Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ha bide size bişi sorucam aklıma geldi ya naslı demişt,i yada burcu arda bu reglime 7 gün var ama kremsi pütür pütür akıntı varya ondan geliyor bu ne demekti ben mi yanlış hatırladım çok merak ettim de

ya naslı ben seni rüyamda gördüm aynı iş yerinde çalışıyormuşuz işlem yapılıyor bi bakıyorum online ekranda senin adın yazıyordu çok komik artık rüyalatrda da varız

Evet özcem bütün gün birlikteyiz bi de rüyalarda birlikteyiz. şutarafagitti

ha bide size bişi sorucam aklıma geldi ya naslı demişt,i yada burcu arda bu reglime 7 gün var ama kremsi pütür pütür akıntı varya ondan geliyor bu ne demekti ben mi yanlış hatırladım çok merak ettim de

ÖZCEM BENİM 1 HAFTA 10 GÜN ÖNCE YUMURTLAMA DÖNEMİNDE GELENA KINTININ AYNISI GELMİŞTİ AMA BELİRTİ OLARAK ALGILAMA İSTERSEN ADET OLMAK ÜZEREYİM ÇÜNKÜ senağlama

ÖZCEM BENİM 1 HAFTA 10 GÜN ÖNCE YUMURTLAMA DÖNEMİNDE GELENA KINTININ AYNISI GELMİŞTİ AMA BELİRTİ OLARAK ALGILAMA İSTERSEN ADET OLMAK ÜZEREYİM ÇÜNKÜ senağlama

YA NASLI UMARIM regli olmazsın ya bebiş haberlerini bize iletirsin yarın dimi senin günün inşallah olmazsın canım ya bu bekleyiş en azından senin için bitsin

naslı düşünme demek istiyorum ne belirtiyi ne adetini ne yarını ne bebişi düşünme senin için hayırlısı neyse o olsun

naslı tatlım adet olucağını nerden biliyosun ya dur bekle biraz

biliyorum burcu. adet olacağın zaman rahim aşağı iniyor ya hani her an kan aktı akacak gibi oluyor ya öyleyim. göğüslerime el değmiyor. kestim umudu yani.senağlama

tet var yanımda yapsammı acaba diyorum. olacaksam da en azından sakin sakin beklerim. kalbim yerinden fırlayacakmış gibi bi duyguyla bekleyemiyorum ki senağlama

kıslaaar ben geldim ne var ne yok bnakalım. amordan haber var mı hafta sonu bile hep onu düşündüm.

Naslı canım lütfen önce sakin ol bitanem... allahtan herşeyin hayırlısı. bak adet olucam tüm belirtiler var diyip hamile çıkan çok oldu.. canım benim inşallah hamişsindir. aslında sabah keşke test yapsaydın. 1 günün kalmış. varsa çıkardı. sende sonuca göre içini rahatlatırdın... kıyamam kıs ben sana...

Bu arada bana gelince cmt günü doktora gittim. kılcal damar çatlaması varmış. yakıcam diye tutturdu. ay görcektiniz yaşlı tonton bi amca. ben ilaç verin diyom o diyo yakalım. en sonunda ben kazandım. ama ilaçla geçmezmiş. sanırım tonton amcanın eline düşecem

wavy senağlama

kız birden her gelene ağladığımı farkettim ağlarken gülmeye başladım :roflol::roflol:
kızlar iyiki varsınız.
seviyorum sizi Şeniz

tamam yap ama böle kahretme kendini güzelim yaaa

tamam kuşum tamam sakin olcam.
olmazsada olmaz napiiiim yaaa.
yoruldum dünden beri ağlamaktan :çok üzgünüm:
amor nerde yaaa bişey mi oldu ki niye gelmedi :sm_confused:
hafta sonu kendimden çok onu merak ettim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…