rock canım misende kazınma ve yanmalar oluyomu eğer varsa bu belirtiler büyük ihtimalle hamilesin
insallah bebisdir gelecek olana.s
kardelenim sabah kalktigimda cok kotu oluyorum boyle yanma degilde agriyo gibi. bide kalkar kalpmaz bisey yiyemiyorum cunku tiroid ilaci iciyorum yahergun onu ictiginde en az 1 saat yemek yiyemiyorsun mecbur. yani disimi fircaliyorum biseyler yapiyorum o saat gecene kadar ama cok kotu oluyorum. Suanda cok bulantim var mesela gozum hicbisey gormuyo. :1no2:
anladım canım ama mide bulantıların niye bu kadar erkenden başlamış ki anlamadım daha sonra başlıyo benim bildiğim inşallah canikom hamilelik bulantılarıdır :teytey:
nefisem memlekete gitme planlariniz yokmu? Ben agustos basinda gidiyorum turkiyeye baya da kalicam.
kzılar ben biraz uzanayım canlar sonra görüşürüz öpüldünüz ikinizde .a.s.
slm gls nasilsin diger kizlar uzaniyor sanirim.sen neler yapiyosun bebisin nasil kac haftalik oldun baya büyümüstür bebis dimi.karninda ciktimi ay nekmadar soru sordumyaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay cok sevindim canim bende 11haftalik oldum haftaya pazertesi bende 2li testleri yaptirmaya gitcem insallah güzel haberler alrim.mide bulantilarimda hafifledi artik baya iyiyim benimde karnim biraz cikti cokmu erken senceya
sagol canim neyse gls ben simdi cikiyorum biraz uykum geldi kenine bebise iyi bak bayyyyyyyyyyyyyy
bu birazda şans işi.benden 2 hafta önce evlenen birisi vardı anam ilk geceden hamile kalmış.aman nazar değmesin.işte zuhalcim böyle şanslı olanlarda var.şansımız bol olsun ki en kısa zamanda hamile kalalım hepimiz
:teytey:
suzan merb sence gün aşırı ilişki daha kesin bir şeymi?.ben iki senedir evliyim bunu çok diyen var ama hiç yapmadım.[/QUOTE
bazen yumurtlama gecikebiliyor.acabaları yaşamaktansa günaşırı yapmak daha mantıklı çünkü yumurtlama gecikse bile gününü kaçırmamış oluyorsun.enazından birçok kişi benimle hemfikir doğruluğu nedir bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?