Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar benimde adetime 4 gün kaldı bu sabah ilk idrarımla değil gerçide test yaptım sadece bir çizgi çıktı diğerinde hiç bişi yoktu testin üzerindede beklenen adetten bi gün sonra sonuç werecek şekilde hazırlanmştır yazıo yani hamile değilim

dünden beri ağladın öylemi naslı ya güzelim daha hiçbir tıbbi yolu denemdin sadece doğal yol ya bi dur bi dur bi çatlatma iğnesi var aşılaması var tüp bebeği var birsrü seçenek var

amor haber verdi dün adet olmuş hemde çok sancılı kahrolmuş tabi bugün doktora gitcekmiş belki bi iki gün bloga girmem dedi canı çok sıkılmış tabi

bak naslı amoru gör kaç senedir tıbbi yoldan uğraşıyo o napsın üstelik ona sölediğimi sanada sölicem evet harika bişey ama herşey bebek demek deil bu hayatta unutma bunu

Aa Inanmiyorum Yaa Amor A çok üzüldüm Canim çok Umutluyduk Hepimiz De Ya Nasip Kismet Ama Ne Diceksin çok üzgündür şimdi

nazooo kahroldum şu anda amora. dün gece ona baktım özellikle haber varmı diye.
tamam test yapıp sakin sakin bekliycem sonra söz a.s

slm kızlar
kantesti günüm gelmeden belli ediyor mu hamileliği ? hastalandım ilaç kullanmam lazım ama
şüphelendiğim için hamilelikten kimse ilaç kullanma diyo
ne yapcam ben
eğer kan testi hemen belli ediyorsa ahmileliği test yaptırayım diyorum

Amor için çok üzüldüm yaa(( bayağıda umutluyduk. allah hayırlısını versin. herşeyde bi hayır vardır demekten başka bişey gelmiyo elimizden...

canım kan tstinde erken öğrenebiliyorsun. kaç gün var adetine?

Ay bende amora çok üzüldüm gerçekten allah herkesin yardımcısı olsun her konuda gerçekten umarım tez zamanda dileğine kavuşur

kızlar ne kendiniz için ne bi başkası için üzülmeyin daha çareleri tüketmiş deilsiniz dimi

nazooo haklısın.
şimdi sakinim, 3 saat sonra test yapıcam ağlamayı kestim. tek çizgide çıksa artık üzülcek durumum kalmadı. tatilimi yapıcam rahat rahat.
seviyorum seni arkadaşım saol Şeniz

slm nisan nası olalım herşeye rağmen iyi olmaya çalışıyoruz amor adet olmuş dün
naslınında günü yarınmış oda olacağını hissediyo

slm nisan nası olalım herşeye rağmen iyi olmaya çalışıyoruz amor adet olmuş dün
naslınında günü yarınmış oda olacağını hissediyo

canlarım benim üzülmesinler yaa herşeyin sonu değil bidaki sefere işallah olur tez vakitte işallah
valla ben çok kötüyüm ya midem çok fana bulanıyo :bbo:dünden beri ctesi dr. a gittik düşük tehlikesi var dedi bi ilaç verdi kafamı kaldıramıyorum uyumaktan bişide yiyemiyorum ne olcak bilmem yarın yine çağırdı rapor vercek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…