Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tek sevindiğim nokta kürtaja gerek kalmadı, tamamen doğal yollarla düştü bu yüzden de doktor herhangi bi ara vermem gerekmediğini, rahmin gayet iyi durumda olduğunu söyledi :)

ooo çok iyi hande
bir arkadaşım düşük yapmıştı kürtaj olmak zorunda kaldı ve dr 4 ay dinlenme verdi
bak sen şanslısın ne güzel
çalışmalara devam o zman

wavy sende değişiklik varmı adet oldunmu takip edemedim
niloşcum hamilemiyim bende bilmiyorum 2 temmuz adet günüm
birkaçgüne kadar başlarım yine belirtilere takılmaya şimdşden kasıklarımda şişlik var :roflol:

Evet canım ya ben de onu duyunca zaten ne kadar şanslı olduğumu anladım. Ama her ne kadar denemek yasak olmasa da ilk 3 ay tutturmak çok zor çünkü ne zaman yumurtlıcağını hesaplayamıyosun. Örneğin ilk adetini düşükten 50-60 gün sonra görmek normal sayılıyo. Gel de hesapla şimdi :)

Sevilcim o kasıktaki şişlik bende de olmuştu. Hatta sol tarafım sağ tarafımdan daha şişkin duruyodu da ordan anladım şişlik olduğunu. Hatta düşükten sonra da hep sol tarafım ağrıdı. Sanırım orda duruyodu bebek

son adetim her zamankinden farklıydı o yüzden bende bu ay hesaplayamadım fazla çalıştık sadece
evet belkide sol kasıkdaydı ondan ağrı yapmıştır düşükten sonra çauk hamile kallınır diye biliyorum annem de öle sölerdi senin ilk bebkmi olacak

sevil canım adet oldum. hatta çalışmalara bile başladık. bakalım benim adet 10 temmuz. ama içimden bi ses bu ayda olmayacak. ağustosta müjdeli haberi burdan vericem diyor.:sm_cool: hayırlısı bakalım.

canlarım nasılsınız banlıydım gecmedı su uc gun varyA sormayın cokta özledım sizi izmirden bir arkadasla tanıştık adres tel verdık derken uyarı aldım baktım adres vermek zıyaretcı msjı olarak yasakmış banlandım bu arada hamiş varmı hepınızi opuyorum kib. bu arada oğlum düstu yataktan biliyomusunuz bir gece hastanede kaldık birsey olurmu diye ama yoktu cok sukur.

baranınannesi geçmiş olsun tatlım evlatlarımız bizim en kıymetli hazinemiz benim kızımda hasta bu gün dr götürdüm bağırsak enfeksyonu geçiriyor ateşi çok çıkıyor nerdeyse hiç düşmüyordu 3 saat arayla ateşdüşürücü veriyorum inşallah yarına biraz düzelir kızlar benimde adet tarihim 3 temmuz sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum:dance: benim içinde dua edin bende çok istiyorum bebişimin olmasını arkadaşlardan bayağı çalışanlar var ben 2 sefer çalıştım:roflol: eğer hamileisem bebek yarım kalmış olmasın:roflol: nedersiniz kızlar çalışmalımıyım:roflol::roflol:a.s:roflol:

sevilcim bizim adet tarihlerimiz arka arkaya peki sana sorim bakim bizim yumurtlama tarihlerimizi biliyormusun canım Şeniz

cnm coksagol insallah bebişin iyilesir uzuldum ya annem bnm ne nazlıdır şimdi o. ciddi birseymi pekı gecer mi ne kadarlık kızın annesi

Umarım canım ya. Evet ilk bebek olucak inşallah benim. Düşük 2 Haziranda oldu, 14 Hazirandan beri 2 günde bir çalışıyoruz. Sanki 20 haziranda yumurtlama ağrısı gibi bi ağrı hissettim ama emin olamıyorum tabi, fazlasıyla garip ağrı hissettim çünkü bu ay düşük sayesinde. Önceki hamileliğimi baz alarak şöyle bi hesap yaptım; eğer 20 Haziranda yumurtladıysam gerçekten o zaman 26 haziranda yerleşme sancısı hissetmem ve ondan sonra kasık ağrılarımın başlaması gerekiyo. Önceki hamileliğimde aynen öyle olmuştu. Yumurtlama ağrısı hissetmiştim, 6 gün sonra ilk defa hissettiğim bi sancıyı hissetmiştim, sonra da kasık ağrılarım hiç durmamıştı zaten. 10 Temmuzda da test yapmayı planlıyorum eğer o zamana kadar hastalanmazsam

slm kızlar adetime 2 gün kaldı dua edin inş hamileyimdir.birde bişey sorucam amorcuk ve prolaktin nedir .bilgilendirirmisiniz.

geldim kızlar tlf lar susmuyor bugün..
iki laf ettirmiyorlar şurda...
handecim yumurtladığında ağrımı oluyor bende hiç olmadı şişlik var sadece ve çok fazla akıntım oluyor bu ay...yinemi hüsran yoksa

zuhalperi bunu buldum
Prolaktin,hipofiz bezinin ön lobu tarafından salgılanan iç salgıhormonudur.

Gebelik sırasında öbür içsalgı hormonları tarafından tam olarak gelişmeleri sağlanmışmeme bezlerindensüt salgısını uyaran prolaktin, öbür hipofiz maddeleri olmaksızın etkisini gösteremez. Süt salgısını uyarmasının yanı sıra, cinsel bezleri,gonadotrofin salgılanmasını,böbreklerdensu,sodyum vepotasyum atılmasını da etkiler. Aşırı salgılanması, böbreklerde çeşitli bozukluklara yol açabilir

prolaktin bildiğim kadarıyla süt hormonu. Yani sen hamile kalınca vücudun prolaktin salgılamaya başlıyo ve o yüzden göğüslerin şişiyo. Ama yine bildiğim kadarıyla vücudunun fazla prolaktin salgılaması eğer hamile değilsen hamile kalmanı zorlaştırıyo ve eğer hamileysen de düşüğe sebep olabiliyo çünkü prolaktin aynı zamanda rahimde kasılma yapan bi hormon, bu sayede de bebek doğduktan sonra her süt emişinde prolaktin hormon salgısı artıyo ve rahim kasılarak kendini temizliyo ve eski boyutuna dönüyo. Yani aslında doğumdan sonra bebeği emzirmek bebek için olduğu kadar anne için de faydalı.

sevilcim bende her ay yumurtlama ağrısı olurdu zaten. Yeni bi durum değil yani benim için. 100 kadından 5'i hissedermiş yumurtlama ağrısını. Akıntılara kafanı takma canım. Benim her ay adet olmadan bikaç gün önce sarı sarı akıntım olurdu. Hamile kaldığım ayda da oldu sarı sarı akıntı. Hatta o akıntıyı gördüğüm gün kesin hamile değilim demiştim ama yanıldım :) Senin ne kadar kalmıştı adetine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…