insan umutlanıyo ya olursa diye sabah bi kötü oldum ama kocişim geldi toparlandım.... ben zaten ikiz için dua etmiştim senin tek yumurta vardı die....:)))) önümüzdeki maçlara bakıyoz dimi?

iyiyim be güzelim iş güç derken pazara gittim 1 saat kadar önce ana birde baktım 2 pazarcıdan başka kimse kalmamış komşular boş görüp gülmesinler diye birkaç bişey aldım ne yapayım işin ucunda mor olmak var:roflol::roflol:

berencim sana yazmıştım okudunmu bilmiyorum.bence seninkide üşütmeden dolayı öyle olmuştur.içini ferah tut yani

hoşbulduk beren35 (amin herkeze nasip eder inş.)

berncim ya sana bişe sorcam sen çatlatmadan sonra normal edt tarihindemi oldun.bi de normal niydi yada diğer kanamalarından farklımıydı.ben çok az oluyorum ve da çok ağrıyo belim. hiç olmazdı da ondan soruyorum.:çok üzgünüm:

suzy okudum canım çok saol.. üşütme nası olur ki yaz sıcağında ki öyle olduğunu pek sanmıyorum. bakalım salı dr.a gitcem kadında y.dışında konferanstaymış bana denkgeldi yani neyse hayırlısı iyiyim şimdi. krizimi atlattım ama hala nedenini araştırıyorum 17sene adet gören bi insan için tuhaf bi durum çünkü...

sema evet normal adet tarihimde oldum ama ağrılı geçiyodu 4-5 gün sürüyodu çünkü o verilen yumurtlama ilaçları yumurtları büyütür ve çatlatma iğneside ağrı yapıyodu bende.. ve hormon ilaçları dengeyi kaçırıyo canım. melox diye bi ağrı kesici vermişti dr.um kullan istersen..

ağrı kesici kulansamda fayda etmez canım benim romatizmam var ağrı kesicilere alışık bünyem.bi de ilaç kullanırsam kesiliyorum..ama saol cevap verdiğin için

suzy bak en büyük şansımız gün aşırı ilişki. adetten sonra başlayıp diğer adetden 1hafta öncesine kadar.. yumurtlak zamanını hem kaçırmamış oluyosun hemde geç yumurtlasanda hamilelik şansın artıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…