Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba inş.hamilesindir de bu çaktiğin ağrılara değer.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin

mrb suzan adetime 4 gün var bu ay hamile değilsem diğer ay deneyeceğim ama dua et bu ay hamile olayım.neyse kasıklarımda bugün çok sancı oldu göğüs uçlarındaki kararmada normale döndü ama akıntım çok fazla oluyor.herşeyi oluruna bırakayım diyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum inşallah olur ne diyeyim iyi geceler.

inşallah kızlar herşey dilediğimiz gibi olur artık paranoyokmıyım diye düşünmeye başladım walla diyorum belki psikolojiktir diye belki.Bacaklarımın normalde asla ağrıdığını kasıldığını görmedim.Belimde ağrımaz adetten önce sadece kasıklarım ağrır anlardım adet olacağımı bu kez değişik şeyler oluyor inşallah psikolojik değildir tabi yemin ederim bel ağrısından duramıyorum göğüslerim şiş bişiler oluo ama ağrı falanda yok aynada bakıyorum kasıklarım şiş ama sert değil walla adet olacaksamda olayım insanı belirsizlik merak çok üzüo

zuhalperi , duyguusal inş. ikinizde hamilesinizdir.inş. bende bu defa hamile kalırım isteyen herkes hamile kalsın inş.

ben kaçıyorum kızlar.kendinize iyi bakın fazla stres yapmayın hayırlısıyla inş.hamilesinizdir.benim kociş gelecek birazdan birşeyler hazırlayayım.iyi akşamlar:sm_cool::1hug::dance:

slm rock nabersin canım

iyidir gulum ne olsun. yemek yedik bulasiklar yikandi oturdum yine bunun karsisina a.s midem kotuydu ya bol limonlu bi cay yaptim sallama iyi geldi yedim sonra limonlarida. bitki cayi icmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye. sen gittinmi bugunku mevlute?

yok canım gitmedim eşim gitti sadece o da mecburiyetten gitti çünkü karşı komşu ile aynı yerde çalışıyo eşim.hiç gidecek halim yoktu açıkçası.gündüz sizinle konuştuktan sonra uzanmıştım uyumuşum.kasıklarda ara ara kramp oluyo şimdi eşimle recep ivedik i izledim çok komikti gülerken kramp girdi hep karnıma eşimde kızdı çok gülme dedi eee gel de gülme çok komik yaa:roflol:

hemen unutmadan soyliyim alt dudagimda ucuk cikti bugun. sence iyi biseymi?

aaa ciddi mi canım uçuk olayını tam bilmiyom ama inşallah iyi bişeydir sen bence bu ay müjdeli haberi vereceksin gerçi hamile olmasam da üzülmüyecem demiştin o yüzden bu kadar rahatım yani seninle konuşurken:1hug:

vallahi bi alemsin kardelen heee :roflol: ben izlemedim o filmi. beni artik oyle seyler sarmiyo. amerikan sinemasini takip ediyorum yerimseniben bisey olmaz bee gul gitsin anasini satayim.

Butun belirtiler var gibi. yalniz akinti kesildi. ki buda pek hayra alamet degil. gerci sende olmamisti akinti o yuzden birazcik umutluyum o konuda. bugun almadim test dedim bekliyeyim bosu bosuna para vermiyim nasilsa gelcek postayla. tabi cok gecikirse gelmezse o zaman alcam mecbur.

güldüm valla gülerken de eşim diyo ki çok gülme bebeği düşüreceksin diyo tövbe tövbe Allah korusun.bu arada senin belirtiler ne alemde devam mı?

herkese günaydınnnn hayırlı haftalar diliyorum ben bu ayda deneyeceğim, bir soraki ay zaten tatile denk geliyo bu 2 dönemde de olmazsa eğer zaten 8 ay olcak ve bana dr. yolu gözükcek sanırım. ama u ay sanki biraz rahatım yine olmucak diye galiba. ben prolaktin fazlalığım oölduğunu düşünüyorum buda hamileleiğe engel olduğu içinde olmayacak diyorm nasip bakalım

günaydın kızlar şimdi test yaptım dayanamayıp adetime 4 gün war sonuç negatif testin üzerinde beklenen adetten bir gün sonra sonuç verecek şekilde yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…