Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım ben bu ay şaşırdım ama çalışmalar salı, perşembe, c.tesi , p.tesi şeklinde olcak.
çünkü normalde hep.p.tesiden p.tesiye olurdum tam 28 günde bu ay pazar günü akşam saat 9 gibi hafif lekelenme oldu. sonra p.teside çok olmadı sonra coştu hjalada az az oluyo gibi o yüzden sapıttım tam ne zaman yumurtlak olcağımı. o yüzden başlıcaz yarın bakalım. birde ben bu yumurtlamadan sonra göğüsler şişiyoyao zaman göğsümü sıkınca böle bir sıvı geldi ordan anlamıştım. süt değilde sıvı efe 18 ay emdi artık süt falan kalmamıştır. fazlalık prolaktindednir.

günaydın herkeseeee
burcucum bence normal bi git bi muayne etsin belki sana o testleri yapmıcak yapıcaksada bi daha adetinde gidersin o zaman eğer vakit kaybı istemiyorum diosan adet olmadan git

günaydın kızlar,herkese güzel ve bundan sonrası için hepimize bebişli haftalar olsun inş...

güzelim adetine az bi zaman kaldıysa adet öncesi git eğer test adet zamanı derse vakit kaybetmemiş olursunuz çünkü adette gidince belki temizlen gel dicek

günaydın herkeseeee
burcucum bence normal bi git bi muayne etsin belki sana o testleri yapmıcak yapıcaksada bi daha adetinde gidersin o zaman eğer vakit kaybı istemiyorum diosan adet olmadan git

NAZOOOO senağlama
Seni görünce ağlamak geldi birden içimden senağlama

günaydın arkadaşlar 1 haftadır adet olmuyordum çok umutlanmıştım bu sefer bebeğim geliyor diye ama malesef dün sabah adet oldum ve çok üzüldüm her zaman düzenli oluyordum ama ilk defa bu kadar geçikti ve beni umutlandırdı çok moralim bozuk inşallah en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz sizce şimdi ne gibi yol izlemem gerekiyor birde ctesi günü doktora gitmiştim ultrasona girdim doktor küçük bir alandan bebiş olabilir diye şüphelendi 1 hafta daha bekleyelim dedi ama değilmiş herhalde çok üzgünüm...

slm nilsu morelini bozma bence demekki zamanı gelmemiş.çalışmalara devam et Hayırlısıyla herkezin bebişi gelir biran önce inş. :sm_confused:

daha bişey olmadı senağlama
ama olcak hissediyorum senağlama
yarın günüm yanımda da test var. napiiim sööle senağlama

ya naslı ben seni rüyamda gördüm aynı iş yerinde çalışıyormuşuz işlem yapılıyor bi bakıyorum online ekranda senin adın yazıyordu çok komik artık rüyalatrda da varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…