kız magnolia valla taşınıyomuşsunuz ama hamile olduğunun farkında değilmişsin ağır kaldırmışmıydın canım ayy Allah muhafaza.demekki idrar herkeste aynı olmuyo valla benim koyulaştı biraz :asigim:
saol canım cevabın için. kasıklarıma ara ara kısa süreli ağrı giriyo. bide göğüslerim hassaslaştı. adeti en az bir hafta geçmeden test yapmicam diyodum ama gliba dayanamicam
rock canım inşallah gelmez gelmez de hamilesindir inşallah Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah dualarını kabul etsin Rabbim
yok canım birazdan yatacam yarın karşı komşumun sünnet mevlüdü var çocuğunun eşimle oraya geçecez öğlen o yüzden acaip yorgunluk hazımsızlık var bu arada sigaradan tiksindi artık hiç canım istemiyo
rock zaten içsemde bişey anlamıyom ki midem bulandığı için duman midemi bulandırıyo içime dahi çekemiyom o yüzden bende heeçç içmiyom artık ama bu mide bulantısı beni mahvediyooo(
canım sağol ama normal yemeğimi yiyom bu aralar dışarıya fazla çıktığımız için ve de suların kesik olmasından dolayı fast food türü şeyler yemiştik hamburger pizza gibi ama şimdi ev yemeği yapıyorum sular geldi artık bu arada :))bulantıları dedim doktora ama bişey yazmadı bende bulandığı zaman çubuk kraker almıştı eşim yemem için onu yiyom sabahları sonra geçiyo şükür
ailem ve kayınvalidem de çok sevindiler bana sık sık tembihte bulunuyolar aman kızım onu yeme aman kızım sigara içme diye bende içmiyom diyom günde 1 tane de olsa içiyom diyom :)4 veya 5 tane içiyom desem çok kızarlar ama yarından itibaren içmiyecem artık hemde hiç belki 1 tane olabilir çünkü hiç zevk vermiyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?