Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

SAĞOL SUDENAZ İNŞ.HEP BERABER KALIRIZ. EE PEKİ ADETİN GEÇELİ KAÇ GÜN OLDU KESİN HAMİŞLİK YOKMU SENDE AMA ÜZÜLME İNŞ ALLAH IN İZNİYLE O GÜZEL GÜNLERİ GÖRÜCEZ BEN UMUTLA BEKLİCEM HEP BEKLİCEM İNŞ. ALLAH KİMSEYE ARATMASIN süprizzzzz

dbest senin durumuna çok üzüldüm.geçmiş olsun.inşallah sağlıklı bir bebeğine kavuşursun.

giznur, mesajda neden benim adım çıkmış anlamadım ama benim gebeliğim yolunda ilerliyor çok şükür, hazan61'in 7 haftalıkken düşmüş. :1no2:

BU GÜN GEÇELİ 6 GÜN OLDU HALA NEGATİF...BEN ARTIK BİR AN ÖNCE ADET OLAYIM DİYE DUA EDİYORUM...NAPIYIM.....????:çok üzgünüm:

selam arkadaşlar,
daha farklı bir sorum olacak.bilgisi olanlar yardımcı olursa sevineceğim. ğeçmişte adet düzensizliği için doktor tavsiyesiyle farlutal kullanmıştım. fakat ikinci kutuya adetimin kaçıncı günü başladığımı unuttum. bilen varsa cevap bekliyorum.
sevgiler.

Bilgisi Olan Varsa Yardimci Olsun Lutfen 8 +6 Haftalik Hamileyim Bu Ayin 31 De Randevum Var Cinsiyetini Cok Merak Ediyorum Tabi Sagligi Daha Onemli Ama Sagliginin Iyi Oldugunu Ayin Basinda Doktorum Soylemisti Problemsiz Bir Hamilelik Geciricegimi Soylemisti Sizce Belli Olurmu

saol kardelen, kısmet değilmiş canım. ya şimdi ben kendiliğinden düşük yaptım. 7 gün sürdü kanamam. bugün bitti. yumurtlama ne zaman olur sence.

normal zamanında yumurtlarsın ya da büyük olasılıkla bu ay yumurtlamazsın çünkü gebelik kaybından sonraki ayda yumurtlama olmayabiliyor..

benim daha erken dönemde gebelik kaybı oldu, sonraki ay yumurtlamadım ve yumurta çatlamadığı için büyüyerek kiste dönüştü ama sonraki ay kayboldu.. bu olaydan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çok şükür şuan hamileyim.. bu kadar kafana takma rahat olmaya çalış, herşey olacağına varıyor..

bende düşük yaptım bikere adet gördüm ve öbür aya hamile kaldım kala bilirsin hamile ama bikere adet görmen gerek

çok sağolun kızlar cevaplarınız için. dbest , hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.

kızlar size bi bilgi vermek istiyorum haberiniz olsun.ben bu ay 30 günde bi adet oldum.bugün yumurtlama takibi tapılması için doktora gittim normalde 30 günde bir adet olan biri 16.gün yumurtlar ya benim ki öyle olmadı yani 13.gün yumurta büyümüş ama daha tam olgunlaşmamış 14.gün tam olgunlaşacakmış.bakın benim kisi 2 gün öncesine kaymış yumurtlamam.illaki yumurta kayabiliyo öncesine ve sonrasına

saol kardelen, kısmet değilmiş canım. ya şimdi ben kendiliğinden düşük yaptım. 7 gün sürdü kanamam. bugün bitti. yumurtlama ne zaman olur sence.

hazan 61 kaç günde bir adet oluyosun bana onu söyle bak ben 30 günde bir adet oldum bu ay normalde 16.günü yumurtlamam lazım değilmi ama öyle olmadı 14.gün yumurtam olgunlaştı normalde 28 günde bir gören kadın 14.günü yumurtlar.ama önceki güne veya günlere veya sonraki güne kayabiliyo 12.14.16.18 günler ilişkiye gir canım Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…