Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

aman nisancım dikkat et Allaha emanet ol evet rapor al ve evde istirahat et hiç iş güç yapma sakın sonra üzülmeyesin ilişkide yasak biliyosun dimi

aman nisancım dikkat et Allaha emanet ol evet rapor al ve evde istirahat et hiç iş güç yapma sakın sonra üzülmeyesin ilişkide yasak biliyosun dimi

sağol canım evet dr. kesinlikle yok kesinlikle yok diye söyledi bastıra bastıra zaten bizde öğrendiğimizden beri yapmıyoruz ama korkuyorum yaa benim kasıklarım ağrısı hala geçmedi nezaman geçer

slm kızlar
naslı olsun üzülme canım önümüzde ay inşallah dualarımız kabul olur hamiş olursun
ben bu ay çok çalıştım adet tarihim temmuz 2 bakalım ne olacak nasip

naslıcım üzülme yazı rahatla geçirdikten sora tekrar denersiniz hayırlısı olsun

nisancım onun için daha var kokrma o bi süre daha devam edicek endişelenme

naslıcım heh rahatladınmı şimdi kuzu kuzu bekle bakalım

Nasli üzülme Canim Herşeyde Bi Hayir Vardir Sende Dr A Gidicekmisin Bu Ay

gideceğim burcu. temmuzun ikinci haftası tatile gitcem. öncemi gitsem sonra mı gitsem bilemedim. tatilde bunları düşünmek istemiyorum yaa sanırım tatilden sonra gidicem.

nisancım onun için daha var kokrma o bi süre daha devam edicek endişelenme

naslıcım heh rahatladınmı şimdi kuzu kuzu bekle bakalım

en azından bu bekleyişin sonunda ne olacağını biliyorum nazo..

çıkıyorum ben kendinize iyi bakın.
sonra görüşürüz.

naslı kuşumm üzülme bitanem içini ferah tut herşeyde vardır bi hayır. inşallah 2008 sonuna kadar bizde anne adayları olucaz buna canı gönülden inanıyorum

merhaba arkadaşlar bende biraz dinlenince kendime geldim mide bulantım biraz hafifleyince bişeler yedim ve ilaçlarımı içtim :)) sizler neler yapıyosunuz

merhaba bayanlar. uzun zamandır giremiyodum. Ne güzel haberler olmuş burda böyle çok sevindim gerçekten. Bende haberler çok güzel diil ne yazık ki. 6. haftanın sonunda düşük oldu ne yazık ki. O yüzden lütfen kimse kendini neden olmuyo diye üzmesin, beklemenin ne kadar heycanlı ve zor olduğunu ben de çok iyi biliyorum ama ne zaman hayırlı olucaksa, ne zaman sağlıklı olucaksa o zaman olsun. Böylesi çok daha üzücü oluyo!!!

çok geçmiş olsun handecim herşeyde bir hayır vardır üzülme diicem ama tabiiki üzülmemek elde değil inşallah çabuk atlatırsın ve bebişin tekrar gelir
veren rabbim yine verir a.s.

Tabii ilk şok ile çok üzülmüştüm ama sonra pek üzülmedim aslını istersen sevilcim. Sonuçta demek ki sağlıklı olmıcakmış ki vücut atmış onu. Aynen kuşların zayıf yavrularını yuvadan atması gibi bişey aslında. Ayrıca bu hamile kalabildiğimin en güzel göstergesi. Evet biraz yıpratıcı oldu hem fiziksel hem de ruhsal olarak ama dediğim gibi demek ki sağlıklı olmıcakmış!!

arkadaşlar herşeyin hayırlısı kendinizi bukadar üzmeyin herşeyin bizamanıvar zamanı gelince inşallah sizlerde bebişlerinizi kucağınıza alıcaksınız böyle sabırsızlandıkca kendinizi yıpratmaktanbaşka bişeydeğil bol bol duaedin ve olaylar bizim elimizde değilki allahım nezaman istiyorsa ozaman olacaktır olayları akışına bırakın ve doktoruda ihmal etmeyin şekerler bu arada kimler hamile aramızda

GEçmiş olsun handecik.bi yerde okumuştum düşükler hakkında eğer bebiş sağlıklı değil ise allahın takdiri otamatikman düşük olurmuş bu allahın takdiri sağlıksız bir bebek olacağına bir ömür azap çekeceğine böylesi daha iyi.orda okuyunca kendi kendime böle bişi yaşarsam kendimi çok üzmiycem nedeni genelde buymuş demiştim sende çok üzülme ne olura.s.

handecik canım çok geçmiş olsun. hep boşuna hayırlısını istemiyoruz bi tanem bunda da bi hayır var belki düşük olmasa ilerde daha üzücü şeyler olacaktı. allahtan tek dileğim hepimize hayırlısını ve sağlıklısını versin bitanem...

handecik bizde uzun zaman seni merak ettik ama gelmedin çok geçmiş olsun canım evet acı bi tecrübe ama dediğin en azından doğal yoldan hamile kalabildiğini gördün

Tek sevindiğim nokta kürtaja gerek kalmadı, tamamen doğal yollarla düştü bu yüzden de doktor herhangi bi ara vermem gerekmediğini, rahmin gayet iyi durumda olduğunu söyledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…