dbest senin durumuna çok üzüldüm.geçmiş olsun.inşallah sağlıklı bir bebeğine kavuşursun.
SAĞOL SUDENAZ İNŞ.HEP BERABER KALIRIZ. EE PEKİ ADETİN GEÇELİ KAÇ GÜN OLDU KESİN HAMİŞLİK YOKMU SENDE AMA ÜZÜLME İNŞ ALLAH IN İZNİYLE O GÜZEL GÜNLERİ GÖRÜCEZ BEN UMUTLA BEKLİCEM HEP BEKLİCEM İNŞ. ALLAH KİMSEYE ARATMASIN süprizzzzz
hazan61 geçmiş olsun canım seninle aynı şeyleri yaşamışız zaten hamilelikte ateş çıkıyo bende de çıkmıştı ama embriyo tutunamadı senin ve benim beklememeize gerek yok ben 1.ayda hamiş kaldım 2.ayda kalamadım şu an 3.ayım inşallah kalırız zaten rahim kendini toparlamışsa hamiş kalırsın
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canımcım düşük yapmana çok üzüldüm geçmiş olsun ama kısmet olur gene üzülme bişey olmazsa önümüzdeki ay tekrar bünyen hamile kalmaya hazır olur inşallah:1hug:
çok sağolun kızlar cevaplarınız için. dbest , hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.
saol kardelen, kısmet değilmiş canım. ya şimdi ben kendiliğinden düşük yaptım. 7 gün sürdü kanamam. bugün bitti. yumurtlama ne zaman olur sence.
Merhabalar Canim Hayat Nasil Gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?