Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kıslaaar ben geldim. nabersiniz ne var ne yok. sabah sitede problem vardı. belki o yüzden kimse yoktur...

hoşbulduk handecik. ne var ne yok yeni hamiş haberleri var mı?
üff bugün çok sıcak ve çok yoğun. bunaldım iyice yaa((

wavy senin ne zamana geliyo reglin yeni bitti sayılır sanırım senin dimi

canım benim 11.günüm. çalışmalara başladık10 temmuzda adet tarihim...
ama özcem biliyormusun içimde garip bi his var bu ayda tutmayacakmış , ağustosta hamiş kalıcakmışım gibi...

allahım herkese hayırlısıyla annelik duygusunu tattırır inşallah. bu sene sonuna kadar bizde göbişleri büyütürüz inşallah AMİN

Wavy çok ilginç ya o his bende de var bu ay. Havalardan falan mı acaba? :) Biz geçen sefer ilk denemede tutturmuştuk, o yüzden eşim tutar diyo ama benim de içimden bi his tutturamıcaz bu ay diyo. Hatta uzunca bi süre hamile kalamıcakmışım gibime geliyo. Ona rağmen hesap kitap yapıyorum vücudumu dinliyorum ama bi yandan da :)

öyle hissetmen iyi rahat bi ay olur böylelikle psikolojin etkilenmez bakarsın rahatlıktan bu ay tutar
ben bu yaz dan ümitliyim herkes için zaten ne demişler tatilde tutan çok oluyomuş
yumurtlamayı yıllık izne denk getirelim bence :)

kızlar şimdi hesapladım eğer bu ay hamiş kalmazsam ağustosun 16 sı tatile çıkıyoruz ve tam yumurtlama dönemime denk geliyor:))))

Kizlar Az önce Randevu Aldim Dr Dan Cumartesi Gidicem Bakalim Ne Olucak Heycan Basti şimdiden Bu Arada Ben Her Sabah Bal+çörek Otu+tarçin Karişimi Yiyorum 1 Kaşik Eşimde Keçiboynuzu Yiyo Suyunu Içemiyo Midesi Bulaniyo Kendisini Yiyo Oda Diyoki Suyuda Bundan çikmiyomu:)

yanlış hesaplamışım yumurtlamam bitince tatile çıkıyomuşuz.10-15 ağustos arasıymış(((((((((((((((((((((((((

bende 10 gün önce falan 1 hafta yedim tadına dayanamadım şu bal çörekten ay bıraktım artık gitmiyor sabahları ya :)

yanlış hesaplamışım yumurtlamam bitince tatile çıkıyomuşuz.10-15 ağustos arasıymış(((((((((((((((((((((((((

ya belli olmaz ama o sen geçen ay günün geçmişti sanırım dimi geç yumurtlaman olmadımı bu ay da öle olursa
bide tatil hazırlığı anca 3 gün önce başlıyor sen o ara kafan sadece tatilde olur zaten

cnm coksagol insallah bebişin iyilesir uzuldum ya annem bnm ne nazlıdır şimdi o. ciddi birseymi pekı gecer mi ne kadarlık kızın annesi

bugün daha iyi teyzesi benim kızım 6 yaşında seneye inşallah ilkokula başlıyacak ama benim gözümle bakarsan 3 4 aylık bebek kadar küçük ve şirin senin bebişin nekadar canım allah acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…