Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

şükür kavuşturana. bir türlü giremedim siteye..özcem canım benim bu ay adetim bir gün önce geldi ama çok kısa sürdü dolu dolu 1 gün ikinci gün leke leke hatta üstünemi gördüm diye test bilem yaptım negatif( normalde adetlerim 25 günlük periyotlardaydı 27 ye çıktı. üff artık oluruna bırakıcam diyorum olmuyor. ağustosa bütün ümitlerim.
bu ay rahim filmi çektirecektim. burun kanamalarımla uğraşınca oda kaldı. herşeyde bi hayır vardır. inşallah hepimiz göbişlerimizi bebişlerle doldururuz...

Hande canım düşüklerde belli bir aradan sonra bebiş oluyomuş ama sen kürtaj olmadığın için şanslısın. ama yinede bu ay fazla ümitlenme. metebolizman bu ay kenini anca toparlar. ay inşallah tekrar mutlu haberini alırız canım benim..

sevilcim dün akşamki mesajımı gördünmü tatlım yumurtlama tarihini sormuştum eğer biliyorsan yazarmısın canım çünkü adet tarihlerimiz arka arkaya benim adet tarihim 3 temmuz yazarsan sevinirim canım ben iki gün çalışmıştım ilki ayın 13 ü diğeri ise 18 zi acaba yumurtlama dönemime denk gelmişmidirbilen varsa yanıtlarsa sevinirim canlar görüşmek üzre hepinizi öpüyorum muuuuuuuck

Duygu bende adetime 4 gün kala çok silik bir çizgi çıkmıştı ama kişiden kişiye ve testten teste çok farkediyo. Senin testinin markası ne?

handecim bende net tek çizgi çıktı senin ikinci mi silikti ? walla testin markasını tam hatırlamıyorum f ile başlayan birşeydi.üstündede adetten 1 gün sonra sonuç werecek şekilde hazırlanmştır artı ikinci çizgi belirsiz çıkarsa hamilesinizdir yazıodu ben umudumu kestim gibi ya:çok üzgünüm:

Dur canım hemen kesme ümidini. Ben bikaç tane test denedim ama sanırım bu erkenden sonuç veren test D-Best idi. Evet bende ikinci çizgi silikti ve ilk çizgi hemen çıktı ama ikinci silik çizgi biraz bekledikten sonra çıktı. Bi de bu testi dene istersen ama dediğim gibi her bünyede farklı oluyo benim çok yakın bi arkadaşımın adetinden 2 hafta geçene kadar kan testinde bile çıkmamıştı sonra birden 500 çıktı. Şimdi dünyalar tatlısı bi oğlu var

kızlar belinde künt bir ağrısı olan varmı?özellikle eğilip kalkarken,otururke belimde bir ağrı ve eğırlık var hamilelik belirtisi olabirmi acaba?günüm üç gün geçti bu arada...

canım benim geçen ayki adetim farklı bir günde geldiği için net ne zman bilmiyorum ama yinede tahminen söliyim sana
10 haziran 20 haziran arası ..
ben bu günlerde çalıştım yanii inşallah tutturmuşumdur gününü
evet canım denk gelmiş olabilir 14. gün de çalışsaydın keşke ama bir gün bile olsa veren rabbim yine verir

handecim sende ne gibi belirtiler war peki?ben adet olmazsam eğer 10 gün beklicem

selam kizlar. Adetime 2 gun var test yaptim negatif. ne yapak gari bu ayda olmadi tahminimce.

a.s canım belli olmaz çıkmamıştırda olabilir...geçmesini bekleseydin keşkedaha emin olurdun geçen ay benim 5 gün gecikti inat ettim test yapmadım bu ayda yapmayı düşünmüyorum 1 hafta geçsin yapıcam
belirtilerin nasıl

handecim sende ne gibi belirtiler war peki?ben adet olmazsam eğer 10 gün beklicem

