Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sağolun canlarım çok şükür attığını gördük ama dinleyemedik galiba ultrason aleti eskiydi neyse kuzumun kalp atışını gördüm ya o bana yeter bu arada eşim de gördü rock ve ecenur.canlarım Allah sizlerede nasip etsin bu mutluluğu .a.s.

selam kızlar... ya benim göğüs ucu koyu renk halka varya onda genişleme var. ucu da çok ağrıyo. kasıklarımda. hamiş olabilirmiyim acaba. ne dersiniz

Canım bence hiçbir belirti erken hamişlik belirtisi değil, adet gecikmesi bile. Sakın ümitlenme, ben bu ay tedavi gördüm, testte çift çizgi gördüm çok umutlandım ama akşama adet oldum, akşamdan beri hala toparlanamadım, kendini adete hazırla, hamişlik gelirse o zaman sevineceksin zaten. Dost acı söyler derler sakın bana kızma canım benim Şeniz.

amin canımm inş. Allah isteyen herkeze versinn sende inş. sağlıcakla bebişi kucağına alırsın cnm

günaydın kızlar geri sayım başladı son 6 gün:) biraz önce kustum ben aç karnına çay içtim ondan sanırım bi de göğüs çewremde kabarcıklar oluştu bakalım 6 gün geçsin bi ne olacak

günaydın pepuda hamile misin? benim göğüslerim acımıo hiç ama baya dolgunlaştı çewresinde kabarcıklar oluştu uçları dim dik adetimede 6 gün war daha kasıkta şişlik war ama sertlik yok

kıslaaar kim var kim yok bilmiyom. ama herkese merhaba.
Haber vermek için geldim. Burnumda damar çatlaması varmış. o kanama yapıyormuş. yakılması gerekiyormuş. ben şimdilik ilaç istedim. bi deneyeyim geçmezse 10 gün içinde yakacaklar. niyse çok önemli bişey yokmuş... hepinizi öpüyomm

selam wavy kötü bişey olmamasına sevindim
ilaçla geçer inşallah
bende merak edenlere haber veriim barii ( ben dün adet oldum, doktora gittim mantar için ilaçda verdi
gönül rahatlığıyla ilaç ve merhemi kullanıyorum artık.
birde klomen verdi bıktım yaaa bu hapı içmekten
hamişler dua edin bizede, kabul olur sizin duanız ALLAHIN izniyle

eslem merhaba bende şimdi geldim doktorda yine klomen kullanıcam bu ay.allahtan içerde bişe kalmamış hepsini söküp atmışım.bu ay da olmazsa ki allah korusun önümüzdeki ay yumurtlama iğnesine başlarıza dedi.bakalım hayırlısı bu ay son klomen kutumuz olur inşallahhhhh:dance:

semacım valla ben bıktım bu KLOMEN den
inşallah Rabbim bu ay nasip eder
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

yaff mantarım geçmedi, sıkıştım ama gitmek istemiyorum wc ye
çığlık çığlığayım yaa

ESLEM ben bir iş seyahatine gittiğimde mantar olmuştum 1 hafta otelde kafayı yedim 3 çeşit krem kullandım olmadı tuvalet azaptı.tuvaletten çıkınca hemen yıka sabunla falan krem sür anlık rahatlatıyor.birde ben 1 hafatanın sonunda öğrendim mantar için fitil var ilkini attım gece tüm iltifhap aktı ay bi rahatladım ki sorma 2.yi de attım sonra bişim kalmadı.o fitil adını bilmiyorum ama eczane yardımcı olur o olmadan 10 gün kıvranıyon.bide sürekli çamaşır değiştir günde 5 6 kez tuvalette yıkadıktan sonra yeni çamaşır giy.ay ben ne çektim bilirim ondan sana uzun uzun yazdı kafayı yicektim

özcem teşekkür ederim canım
doktor bana 2 krem ve 1 kapsülden oluşan hap verdi, hapı dün yuttum ama pek etkili değilmiş
kremlerde pek fayda etmiyor kannımca
evet dediğini yapiim
sık sık çamaşır değişeyim, valla çamaşır değişmiim diye günlük ped kullandım başıma gelene bak
valla evlendiğimden beri bu 3 oluyor, ne illet bişey bu yaa

çok saol canım doğru söylüyosun, umutlanıp adet olup üzülmek yerine hiç umulmadık anda hamiş olduğunu öğrenmek daha güzel bence de :bbo:

slm kızlar nerdesiniz rock kardelen womanly ve diğer arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine burdayım

inanamıyorum burda ne gelişmeler olmuş böyle kardelencim gülsücüm gözünüz aydın kızlar en az kendiminki kadar sevindim sıkı durun çünkü bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim rock cum inşallah sende hamilesindir senin için dua edicem inşallah hayırlı bir zamanda en hayırlı şekilde olur arkadaşım

magnoliaaaaaa canım yaaa çoook sevindim tatlım ne kadarlık hamilesin?ayyy yaa çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin canım benim .a.s.

magnoliaaaaaa canım yaaa çoook sevindim tatlım ne kadarlık hamilesin?ayyy yaa çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin canım benim .a.s.

5 hafta 4 günlük hamileyim teyzesi seninle hemen hemen aynı dönemde hamile kalmışız senin son adet tarihin 29 nisanmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…