Tek sevindiğim nokta kürtaja gerek kalmadı, tamamen doğal yollarla düştü bu yüzden de doktor herhangi bi ara vermem gerekmediğini, rahmin gayet iyi durumda olduğunu söyledi :)
wavy sende değişiklik varmı adet oldunmu takip edemedim
niloşcum hamilemiyim bende bilmiyorum 2 temmuz adet günüm
birkaçgüne kadar başlarım yine belirtilere takılmaya şimdşden kasıklarımda şişlik var :roflol:
birkaçgüne kadar başlarım yine belirtilere takılmaya şimdşden kasıklarımda şişlik var :roflol:
baranınannesi geçmiş olsun tatlım evlatlarımız bizim en kıymetli hazinemiz benim kızımda hasta bu gün dr götürdüm bağırsak enfeksyonu geçiriyor ateşi çok çıkıyor nerdeyse hiç düşmüyordu 3 saat arayla ateşdüşürücü veriyorum inşallah yarına biraz düzelir kızlar benimde adet tarihim 3 temmuz sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum:dance: benim içinde dua edin bende çok istiyorum bebişiminolmasını arkadaşlardan bayağı çalışanlar var ben 2 sefer çalıştım:roflol: eğer hamileisem bebek yarım kalmış olmasın:roflol: nedersiniz kızlar çalışmalımıyım:roflol::roflol:a.s:roflol:
son adetim her zamankinden farklıydı o yüzden bende bu ay hesaplayamadım fazla çalıştık sadece
evet belkide sol kasıkdaydı ondan ağrı yapmıştır düşükten sonra çauk hamile kallınır diye biliyorum annem de öle sölerdi senin ilk bebkmi olacak
geldim kızlar tlf lar susmuyor bugün..
iki laf ettirmiyorlar şurda...
handecim yumurtladığında ağrımı oluyor bende hiç olmadı şişlik var sadece ve çok fazla akıntım oluyor bu ay...yinemi hüsran yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?