Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

rack canim insallah hamilesindir fazla strese girme olurmu sekerim

insallah rackcim insallah hamilesindir.bence adet gününü beklersen aha iyi sonuc alirsin.gerci biliyorum beklemekte cok zor canimya

rock canım silik çizgi çoğunlukla hcg oranının az olduğunu gösteriyor. gün geçtikçe artarak pozitif olacaktır. belki sende daha çok başındasındır. ama şuda bir gerçek hamişlik olmasa hiç çıkmıyo o özlemle beklediğimiz ikinci çizgi.
sen yüreğini ferah tut ve sakin ol. herşeye hazırla kendini. ama inanıyorumki hamişsin..:)))))))))

burcucum hemde nasil aglicam vallahi. hayatimda gormedim cift cizgi cunku sadece ovulusyon testinde gormustum :))))))))))))))))))))))))

Gulsu napem ne edem bilemedim. hergun sabah yapcam gari. biliyorum beklemek en guzeli ama icim icime sigmaz.

insallah canim yaa. evet kendimi kotuyede hazirliyorum. allahin bilecegi is artik. beklemekten baska yapacak bisey yok.

gerci rack test bol sende yap canim her gün yap.ama kendini herseyede hazirla insallah bi bebisimiz daha olur dimi canim:sm_cool::sm_cool::1hug::1hug:

gerci rack test bol sende yap canim her gün yap.ama kendini herseyede hazirla insallah bi bebisimiz daha olur dimi canim:sm_cool::sm_cool::1hug::1hug:

evet gulsucum 9 tane daha test var evel allah :roflol: yaparuk hergun. olmazsa yine siparis ederuk bu sefer 20 tane :roflol: bakiyorum bakiyorum teste cizgi var abi yaa. biraz daha beklesem tam kirmizi olurmu acaba :roflol:

slm burcu_arda.bende fortel testi yaptım adet günümde negatif çıktı.ama üç gün geçti adetim.idrarda çıkmayabilir diyolar ama sence kesinmi o testler??

canim ben sana hemen bi ornek vereyim. ablam fortelle yapmis 5 gun gectikten sonra detten cikmamis. 5 gun sonra bidaha yapmis yine fortel ve cikmis. yani sen icini ferah tut.

canim ben sana hemen bi ornek vereyim. ablam fortelle yapmis 5 gun gectikten sonra detten cikmamis. 5 gun sonra bidaha yapmis yine fortel ve cikmis. yani sen icini ferah tut.

umarım öyle olur.benim belimde çok ağrı var şu anda kasıklarım da ağrıyo.sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun napalım.ama senin hamişliğin hepimizi sevindirdi.bir an önce kesinlik kazanır umarım rockwell.dün ablamda hamile olduğunu öğrendi benimde çıkarsa baya bir komik olacak.hamiş hamiş gezeriz artık:))

insallah canim. ablanla ayni anda olmasi daha da guzel olur. nasip kismet diyoruz bakalim bekliyoruz canim.

Benim de ablamla 2 ay ara vardı aramızda. Ablam benden tam 2 ay önce hamile kalmıştı. Şimdi o 4. ayını dolduruyo. Annem bu açıdan düşük yapmama sevindi diyebilirim çünkü ablam italyada ben ankarada annemler izmirde. İkinize birden nasıl yetişicem diye panik oluyodu kadıncağız :)

nalan canım çok yüksekmiş doğruluk payı ama yineden herşey olabilir içini ferah tut

önemli değil canım ya.biz yeni denemeye başladık zaten.daha yolun başındayız bakalım.kısmet olacaksa her koşlda geliyor zaten.hiç ummadığın anda mucize gibi...ablamın aynen öyle oldu.henüz istemedikleri ve korundukları halde geldi bebişleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…