Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kizlar ben de dun dayanamadim yaktim bir tane sigara ama yarisina bile gelemeden sondurdum...cunku bile bile bebegimi zehirledigimi dusundum...zaten tiksindim..eee insan onca zaman icmez sonra birden bire böyle icerse carpar benim gibi

selam canim evet cok net geliyor hemde:icecream:nsailsin varmi hamislige dair gelismeler?

selam sekerim. vallahi gelismeler ayni. adete 4 gun kaldi bakalim bekliyorum. Dun cok az leke seklinde kan geldi ama sonra durdu. neyin nesiydi anlamadim. insallah hayirli biseydir. Sen neler yapiyorsun? yumurtlama donemi geldimi?

selam sekerim. vallahi gelismeler ayni. adete 4 gun kaldi bakalim bekliyorum. Dun cok az leke seklinde kan geldi ama sonra durdu. neyin nesiydi anlamadim. insallah hayirli biseydir. Sen neler yapiyorsun? yumurtlama donemi geldimi?

ayy cok guzel bir gelisme leke seklinde kan gelmesi hadi insallah yerlesme kanidir dielim,iyi ya az kalmis adet gunune ,tabi gecmek bilmiyordur sana bu gunler son zamanlari hep böyle olur sabret ,benim adetim biteli 1 gun oldu,ama basladik bile calismalara,insallah bu sefer tuttururum ,bu ay tam olrark28 gun surdu siklusum yani 14 temmuzda yumurtlama gunum daha yolun basindayim anlican...

insallah canim beklicem artik daha bikac gun ogrenmek icin. Senin 28 gun surmesi iyi olmus hic degilse bilirsin yumurtlama gununu canim. vallahi biz bu ay SIK SIK calisma yaptik yumurtlama gununu falan beklemeden. napalim birisinden birisi tutsun mantigiyla a.s bende adetimin 5. gunu basladim canim hemen. iyi yapmissin.

rock ve nefisem slm kızlar nabersiniz
nefisem başlamışsın çalışmalara hadi hayırlısı canım inşallah bu sefer tutar :)
rock bidaha kan gelmedi sanırım senin bence o yerleşme kanamsıydı ayy ya inşallah bu ay müjdeli haberi verirsin bize valla şimdiden heyecanlandım testi ne zaman yapacan

selam kardelenim. vallahi sorma bende cok heyecanliyim. Bide gogus uclarim asiri hassaslasti. Ya testi aslinda bugun bile yapardim da dedim ya oncedende internetten siparis verdim tam 10 tane bide ama onlarda daha gelmedi. Yarin insallah postayla gelir diyorum. gelir gelmez yapcam zaten aksam sabah farketmez.

bi yandan da diyorum bugun alisveris gitcezde acaba diyorum disardayken alsammi test. bugun ve yarin sabah yaparim posta gelene kadar. gelince adet gunu bidaha yaparim.

evet canim tam karisdi derken duzenim aniden 28 i agrisiz sizisiz gelmei tuhafima gitti ama,neyseki duzenli olduguna sevindim,egerki tam temmuzun14 dehamis kalirsam hesabima göre tamolarak nisanin 10 yani benim dogum gunume denk geliyor ne guzelde olurdu beraber kutlardik dogum gunumuzu ,bebisimle..sana gecen hafda görmus oldugum ruyami anlarmak isdiyorum canim,vefat eden kizima cok benzeyen bir kiz gördum ruyamdambiraz buyuk bir kizdi yanima yaklasiyor,sonra ben soruyorum kiza,benim ne zaman cocugum olacak die,oda gulumsuyor bana sen daha iyi bilirsin dior,sonra elinde incecik bir cubugu agzima sokuyor,ve son gucuyle icime ufluyor .bir tuhaf oluyorum,böyle bir ruya gördum etkisinde kaldim hayirlisi insallah

selam kardelencim,evet canim basladik bugunun isini yarin a birakmiyalim öyle diilmi:roflol:nasil yigen rahatsizlik veriyormu migde bulantilarin gecdimi?

vallahi canim ben pek ruya yorumu bilmem ama bana biraz bilincalti ruyasi gibi geldi. surekli aklimizda bebek oldugu icin dolayisiyla ruyalarimiza yansiyor. ama hayir olsun diyelim. belkide bi isarettir allahtan. zamani var bekle demek istemistir. bebisinle ayni gun olsa dogumgununuz hakkaten super olur vallahi canim. ne diyelim sabir sabir sabir...

eğer dışarı çıkarsan imkanın varsa bi test al yap bakalım belki çıkar az kaldı adetine hemde inşallah çift çizgiyi görürsün eğer negatif çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılma tekrarlarsın testini belki sende geç döllenme olmuştur ondan geç pozitiflik verebilir yerimseniben

selam kardelencim,evet canim basladik bugunun isini yarin a birakmiyalim öyle diilmi:roflol:nasil yigen rahatsizlik veriyormu migde bulantilarin gecdimi?

iyi iyi hadi bakalım bu ay herkes hamile kalacak gibime geliyo aman boş geçirme bu günlerini jeyyarbu arada benim mide bulantılarım ve kasıklarımda ağrım dışında iyiyim canım rahim büyüyo ya onun ağrısı bu ama mide bulantılarım çok fena sabah bulantısı özellikle berbatım :1no2:

tamam canim dayanamicam alcam herhalde bugun. bugunde midem cok kotu. gaz var gibi agriyo gibi bi tuhaf bulaniyo bide. ya adet gelcek ondan ya da bebis.

rock canım misende kazınma ve yanmalar oluyomu eğer varsa bu belirtiler büyük ihtimalle hamilesin

CANIM COK DIKKAT et kendine bol bol yat ,dinlet vitaminli yiyeceklere agirlik ver,yuksek yerlere zanma ilk 3 ayi gecirki sonrasi rahat edrsin,hem migde bulantinda gecer ozamana kadar.

CANIM COK DIKKAT et kendine bol bol yat ,dinlet vitaminli yiyeceklere agirlik ver,yuksek yerlere zanma ilk 3 ayi gecirki sonrasi rahat edrsin,hem migde bulantinda gecer ozamana kadar.

sağol canım zaten hep evdeyim genelde yatıyorum dinleniiyorum uyuyorum hayırlısı ile şu 3 ay bi geçse de rahatlasam mide bulantılarım geçer inşallah o zamana kadar.sen de iyi değerlendir bu günlerini bebiş haberi istiyoz senden de sengözlerimebaksanab:dance::teytey:

rock canım misende kazınma ve yanmalar oluyomu eğer varsa bu belirtiler büyük ihtimalle hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…