Duygucum benim bu ay hamilelik de belirti de çok çok düşük bi ihtimal çünkü ben geçen ay düşük yaptım. Bi dahaki adetimin ne zaman olucağı bile belli değil, haliyle yumurtlama dönemini tutturmamız da çok zor. Düşükten sonra bi dahaki adet 50-60 gün sonra gelebiliyomuş ama normal 28-30 gün sonra da gelebiliyomuş. Herşey son derece belirsiz yani. Ayrıca belirti de takip edemiyorum çünkü neyi ne zaman beklemem gerektiğini bilmiyorum. Ama eğer 10 Temmuza kadar hastalanmazsam 10 Temmuzda test yapmayı planlıyorum.

selam canim. bende anlamadim ne oldu bu ay. o kadar cok belirtim varki. lekelenmem bile oldu 3 gun once. kasik batmalari, gogus ucu hassaslasmiasi hersey var.

selam canim. bende anlamadim ne oldu bu ay. o kadar cok belirtim varki. lekelenmem bile oldu 3 gun once. kasik batmalari, gogus ucu hassaslasmiasi hersey var.

aaa lekelenmen olduysa hamile olabilirsin yerleşme kanaması diyorlar ona..
ayy ne güzel ama diğer belirtilere çok takılma ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım adetim 6 gün gecikti hamileyim diyorsum ama olmadı işte...
yanlız lekelenme ciddi bir hamilelik belirtisidir

zaten canim lekelenme oldu ve ben dedimki tamam kesin ama sonra okuyorum yok yumurtla catlarken de olur diyolar yok usutme diyolar. turkiyeye gitmeme az kaldi soyle guzel bi muayneden gececem.

zaten canim lekelenme oldu ve ben dedimki tamam kesin ama sonra okuyorum yok yumurtla catlarken de olur diyolar yok usutme diyolar. turkiyeye gitmeme az kaldi soyle guzel bi muayneden gececem.

Rockwellcim doğru söylüyosun yumurta çatlaması da lekelenme yapabiliyormuş ama yumurta çatlamasından ötürü olsa çok daha erken lekenlenme olması gerekmez miydi? Adetinden 15 gün önce falan? Üşütmeden kaynaklı olanı hiç duymadım ama belki vardır onu bilemiyorum tabi. Ayrıca daha önce gönderdiğim yazıyo görmedin mi? Benim çok yakın bi arkadaşımda adeti yaklaşık 2 hafta gecikene kadar kanda bile görünmedi. Başkası anlatsa inanmazdım ama bizzat ben de yanındaydım bu olayda

MERAK ettiğimiz bir konu
Normal sayılan ya da fizyolojik adı verilen akıntılar kokusuz, şeffaf ve sümüksü kıvamda olan akıntılardır. Bu akıntı, ovulasyon adı verilen yumurtlama dönemi gibi östrojen yani kadınlık hormonunun yükseldiği dönemlerde artış gösterir. Yani iki adet arasına rastlayan dönemde bu akıntıda bir miktar artış olabilir. Aynı şekilde adetin hemen öncesinde de akıntıda hafif bir artış olması normaldir.

Ayrıca cinsel uyarım sırasında vajinayı çevreleyen bezlerden salgılanan ve ilişkiyi kolaylaştırıcı, kayganlaştırıcı, kendine has bir kokusu ve krem - beyaz rengi olan sıvı da yine fizyolojiktir.

Gebelikte de rahim ağzından salgılama yapan bezlerin bezlerin aktivitelerinin gebelik hormonlarına bağlı olarak artması nedeniyle yine krem-beyazımsı renkli, olan akıntılar da normaldir.

Alışılmış vajinal akıntının miktarı, kıvamı ve diğer özellikleri değiştiğinde mutlaka hekime başvurmak gerekir.Adet dönemine yaklaştıkça bazen vajinada bir koku olabilir ve akıntı rengi koyulaşabilir. Bu adet kanamasını oluşturan hormonların bu dönemde getirdiği etkidendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…