Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sari akinti bende de oluyor normal diye biliyorum. ben doktora normal rutin muayene icin gittigimde hersey temiz cikiyor. Zaten biz kadinlar olarak hep bi akinti oluyor her daim. Kasinti veya agir bi koku olmadiktan sonra korkma derim. Yarin bi doktora sor yinede istersen. Yumurtlama takibi yaparken usttenmi bakiyor ultrasonla?

hakkaten mi inanmiyorum ya. hakkaten bu kadar olur. benim esim Amerikali canim. Olsun ayni sey sonucta ikiside polis :) Sen ondanmi ayaktasin geceleri?

gerçektenmi canım polismi benimkiside polis:)) u kadar olur yani ha.türk polisi amerikaya gidebiliyomu ki o zaman senin eşin oarnın polisi.bak kan çekti diyom bende ikimizde izmirliyiz ve eşlerimizde polis

evet canım üstten bakıyolar.kız amerikalı yani yabancımı?nasıl tanıştınız izmirdemi anlarsanacanım merak ettim

evet canim has be has Amerikali kendisi. Tatile gelmisti izmire arkadaslariyla. bende o zaman (2004 senesi) izmirde bir otelin seyahat acenta kisminda calisiyorum. Bi sabah geldi ucak biletiyle ilgili bir problem vardi. ben cok ugrastim onu halletcem diye (gozumede kestirmistim tabi). Neyse cok memnun oldu tabi ben oyle davraninca o da beni begenmis aksamina hediye sarap getirmis bana ofise yemege cikarmiyiz dedi bende tamam dedim :) ne dicem zaten dilim tutuldu. Oyle bikac ciktik gezdik. Ama bu arada daha opusme bile yok ortada. Oyle geziniyoruz sadece :) Geri dondu buraya telefonlastik maillestik 1 ay falan sonra dayanamiyorum gelcem nisan dugun hafta haftaya yapalim dedi. hakkatende 1-2 ay icinde nisan nikah hepsini yaptik benim vize islemleri falan oldu hemen geldik sonra buraya. yaaa amma hikaye demi benimkisi :)

şimdi biz buraya üyeyiz ya bu yazdıklarımızı herkes okuyomu yani tüm internete giren erkek olsun bayan olsun okuyomu?

ben ingilizce biliyordum canim. Universite ve lisede hep ingilizce okudum. O yuzden bir sorun olmadi. inancima asla karismaz bastan anlastik zaten. herkesin dini kendine dedik. Cok anlayisli beni hic kirmaz herseyi bana sorar herkese tavsiye ediyorum yani yabancilar iyi koca oluyorlar :)

tamam canım uyardığın için sağol.bu arada ne kadar romantikmiş ah ahhh:)) ee sen bu arada ingilizce biliyomuydun nasıl anlayabildin dilini.ama nasipmiş güzelim be önemli olan sana saygılı olması ve seni sevmesi.gerisi boş.çok sevindim canım adına.inancı iyi mi sana karışmıyo değilmi inancına saygılı yani değilmi

Yok yok sunnetli. Yoksa bide sunnetle ugrasirdik :) Saglik acisindan iyi oldugu icin kaynanam yaptirmis zamaninda. Birbirimizi idare ediyoruz iste canim ya hep ayni heryerde aslinda. kendi isini kendi yapar bana karismaz aileme saygili (her ne kadar konusamasalarda) daha ne isterim ki yani. Siz nasil tanistiniz esinle ?

:)) kıız sünnetsiz mi yoksa?amaniin iyi bari ailen kabul etmiş.ama amerikalı olupta yani yabancı olupta sana karşı iyi olması çok güzel bişey bizim türk erkekleri gibi en azından kaba olmuyolar.çok sevindim canım

tamam canim evet orda baya gec oldu saat. ben hemen hemen her aksam burdayim. insallah sorunun cozulur en kisa zamanda. haberlesiriz yine. :içelim:

bizde eşimle internetten tanıştık canım ben tavladım onu anlayacağın.bende öyle kolay kolay beğenmem.ama eşimi ilk gördüğümde aşık oldum.çok yakışıklıdr benimki.çokta iyi bir insandır eşim diye demiyorum çok şanslıymışım.Allaha şükürler olsun.senin eşinde baya iyi bir insanmış.çok sevindim canım mutlu olmana.inşallah bebişlerimizde gelir daha çok mutlu oluruz.bide şu sorunumu çözsem kat kat mutlu olurum artık.canım ben yatayım sabah oldu nerdeyse.seni çok öpüyorum kendine çok iyi bak.Allaha emanet ol.yarın akşam görüşürüz canım öpüldün

Kızlar günaydınlar herkese,
Beyazmelekçim nerelerdesin dua noldu bizim.İnşallah unutmamışındır yaa.Bu ay bari olsun bişeyler hadi hayırlısı.:teytey:

ARKADAŞLAR MERHABA SİZE ACİLLL BİR SORUM OLACAK ADETİM 5 GÜN VAR AKINTIM ÇOK YOĞUN YARI SAYDAM YAPIŞKAN KOKUSUZ BİR ŞEKİLDE 5 GÜNDEN BERİ GELİYOR BİRDE ARA ARA KASIKLARIMIN BİRAZ ÜST VEYA ORTALARA DOĞRU İĞNE GİBİ BATMA OLUYOR AMA BAŞKA BİR BELİRTİ YOK. YİNE ÇOK ÜMİTLENİYORUM HÜSRANA UĞRAYACAĞIM BİLİYORUM senağlama AMA HAMİŞ ARKADAŞLAR AKINTINIZ BÖYLE ÖZELLİKTEMİYDİ VEYA ENFEKSİYON MU ? NE OLUR CEVAP VERİN :uhm:

canım benim aynı şeyi bende yaşadım...bu ay ...adetime 5 gün kala kan testim negatif çıktı..halada öyle..umarım seninki hamişliktendir...

bu arada enfeksiyon kaptıysa eğer akıntın kötü kokulu olması gerek...koku yoksa biraz daha bekle canım...umarım hayırlı haberler alırsın....:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…