Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

rock panik yapma canım yerleşme kanaması o bence garipse eğer zaten adet günün yaklaşınca olurmuş yerleşme kanaması ayyy inaşallah canım benim yaa hamilesindir

rock panik yapma canım yerleşme kanaması o bence garipse eğer zaten adet günün yaklaşınca olurmuş yerleşme kanaması ayyy inaşallah canım benim yaa hamilesindir

kardelen simdi hafif hafif sol kasigimda bi agri basladi. bakiyorum bakiyorum bisey yok. off bekliyecuuuh artih

rock senin normalde adetin gelmeden önce böyle az bi kan gelirmiydi ilk önce sonra mı çoğalırdı adet kanaman.eğer bu kesildiyse yerleşme kanaması olabilir canım Allah gönlüne göre versin inşallah :dance:

buarada kizlar milli takim cok guzeldi demi. burdada canli verdiler. amerikali spikerler konusuyo. spiker diyoki " sahada Turkiye Turkiye sesinden baska hicbisey duyulmuyo " nasil gururlandim agladim tabi hemen.

rock canım ne korkuyon kıs yerlesme lekesı o :)) mujde mujde :))))
bebişinın sana habercısı bu :))))))))))
rock sende mezun oldun ay cok sevındım he :sm_cool::teytey:

benim normalde adet gununden 1 gun once boyle kahverengi gibi bi kan gelir kesilir ve ertesi gun tam gelir. ama bu resmen kandi ve koyu renkliydi. 1-2 gun gecmesi lazimki kesin diyebileyim. kafayi yemeye az kaldi :sm_cool:

rock canım ne korkuyon kıs yerlesme lekesı o :)) mujde mujde :))))
bebişinın sana habercısı bu :))))))))))
rock sende mezun oldun ay cok sevındım he :sm_cool::teytey:

bende sevindim kizim ama ya ertesi gun adet gelirse diye dusunuyorum. Gulsununde hamile kalmadan onceki ay cok erken gelmisti ya adeti acaba dedim stres yaptim falan erken gelmesin. kasik agrimda var zaten.

rock ay sus tovbe de gelmesın gerısı.. ıstemez geri kalsın..bence bu bebiş kızım mujdemı ısterım
sen testını bı kenara hazırla 2 gun sonra yaparsın :)))
mili maç superdı hakketen :)))

rock ay sus tovbe de gelmesın gerısı.. ıstemez geri kalsın..bence bu bebiş kızım mujdemı ısterım
sen testını bı kenara hazırla 2 gun sonra yaparsın :)))
mili maç superdı hakketen :)))

ya iste test iside aksilik oldu. internetten siparis ettim 10 tane :roflol: ama tabi postayla gelcek. guya carsamba gunu postaya vermisler artik elime ne zaman gecer bilmiyorum.

bende sevindim kizim ama ya ertesi gun adet gelirse diye dusunuyorum. Gulsununde hamile kalmadan onceki ay cok erken gelmisti ya adeti acaba dedim stres yaptim falan erken gelmesin. kasik agrimda var zaten.

rock cicim merhabalar.... yanlış mı duydum inşallah doğru duymuşumdur yoksa hamile misin kıııızzzzz:1hug::teytey:

evet kızlar benim resmen bağıtmaktan sesim kısıldı ....inşallah darısı çarşamba gününe......

kıslar ben kacıyorum hepinizi öptum
bebişleri olanlar bebişlerıne ıyı baksın:))
bekleyenlerler ıcın ise Allah hayırlısını versın :))
seeyou....

Son düzenleme:
rock cicim merhabalar.... yanlış mı duydum inşallah doğru duymuşumdur yoksa hamile misin kıııızzzzz:1hug::teytey:

selam canim vallahi daha degilmiyim degilmiyim bilmiyorum. adet gunumden 5 gun once kan geldi azicik sonra kesildi. 2-3 gun sonra test yapacam.

şekerler ben 2 dakkada pilav yapıp gelivereyim akşama misafirim var da patlıcan oturtma yaptım yanına pilav iyi gider he mi........

rock canım inşallah gelmez bebişimin de dediği gibi bu ay herkes sırayla hamiş kalacak ilk önce gülsü kaldı sonra ben sonra rock womanly ve bebişim inşallah kızlar bütün ekip sırayla hamiş kalır :teytey:

bu arada mill takımı ve türkiyeyi kutluyorum :teytey:

nilhan slm canım rock hamile müjdesini verecek galiba bu ay hayırlıısı ile pilav müthiş gider de ne söylüyon kızım ya canım çekti :))))

bebeişim görüşürüz canım yine gel öpüldün .a.s.

geldiiimmmmmm.... bi şi sorcam arkadaşlar yeni mesaj yazmadan diğer mesajları göremiyorum sizde yoksa ben mi beceremeyiyorum

ah canım benim ya kızım işte herkesi kendim gibi sanıyom,hamile olduğunu unuttum pardon şeker.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…