Duygu bende adetime 4 gün kala çok silik bir çizgi çıkmıştı ama kişiden kişiye ve testten teste çok farkediyo. Senin testinin markası ne?
handecim bende net tek çizgi çıktı senin ikinci mi silikti ? walla testin markasını tam hatırlamıyorum f ile başlayan birşeydi.üstündede adetten 1 gün sonra sonuç werecek şekilde hazırlanmştır artı ikinci çizgi belirsiz çıkarsa hamilesinizdir yazıodu ben umudumu kestim gibi ya:çok üzgünüm:
sevilcim dün akşamki mesajımı gördünmü tatlım yumurtlama tarihini sormuştum eğer biliyorsan yazarmısın canım çünkü adet tarihlerimiz arka arkaya benim adet tarihim 3 temmuz yazarsan sevinirim canım ben iki gün çalışmıştım ilki ayın 13 ü diğeri ise 18 zi acaba yumurtlama dönemime denk gelmişmidirbilen varsa yanıtlarsa sevinirim canlar görüşmek üzre hepinizi öpüyorum muuuuuuuck
Dur canım hemen kesme ümidini. Ben bikaç tane test denedim ama sanırım bu erkenden sonuç veren test D-Best idi. Evet bende ikinci çizgi silikti ve ilk çizgi hemen çıktı ama ikinci silik çizgi biraz bekledikten sonra çıktı. Bi de bu testi dene istersen ama dediğim gibi her bünyede farklı oluyo benim çok yakın bi arkadaşımın adetinden 2 hafta geçene kadar kan testinde bile çıkmamıştı sonra birden 500 çıktı. Şimdi dünyalar tatlısı bi oğlu var
selam kizlar. Adetime 2 gun var test yaptim negatif. ne yapak gari bu ayda olmadi tahminimce.
handecim sende ne gibi belirtiler war peki?ben adet olmazsam eğer 10 gün beklicem
a.s canım belli olmaz çıkmamıştırda olabilir...geçmesini bekleseydin keşkedaha emin olurdun geçen ay benim 5 gün gecikti inat ettim test yapmadım bu ayda yapmayı düşünmüyorum 1 hafta geçsin yapıcam
belirtilerin nasıl
selam canim. bende anlamadim ne oldu bu ay. o kadar cok belirtim varki. lekelenmem bile oldu 3 gun once. kasik batmalari, gogus ucu hassaslasmiasi hersey var.
selam canim. bende anlamadim ne oldu bu ay. o kadar cok belirtim varki. lekelenmem bile oldu 3 gun once. kasik batmalari, gogus ucu hassaslasmiasi hersey var.
rockwell canım günün geçtimi
Rockwellcim niye bilmiyorum ama taaa ilk yazını okuduğumdan beri sanki sen bu ay hamileymişsin gibime geliyo
aaa lekelenmen olduysa hamile olabilirsin yerleşme kanaması diyorlar ona..
ayy ne güzel ama diğer belirtilere çok takılma ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım adetim 6 gün gecikti hamileyim diyorsum ama olmadı işte...
yanlız lekelenme ciddi bir hamilelik belirtisidir
zaten canim lekelenme oldu ve ben dedimki tamam kesin ama sonra okuyorum yok yumurtla catlarken de olur diyolar yok usutme diyolar. turkiyeye gitmeme az kaldi soyle guzel bi muayneden gececem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?