Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

nilhan çok şükür canım iyi herşey dün doktora gittim kuzumun kalp atışlarını gördüm çok güzeldi yaa Allah nazardan korusun teytey:

rock kaç gün geçti cicim adetinden. benim bu aydan hiç umudum yok ..biz bu ay sanki takvim metoduyla KORUNDUK diyebilirim)))

kızlar biraz işim vardı içerde ondan yazamadım benim 6 gün geçince test yaptım çif çizgi çıktı pek bir belirti yoktu biraz kasık ağrım oldu bide ben taşınıyodum ya telaştan pek anlayamadım ama benim idrar rengim hiç koyulaşmadı

kardelen kiz aman sende 10 dakka bisey suruyo yapmasi. kalkta yap gari usenme. :))))))))))))))))))

kociş işe gitti yemeği yedük biz sırnaşık şey patlıcan oturtma dedi ya o yemeği çok severim de valla o 10 dk olcak bişey deeel sırnaşık şey:roflol:

kız magnolia valla taşınıyomuşsunuz ama hamile olduğunun farkında değilmişsin ağır kaldırmışmıydın canım ayy Allah muhafaza.demekki idrar herkeste aynı olmuyo valla benim koyulaştı biraz :asigim:

kociş işe gitti yemeği yedük biz sırnaşık şey patlıcan oturtma dedi ya o yemeği çok severim de valla o 10 dk olcak bişey deeel sırnaşık şey:roflol:

bende cok severim cunku patlicanla yapilan bisey oldugu icin. canim nasil boyle patlicanli yagli yagli seyler istiyo a.s ne sorcaktim sana. ne oldusenin yeni doktor isi? hani hastanedeki? ayarladinmi? konustunmu doktorla?

kızlar yaaa çok midem bulanıyooo berbatım yaaa sabah ve akşamları çok berbatım şu an (

bende cok severim cunku patlicanla yapilan bisey oldugu icin. canim nasil boyle patlicanli yagli yagli seyler istiyo a.s ne sorcaktim sana. ne oldusenin yeni doktor isi? hani hastanedeki? ayarladinmi? konustunmu doktorla?

evet canım patlıcanlı herşey güzel oluyo aşeriyonmu yohsam :roflol:bu arada doktor ayarlamaya gerek yok canım hastaneye gidecen hep aynı doktor yani.dün eski doktora gitmiştim çünkü beni aramıştı ne var ne yok diye hamile olduğumu söylemiştim kalp atışları görülür mü şimdi diye sorduğumda o da gel dedi yani son gidişim di dünkü doktor.bundan sonra doğum yapacağım doktora gidecem nasip olursa inşallah:tomato:

he tamam anladim. bidaha bidaha gitmene gerek yok artik doktora demi. bundan sonra 1 ay sonra gidersin.

he tamam anladim. bidaha bidaha gitmene gerek yok artik doktora demi. bundan sonra 1 ay sonra gidersin.

canım ben 9 haftalıkken bidaha gitmek istiyorum hareket ettiğini görmek istiyom hemde doktoruma artık kendimi takip ettiririrm bana şu gün gel der artık hep aynı doktor olacağı için.gülsü görmüştü ya hereket ettiğini bende merak ediyom nasıl bi duygu acaba.dün buraya bi arkadaşım gelmişti onunda bebeği var bana diyo ki sanki içinden balık bi oyana bi buyana gidiyo diyo çok güzel bi duyguymuş 3.ayda bunları hissedecekmişim :dance:a.s

canlarım ben çıkıyorum sonra görüşürüz rock öpüyom seni kendine iyi bak .a.s.

selam kızlar. göğüs ucu kahverengi halkanın genişlemesi hamişlik belirtisi olabilir mi yahu. ben bu ay çok şüpheleniyom da. yrın adet günüm. evde bi test var. yapsammı acep

hazan bu kadar erken olmaz güzelim ben hamileyim ve benim yeni yeni genişliyo adet günün geçtikten sonra oluyo bütün belirtiler

selam kızlar. göğüs ucu kahverengi halkanın genişlemesi hamişlik belirtisi olabilir mi yahu. ben bu ay çok şüpheleniyom da. yrın adet günüm. evde bi test var. yapsammı acep

hazancim bence bu aksam bekle yarin sabah ilk idrarla yap daha iyi olur. hemde tam adet gunun olmus olur. a.s.

hazancim bence bu aksam bekle yarin sabah ilk idrarla yap daha iyi olur. hemde tam adet gunun olmus olur. a.s.

saol canım cevabın için. kasıklarıma ara ara kısa süreli ağrı giriyo. bide göğüslerim hassaslaştı. adeti en az bir hafta geçmeden test yapmicam diyodum ama gliba dayanamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…