Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

rock canım misende kazınma ve yanmalar oluyomu eğer varsa bu belirtiler büyük ihtimalle hamilesin

kardelenim sabah kalktigimda cok kotu oluyorum boyle yanma degilde agriyo gibi. bide kalkar kalpmaz bisey yiyemiyorum cunku tiroid ilaci iciyorum yahergun onu ictiginde en az 1 saat yemek yiyemiyorsun mecbur. yani disimi fircaliyorum biseyler yapiyorum o saat gecene kadar ama cok kotu oluyorum. Suanda cok bulantim var mesela gozum hicbisey gormuyo. :1no2:

anladım canım ama mide bulantıların niye bu kadar erkenden başlamış ki anlamadım daha sonra başlıyo benim bildiğim inşallah canikom hamilelik bulantılarıdır :teytey:

kzılar ben biraz uzanayım canlar sonra görüşürüz öpüldünüz ikinizde .a.s.

anladım canım ama mide bulantıların niye bu kadar erkenden başlamış ki anlamadım daha sonra başlıyo benim bildiğim inşallah canikom hamilelik bulantılarıdır :teytey:

benim genelde adet yaklasirken bulanti oluyor canim. simdi bi naneli sakiz attim agzima iyi gelir insallah.

nefisem memlekete gitme planlariniz yokmu? Ben agustos basinda gidiyorum turkiyeye baya da kalicam.

bu sene gidemicez gibi görunuyor her ikimizde calisiyoruz bende yeni basladim ise,hemen izin alamiyorum,agustos ayinda esim izinli ama buralarda geciricez izini sanirim,senin adina sevindim canim bol bol hasret giderirsin ailen ve tanidiklarin ile,

slm gls nasilsin diger kizlar uzaniyor sanirim.sen neler yapiyosun bebisin nasil kac haftalik oldun baya büyümüstür bebis dimi.karninda ciktimi ay nekmadar soru sordumyaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

slm gls nasilsin diger kizlar uzaniyor sanirim.sen neler yapiyosun bebisin nasil kac haftalik oldun baya büyümüstür bebis dimi.karninda ciktimi ay nekmadar soru sordumyaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

olsun sor canım..ben 14 haftalık oldum..karnım biraz belirginleşti..geçen hafta 2 li test yaptırdım..sonuçlar normal çıktı çok şükür..sen ne yaptın..sen ne kadar oldun canım

ay cok sevindim canim bende 11haftalik oldum haftaya pazertesi bende 2li testleri yaptirmaya gitcem insallah güzel haberler alrim.mide bulantilarimda hafifledi artik baya iyiyim benimde karnim biraz cikti cokmu erken senceya

bende her ay aynı sorularla yaşıyorum moralinizi bozmayın rabbim nezaman nasip etmişse olur inşallah bol şanslar

ay cok sevindim canim bende 11haftalik oldum haftaya pazertesi bende 2li testleri yaptirmaya gitcem insallah güzel haberler alrim.mide bulantilarimda hafifledi artik baya iyiyim benimde karnim biraz cikti cokmu erken senceya

senin adına sevindim..2 li test sonuçda inşallah iyi çıkar canım..herkesın karın yapısı bir degil canım..benim oglumdada karnım çok çıkmamıştı..

sagol canim neyse gls ben simdi cikiyorum biraz uykum geldi kenine bebise iyi bak bayyyyyyyyyyyyyy

:teytey:
suzan merb sence gün aşırı ilişki daha kesin bir şeymi?.ben iki senedir evliyim bunu çok diyen var ama hiç yapmadım.

en azından bu defada bunu dene birşey kaybetmezsin.bakarsın belki hamile kalırsın:dance:

iyi akşamlar kızlar hepinize slmlar bugün öldüm bel ağrısından zor oturuyorum bacaklarım ve belim öldürücek ağrıdan beni yaaa bugün gün yattım(( adetimede 5 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…