seni umutlandırmak istemiyorum ama bu önemli bir belirti..zaten canim lekelenme oldu ve ben dedimki tamam kesin ama sonra okuyorum yok yumurtla catlarken de olur diyolar yok usutme diyolar. turkiyeye gitmeme az kaldi soyle guzel bi muayneden gececem.
kizlar ben amerikadayim ve burda kafamiza gore gidip test yaptiramiyoruz. doktordan randevu falan almam lazim ve onlarda 15-20 gun sonrasina veriyolar.
kıslar ben yine geldim:)))
Rock bitanem lekelenme kahve az az mı geldi. topiklerden birinde okumuştum biri yazmış hasta olmuş kahve leke leke gelmiş kısa sürmüş test yapmış negatif. havalardandır demiş. aradan biaz geçmiş. adet zamanı gelmiş yanlış hatırlamıyorsam eczaneye gitmiş adet olmuyor diye söktirici alacakmış. eczacıda arkadaşıymış. demişki bir test yap eğer negatifsen hamile kalana kadar testler benden demiş. ve kız yapmış pozitif çıkmış. doktora gitmiş bebiş 1,5 aylık olmuş. canımm inşallah seninde öyle olmuştur.
sen hamilesin canımmmmmmkizlar sabah yaptigim testi atmamistim simdi baktim ikinci cizgi silik ama cok silik. offf 1 saat gecti ustunde burda saat daha sabah 8:11. gecerli olurmuki o kadar beklettikten sonra. ustunde 5 dakkadan soonra atin diyor. Ben yarin sabah yine yapcam ilk idrarla.
Dedim kızım ben sana içime doğuyo diye!:teytey::teytey::teytey: Zaten maşallah içime ne doğsa oluyo bu aralar bi şu loto numaraları doğamadı içime gitti zaten jeyyar Silikte olsa pozitif demek. Bak yarın sabah yaptığın testte mutlaka biraz daha belirgin çıkıcak. Bi de öyle hemen atma testiklava:, o testin üzerinde yazan beş dakika geçmek bilmiyo çünkü. Hatta bence saat tut emin olmak için :dance:a.s.
sen hamilesin canımmmmmm:teytey:
silik çıkanların hepsi hamişti sabah tekrar yap bizede haber ver merak ederiz
selam wavycim. lekelenme cok az geldi ve cok koyu kandi. simdi yazdim gordunmu test silik ikinci cizgi. keske imkanim olsada kan testi yaptirsam. catlicam meraktan. 2 saat bekledikten sonra test dogru cikarmi yaa.
selam wavycim. lekelenme cok az geldi ve cok koyu kandi. simdi yazdim gordunmu test silik ikinci cizgi. keske imkanim olsada kan testi yaptirsam. catlicam meraktan. 2 saat bekledikten sonra test dogru cikarmi yaa.
ay rock valla içimden dans etmek halay çekmek geliyo. canım ya silik çıkanların çoğu hamiş çıktı ayy nasıl mutlu oldum. evde başka test varmı. varsa tut çişini 4 saat tekrar yap ayyyy bugün bayram kızlar:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
slm kizlar rack canim hamile olabilirsin.bernim ilk testimde bile adetimin üzerinden 2gün gecmesine ragmen ikinci cizgi biraz gec cikmisti 2gün sonra bidaha yaptigimda ikinci cizgi hemen cikmisti.bence yarin bidaha yap derim.doktorum burdada aynen bi randevu almak icin 1ay sonrasini bekliyon
canim 10 tane almistim internetten test var yani hatta testten bol bisey yok ama simdi korku geldi icime ya goremezsem 2. cizgiyi diye. tutayim bari gitmiyeyim. 4 saat mi diyolar genelde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?