Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

berencim çok sordum biliyom ama bu çatlatmadan bi gün önce ve kaç gün sonra döllenme oluyo yumurtada doktor bana bişe demedi salı ve perşembe oldu tabi önceside varda sonra çok düzenli deildi????yumurta çatladıktan sonra benim bildiğim 12-24 saat sürreden sonra yumurta döllenmezse boşa gidiyo ölemi?

inşallah birşeyin yoktur sadece üşütme gibi basit birşeydir.biliyorsun havalar değişip duruyor.çok sıcak deyip ince giyiniyoruz hava birden kapanıyor.bende üşüttüğüm zaman yazdan bahara geçiş yapıyorduk .özellikle geceleri çok değişiyor birden rüzgar çıkıyor uyurkende farkına varamıyoruz.valla buralar yanıyor.ağustosta yandık çifte kavrulmuş olucaz galiba

ben bugün yumurtlama günü diyorum ama takmıyorum artık Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur.birkez birlikte olup hamile kalanlar oluyor birazda şans galiba.şansımız bol olsun

beren canımm hımm dimekki biraz daha beklemek lazım test için. yarın doktora gideceğim burun kanamalarım için. dua et beren bişey çıkmasın tırsıyom artı yaa(( Gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum. bakalım hayırlısı..

wavy canım allahın izniyle bişi çıkmaz korkma.. kan testinde kararlısın yani dimi.. ayy inşallah hamilesindir canım ama aslında haftaya yaptırsan daha garanti olur gülüm..
canım işçiler gitti parke yapıldı ya hertaraf toz içinde çıkıyorum ben. süpürem silem kakılmıştır benim adım :))) hadi öpüyorum seni herkese bol şans kızlar öpüyorum hepinizi

merhaba kimseler yok muuuu ben geldim....artık adet tarihimi de unuttum yumurtlama günümü de hesaplamıyorum yeter artık di mi ya kocaaaaaa bi kış .......yaz geldi taktik değişti bakalımm bekliycez görecez......

merhaba kimseler yok muuuu ben geldim....artık adet tarihimi de unuttum yumurtlama günümü de hesaplamıyorum yeter artık di mi ya kocaaaaaa bi kış .......yaz geldi taktik değişti bakalımm bekliycez görecez......

valla en güzelini yapıyorsun.diğer şekilde insan stresten yine hamile kalamıcak.bende takmamaya çalışıyorum.bu ay adetim 7 gün gecikmeli geldi ya o yüzden tarihlerde değişti bende hesaplamıyorum artıkım

beklemicem artık herşeyi oluruna bıraktım.yumurta kovalamak yok artık:mymeka:yoksa çok strese giriyor insan.inş.beklemiyoruz ya bir sürpriz yapar bize bebişlerde çok mutlu oluruz en yakın zamandaa.s

ewet haklısın galiba suzan.zaten birşeyi ne kadar istersen elde edemezsinya bu da öyle bişey herhalde artık oluruna bırakıcam ne zaman olursa olsun gün saymaktan yumurtlma gününü hesaplamaktan bıktım oluruna bırakıcam .inş allahım nasip eder herkese

bu birazda şans işi.benden 2 hafta önce evlenen birisi vardı anam ilk geceden hamile kalmış.aman nazar değmesin.işte zuhalcim böyle şanslı olanlarda var.şansımız bol olsun ki en kısa zamanda hamile kalalım hepimiz

slm sevilcim bildiğim kadarıyla hamile haberi yok yine bol bol belirtiler vardı yazılanlarda

selam arkadaşlar ya benim bu aralar yumurtlama günüm ama kasıklarım ve bazen gögüslerim ağrıyo yumurtlama zamanlarında olur mu ?bide beyaz akıntı vardı dün bugün yok akıntımmm

arkadaşlar benimde ablam korunduğu istemediği halde hamile kaldı ve dayımın kızı olması için 2 senden beri uğraşıyo kısmet demekki özellikle dayımın kızının gitmediği hastane kalmadı ne eşinde nede kendisinde problem var sadece stres olduğunu söylemiş doktor özellikle ilişkiye girerken çocuk yapıcam diye girmemek gerekiyomuş.Allah Herkezin gönlüne göre verir inş. Biraz stresden uzak durmak lazım

selam arkadaşlar ya benim bu aralar yumurtlama günüm ama kasıklarım ve bazen gögüslerim ağrıyo yumurtlama zamanlarında olur mu ?bide beyaz akıntı vardı dün bugün yok akıntımmm

bende ağrı falan olmuyor ama kişiye göre değişiyordur herhalde çünkü ağrıları olanlarda oluyor.bence yumurtlamayı falan düşünme gün aşırı çalışma yap o daha garantilidir herhalde:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…