şu anda kasıklarda ağrı var biz bugün başladık çalışmalara aynı yoldan yaptık yine 14. ve 16.günleri sabah yapacam sende yap sabahları sperm çok kaliteli oluyomuş yani boşalmanın olmadığı sabah sperm kalitesi çok iyi oluyomuş aklında bulunsun.yumurtlama yaklaştığı için kasıklarda ağrı var birde canım akıntım sarı geliyo normal mi sence
Canim suanda saat 10:20 aksam. Aramizda 6 saat var. Esim polis. turkiyeden tatilden buraya geleli tam 1 sene oldu. ozlemeye basladim yine. izmir burnumda tutuyor. Calismiyorum birde burda butun gun otur otur evde. Birkac komsu var iste onlarla oyalaniyorum. Herkes amerikali tabi. Muhabbeti uydurmaya calisiyorum. ben onlara turkiyeyi anlatiyorum turk kahvesi yapiyorum fal bakiyorum kendi capimda :) Onlarda bana buranin duzenini ogretiyorlar. Cok iyiler aslinda kotu diyemem yazik ama degisikler tabi turklere gore oyle gormusler oyle davraniyorlar ne yapsinlar.
Sari akinti bende de oluyor normal diye biliyorum. ben doktora normal rutin muayene icin gittigimde hersey temiz cikiyor. Zaten biz kadinlar olarak hep bi akinti oluyor her daim. Kasinti veya agir bi koku olmadiktan sonra korkma derim. Yarin bi doktora sor yinede istersen. Yumurtlama takibi yaparken usttenmi bakiyor ultrasonla?
tamam canım uyardığın için sağol.bu arada ne kadar romantikmiş ah ahhh:)) ee sen bu arada ingilizce biliyomuydun nasıl anlayabildin dilini.ama nasipmiş güzelim be önemli olan sana saygılı olması ve seni sevmesi.gerisi boş.çok sevindim canım adına.inancı iyi mi sana karışmıyo değilmi inancına saygılı yani değilmi
bebişin olursa yabancımı türk ismimi koyacan canım
bizde eşimle internetten tanıştık canım ben tavladım onu anlayacağın.bende öyle kolay kolay beğenmem.ama eşimi ilk gördüğümde aşık oldum.çok yakışıklıdr benimki.çokta iyi bir insandır eşim diye demiyorum çok şanslıymışım.Allaha şükürler olsun.senin eşinde baya iyi bir insanmış.çok sevindim canım mutlu olmana.inşallah bebişlerimizde gelir daha çok mutlu oluruz.bide şu sorunumu çözsem kat kat mutlu olurum artık.canım ben yatayım sabah oldu nerdeyse.seni çok öpüyorum kendine çok iyi bak.Allaha emanet ol.yarın akşam görüşürüz canım öpüldün
kızlar reglime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancı girip cıkıyo.sizce daha erkenmi belirti için[/QUOdoğacım benimde reglime 10 gün önceden kasıklarıma ağrılar karnıma ağrılar sancılar girip çıkıyodu sanki hastalanacakmış gibi oluyodu ben hamile kaldım ama embriyo rahime tutunamadan adetle atıldı benimki belki senin içinde aynı şeyler olur ama bende uyku yapıyodu sende de uyku hali varsa sende hamiş kalmış olabilirsin Allahın takdiri umarım herşey gönlünce olur
canım ya inşallah hamişimdir
ARKADAŞLAR MERHABA SİZE ACİLLL BİR SORUM OLACAK ADETİM 5 GÜN VAR AKINTIM ÇOK YOĞUN YARI SAYDAM YAPIŞKAN KOKUSUZ BİR ŞEKİLDE 5 GÜNDEN BERİ GELİYOR BİRDE ARA ARA KASIKLARIMIN BİRAZ ÜST VEYA ORTALARA DOĞRU İĞNE GİBİ BATMA OLUYOR AMA BAŞKA BİR BELİRTİ YOK. YİNE ÇOK ÜMİTLENİYORUM HÜSRANA UĞRAYACAĞIM BİLİYORUM senağlama AMA HAMİŞ ARKADAŞLAR AKINTINIZ BÖYLE ÖZELLİKTEMİYDİ VEYA ENFEKSİYON MU ? NE OLUR CEVAP VERİN :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?