Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet canım aynen 1,5 sene oldu evleneli sanki korunmayı bırakınca hemen çocuğum olucak gibi tarih belirlemiştik ama ilk ay olmadıı sürekli onu düşünüyodum stresden bütün belirtileri yaşamış oldum ama regl olmuştum bu ay daha az stres var olurmu diye pek düşünmüyorum. Kısmet artık senin adet tarihin ne zaman? ne zamandır korunmuyosun cnm

benim 5. ayım.7 haziranda adet gördüm 6-7 gün kadar gecikmeli geldi.bu gün yumurtlama günüm başlıyor hesaplamalara göre ama takmıyorum artık.inş.sen bu ay hamilesindir

kızlar kusura bakmayın birden koptum .kocişim geldi yemek yiycez Allah a emanet olun görüşürüz

benim 5. ayım.7 haziranda adet gördüm 6-7 gün kadar gecikmeli geldi.bu gün yumurtlama günüm başlıyor hesaplamalara göre ama takmıyorum artık.inş.sen bu ay hamilesindir

inş. canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Olana kadar çalışmalara devam napalım :smiley-cool:

kızlar slm nasılsınız bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm çok mutluyum Allah herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah

dediğin gibi yapacak birşey yok son sürat çalışmalara devam:dance::dance::dance:inşallah en kısa zamanda hamile kalırız

Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.ayrıca kolay bir doğum nasip etsin.bu arada sen nasıl bir doğum düşünüyorsun

kızlar slm nasılsınız bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm çok mutluyum Allah herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah

slm kardelen kaç haftalık bebişimiz? İnş. rahat hamilelik geçirirsin cnm darısı olmayanların başına (Amin) :içelim:

Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.ayrıca kolay bir doğum nasip etsin.bu arada sen nasıl bir doğum düşünüyorsun

sağol canım dilerim Rabbim size de nasip eder inşallah a.s.valla henüz karar veremedim sezeryan istiyorum aslında ama herkes normal doğum yapmamı istiyo yani anlayacağın şimdilik tam bilemiyorum:1rolleyes:

bende allah nasip ederde hamile kalırsam sezeryan düşünüyorum.diğerine cesaret edemem herhalde

slm kardelen kaç haftalık bebişimiz? İnş. rahat hamilelik geçirirsin cnm darısı olmayanların başına (Amin) :içelim:

sağol tatlım Allah sana da nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlısı ile.bebişim 7 hafta 3 günlük yani 2.aya yaklaştım bugünde kalp atışlarını gördüm çok güzel bi duygu Allah sizede nasip etsin inşallah :asigim:

şimdi normal doğumdada epidural yapılabiliyor sancıları ortadan kaldırmal adına ama insan yinede tırsıyor

arkadaşım eniyisi hamile kalmaya karar verince bir doktora gitmek tüm testlerin yapılması ve doktor gözetimince devam etmek ozaman daha sağlıklı olacağına inanıyorum mesela folıc plus kullanmak gerekiyormuş bende yeni gittim doktora bebek isityorum diye doktor hemn onu verdi herşey gönlümüzce olsun

ay ne kadar güzel ya senin bebek kış bebeği olacak.yani gelecek yaza kadar baya toplar kendini ele gelir tam sıkıştırmalık olur.ana kız ya da ana oğul denize de girersiniz:sm_cool:

selam kızlar... ya benim göğüs ucu koyu renk halka varya onda genişleme var. ucu da çok ağrıyo. kasıklarımda. hamiş olabilirmiyim acaba. ne dersiniz

ayyyyy canım yaa ne tatlı miniş annesine de duyurmuş kendini gözün aydın :teytey::teytey:

kizlar ordamisiniz?

Kardelencim cok sevindim canim. senin icin girdim bakayim dedim ne yapti bu kiz. tamam artik stres yok. hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…