Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

5 hafta 4 günlük hamileyim teyzesi seninle hemen hemen aynı dönemde hamile kalmışız senin son adet tarihin 29 nisanmı canım

evet canım 29 nisan ama ben şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim seninde eğer son adet tarihin 29 nisansa sende 7 haftalık hamilesin canım

:dance:Allah Allah kızımız hamıle kalmıs canım cok sevındım gözun aydın :teytey::teytey:
tebrık ederım hadı gözun aydın :))ama kusum ben sana bıraktın gıttın bi daha sesin solugun çıkmadı:dilcikar:ama donusun süper oldusırnaşık şeyinsallah bi daha bu kadar mesafe koymazsın araya...

kardelen sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelık canım:))

evet canım 29 nisan ama ben şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim seninde eğer son adet tarihin 29 nisansa sende 7 haftalık hamilesin canım

yok canım benim 10 nisan sen 7 hafta 4 günlük deyince hesapladım 29 nisan çıkıyo sen benden 2 hafta önce hamile kalmışsın canım haftaya cuma doktora gidicem kalp atışları için doktor duymasakta görürüz dedi bakalım çok heyecanlıyım kardelencim:dance:seninki nasıl gidiyo tatlım şikayetlerin varmı:uhm:

bebişim selam canım dün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını duydum çok şükür herşey yolunda sen nasılsın çalışmalar ne zaman başlayacak senin adına çok sevindim

canım inan çok sevindim 10 mayıs anladım canım Allah tamamına erdirsin inşallah benim hamileliğim çok şükür iyi gidiyo sadcee bulantılarım fazla sabahları özellikle o kadar başka bi şikayetim yok çok şükür canım senin başladınmı bulantıların bu arada iştahsızlık başlıyodu bu dönem ama maaşallah benim iştahım yerinde a.s

canım hiç sorma isteyerek mesafe koymadımki evle ilgili sorunlar vardı pisikopat bi ev sahibimiz vardıda onla uğraştık sinirim bozuldu inanın bilgisayarın başına oturacak durumum dahi yoktu bi süre memlekete gittim moralim çok bozuktu sırf evi değiştircez diye memlekete tayin istedik oda zaten çıkmadı en sonunda evi değiştirdik Allaha şükür anca rahatladım tabi buarada ben hamile kalmışım haberim yok işte bu sıkıntılar arasında sizlerle hiç görüşemedim ama aklım hep sizdeydi

benimde sabahları biraz bulanıyo hemen bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum bide nefesim daralıyo gibi oluyorum inşallah şikayetlerimiz olmazda rahat bir hamilelik geçiririz canım Allah senin bebeğini de tamamına erdirir inşallah bitanema.s.

selam kizlar. magnolia hosgeldin ve tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer canim. siteden biraz uzaklasmak iyi geldi desene :))))))))))))))))

kardelen ıyı hadı rahatladın o zaman kalp atıslarınıda duyduysan :))sevındım senın adına bız agustosda baslıycaz canım..
mongalına uzuldum canım baya sıkıntılı gunler gecırmısın neysekı gecmıs artık hadı bakalım hamılelıkle bebısınle dhada guzel olur hersey

rock h.g canım sen nasılsın?kac gun kaldı..ıyı calısabıldınmı?

selam kizlar. magnolia hosgeldin ve tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer canim. siteden biraz uzaklasmak iyi geldi desene :))))))))))))))))

slm canım artık siteden uzaklaşmakmı yoksa sıkıntılardan, bebek olcakmı fikrine kafa yormamakmı iyi geldi bilmiyorum demekki zamanı gelmiş nasip sen napıyosun canım nezaman iyi haberini alcaz test yapmadın dimi hadi inşallah müjdeli haberi alırız tatlıma.s.:dance:

selam bebisim coktandir yoksun sende. gecen gunku yazini gordum o kadar. agustosta basliyosunuz demekki iyi sevindim. adet gunune 5 gun kaldi bakalim muthis geri sayim basladi. :roflol: iyi calistik bu sefer bakalim.

canim sen zaten bi dusuk gecirmistin degilmi yanlis hatirlamiyorsam. baskasiylami karistiriyorum yoksa :bbo: daha test yapmadim canim ama 2-3 gune yaparim. insallah bu ayda bana ugurlu gelir mujdeli haberi veririm.

bebişim sevindim canım senin adına inşallah ilk ayda hayırlısı ile hamile kalırsın :)

magnolia amin canım inşallah hamileliklerimiz hayırlı olur ve tamamına erer canım

rock hg anacım nabersin bakalım heyecanlımısın adete az kaldı :)

selam sekerim cok heyecanliyim yaa ne oluyo bana boyle bilmiyorum. hani ben hep olumsuz konusurum ya bu sefer nedense yuzde 70 sans veriyorum kendime. bisey sorcam, senin idrar renginde bi degisiklik varmiydi? Benimki kac bardak su ictikten sonra bile kopkoyu sari. bide gogus uclarim cok hassas. :sm_cool:

canim sen zaten bi dusuk gecirmistin degilmi yanlis hatirlamiyorsam. baskasiylami karistiriyorum yoksa :bbo: daha test yapmadim canim ama 2-3 gune yaparim. insallah bu ayda bana ugurlu gelir mujdeli haberi veririm.

yok canım ben düşük yapmadım inşallahta yapmam gerçektende unutturmuşum kendimi valla kız bana düşük bile yaptırdınya allah iyiliğini versin :roflol: hadi inşallah iyi haberlerini alırız canım

yok canım ben düşük yapmadım inşallahta yapmam gerçektende unutturmuşum kendimi valla kız bana düşük bile yaptırdınya allah iyiliğini versin :roflol: hadi inşallah iyi haberlerini alırız canım

anaaa vallaha kusura bakma canim yaa. sanki senin nickine benzeyen birisi vardi o zaman. agzimdan yel alsin dur hemen bi nazar koyayim anlat bakalim belirtilerini o zaman anacim. kac gun sonra cikti testte falan? bide ne kadardir istiyordun? hafizayi bi yerine getirelim :roflol:

canım idrar rengim sapsarı benim eğer seninde rengin koyulaştıysa bu çok iyi yaa o zaten bi belirti idrar koyulaşması bence de sen hamişsin bu ay inşallah canım benim hayırlısı olur hakkında :dance:

kardelen tskler canım insallah bakalım hayırlısıs :)) ama umarım hemen olurda yormaz bızı :))
rock az kalmıs hadi bakalım insallah masallah dıyelım tü tüü cekelım buay sen dıger ay wom otekı ay ben olcam ınsallah :))
ben demedımmı once sız sonra ben olcam one göre ıyı calışın :))
mongalına canım sende belırtılerını yazda umut olsun bıze :))

kizlar ordamisiniz elim ayagim titriyor. bisey yazin. simdi wc'ye gittim cok az bi kan geldi sadece tuvalet kagidina cikti ama cok garipti. acayip koyu renkti ve arkadasindanda akinti geldi. off midenizi bulandiriyorum ama bisey soyleyin. ne oluyo len bana? ilk defa. acaba regl olmiyayim kac gun onceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…