rockk canım inşallah ama inşallah vardır canım
rack canim insallah hamilesindir fazla strese girme olurmu sekerim
rock canım silik çizgi çoğunlukla hcg oranının az olduğunu gösteriyor. gün geçtikçe artarak pozitif olacaktır. belki sende daha çok başındasındır. ama şuda bir gerçek hamişlik olmasa hiç çıkmıyo o özlemle beklediğimiz ikinci çizgi.
sen yüreğini ferah tut ve sakin ol. herşeye hazırla kendini. ama inanıyorumki hamişsin..:)))))))))
rockwell canım orda fortel vardır kesin erken gebelik testi adetine 1 hafta kala falan sonucu veriyo
gerci rack test bol sende yap canim her gün yap.ama kendini herseyede hazirla insallah bi bebisimiz daha olur dimi canim:sm_cool::sm_cool::1hug::1hug:
slm burcu_arda.bende fortel testi yaptım adet günümde negatif çıktı.ama üç gün geçti adetim.idrarda çıkmayabilir diyolar ama sence kesinmi o testler??
canim ben sana hemen bi ornek vereyim. ablam fortelle yapmis 5 gun gectikten sonra detten cikmamis. 5 gun sonra bidaha yapmis yine fortel ve cikmis. yani sen icini ferah tut.
umarım öyle olur.benim belimde çok ağrı var şu anda kasıklarım da ağrıyo.sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun napalım.ama senin hamişliğin hepimizi sevindirdi.bir an önce kesinlik kazanır umarım rockwell.dün ablamda hamile olduğunu öğrendi benimde çıkarsa baya bir komik olacak.hamiş hamiş gezeriz artık:))
umarım öyle olur.benim belimde çok ağrı var şu anda kasıklarım da ağrıyo.sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun napalım.ama senin hamişliğin hepimizi sevindirdi.bir an önce kesinlik kazanır umarım rockwell.dün ablamda hamile olduğunu öğrendi benimde çıkarsa baya bir komik olacak.hamiş hamiş gezeriz artık:))
nalan canım çok yüksekmiş doğruluk payı ama yineden herşey olabilir içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?