bende ağrı falan olmuyor ama kişiye göre değişiyordur herhalde çünkü ağrıları olanlarda oluyor.bence yumurtlamayı falan düşünme gün aşırı çalışma yap o daha garantilidir herhalde:dance::dance::dance:
benim 5. ayım.7 haziranda adet gördüm 6-7 gün kadar gecikmeli geldi.bu gün yumurtlama günüm başlıyor hesaplamalara göre ama takmıyorum artık.inş.sen bu ay hamilesindir
dediğin gibi yapacak birşey yok son sürat çalışmalara devam:dance::dance::dance:inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
kızlar slm nasılsınız bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm çok mutluyum Allah herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah
Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.ayrıca kolay bir doğum nasip etsin.bu arada sen nasıl bir doğum düşünüyorsun
slm kardelen kaç haftalık bebişimiz? İnş. rahat hamilelik geçirirsin cnm darısı olmayanların başına (Amin) :içelim:
kızlar slm nasılsınız bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm çok mutluyum Allah herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?