Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hiç sorma canım nekadar çok ağır kaldırdım varya çok yoruldum hatta mutfak dolaplarını siliyodum mermerin üstüne çıkmıştım ordan bile atladım çok kötü şeyler yapmışım dimi ama çok şükür ki bişey olmadı

selam kızlar benim inşallah olursa ikinci olucak aradan 6 yıl geçince unutuyor insan ama benimde hatırımda kaldığıkadarıyla hamileliği öğrendikten sonra belirtiler başlıyor mesela bulantı gibi diğer detaylar hatırımda değil neyse bu gün kızımın yıl sonu müsameresi vardı ayyyyyy çok güzelbi duygu allah hepinize yaşatsın inşallah neyse kalkıyorum hepinizi öptüm yarının anneleri

saol canım cevabın için. kasıklarıma ara ara kısa süreli ağrı giriyo. bide göğüslerim hassaslaştı. adeti en az bir hafta geçmeden test yapmicam diyodum ama gliba dayanamicam

hazancım sürekli uykunda geliyosa bilki hamilesin bende dün yaptım testi hamileyim 4 haftalık adetten 3 gün sonra yaptım 5 dk içinde çıktı 2. çizgi aynı belirtiler bendede vardı bugünde ara ara tansyon düşüklüğü yaşıyorum

Hala ayakta olanlar...iyi geceler herkese.Ben aranısa yeni katıldım ama 2 haftadır takip ediyorum yazılanları.Ptesi regl olmam gerekiyor ama ben dün akşam dayanamayıp kan testi yaptırdım.3 haftalık hamileymişim :) Ama doktor ptesi testi tekrarlamam gerektiğini söyledi."Kimyasal gebelik" geçiriyor olabilirmişim Bakalım 2.testte beta hcg değerlerim ilkinden yüksek çıkarsa sorun yok demektir.

selam kardelen. yok gelmedi oyle durdu. ama cok kasik agrim ve batmalarim var. Dua ediyorum gelmez insallah yarin falan.

rock canım inşallah gelmez gelmez de hamilesindir inşallah Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah dualarını kabul etsin Rabbim

rock canım inşallah gelmez gelmez de hamilesindir inşallah Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah dualarını kabul etsin Rabbim

sen gecmi kalktin bugun uykun gelmemis daha? bende gec kalktim butun gun evdeydik. fazla is gucte yapmadim. otururum baya bu aksam pc basinda.

yok canım birazdan yatacam yarın karşı komşumun sünnet mevlüdü var çocuğunun eşimle oraya geçecez öğlen o yüzden acaip yorgunluk hazımsızlık var bu arada sigaradan tiksindi artık hiç canım istemiyo

anladim canim. gidin tabi madem karsi komsu hemde iki insan gormus olursun bende hamileyim dersin yerimseniben sigara isine cok sevindim. gulsu diyodu ama bak hakkaten tiksinti geliyomus demi. icme gari. zaten sindi bi tiksindinmi dogumdan sonrada oylesine icersin benim gibi keyif yani cayla kahveyle anca.

rock zaten içsemde bişey anlamıyom ki midem bulandığı için duman midemi bulandırıyo içime dahi çekemiyom o yüzden bende heeçç içmiyom artık ama bu mide bulantısı beni mahvediyooo (

rock zaten içsemde bişey anlamıyom ki midem bulandığı için duman midemi bulandırıyo içime dahi çekemiyom o yüzden bende heeçç içmiyom artık ama bu mide bulantısı beni mahvediyooo (

ne yiyip iciyon peki soyle bakem? cunku yediklerinde yapiyo biliyosun. misal ben cok kola ictigimde,cay kahveyi yagliyi fazla kacirdigimda hemen bulanir. benim ilk yaptigim tuzla limon yemek oluyo. kraker turu seylerde iyi geliyo. onlardan yesen. sakin maden suyu falan icmeyesin cok zararli bebege. Doktora soyle madem bu gittiginde sana bisey yazsin mide bulantilari icin.

canım sağol ama normal yemeğimi yiyom bu aralar dışarıya fazla çıktığımız için ve de suların kesik olmasından dolayı fast food türü şeyler yemiştik hamburger pizza gibi ama şimdi ev yemeği yapıyorum sular geldi artık bu arada :))bulantıları dedim doktora ama bişey yazmadı bende bulandığı zaman çubuk kraker almıştı eşim yemem için onu yiyom sabahları sonra geçiyo şükür

sular geldi canim onu biliyorum taa ne zaman geldi hemde a.s aslinda disardan yememek gerekiyo ama iste biz cok yiyoruz. yani ne bileyim buranin usulu boyle gibi bisey. ama sen hakliydin cunku evde su yok bisey yok isin yoksa bide bulasiklar lami ugrascaktin. cubuk kreker cok guzel yaa cok seviyorum bende. burda da var ama kalin kalin yapiyolar oyle sevmiyorum. napcan iste o zaman kendi kendinin doktoru olcan cicim. anlatsana biraz ailen ne diyor hamile olmana ve esinin tarafi?

tatlım ben yatıyorum dayanamıyacam uykum geldi öpüyorum seni kendine iyi bak ve inşallah yarın gelmez adetin.ben pek zannetmiyorum geleceğini içimden bi ses hamilesin diyo bakalım hayırlsıı inşallah canım arkadaşım .a.s.

ailem ve kayınvalidem de çok sevindiler bana sık sık tembihte bulunuyolar aman kızım onu yeme aman kızım sigara içme diye bende içmiyom diyom günde 1 tane de olsa içiyom diyom :)4 veya 5 tane içiyom desem çok kızarlar ama yarından itibaren içmiyecem artık hemde hiç belki 1 tane olabilir çünkü hiç zevk vermiyo artık

iyi iyi afferin sevindim vallahi. bak ne guzel bebisin saglikli masallah gerek yok sigaraya falan zaten canimda istemiyo diyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…