iyidir canim ne olsun. hep ayni. sen nasilsin?
bende de iyilika.s. senin arkadaslarla yazilarini takip ediyordum
ve bir sey sormak istedim :sm_confused:eyer zamanin varsa sorayimmi:uhm:
tabi canim sor ne istersen.
canim benim uzme sakin kendini Şeniz insallah bundan sornaki ay mutlu olrsuncanim vallahi bende 2 kere yaptim onu. Ilkinde once temiz bi kaba 1 tatli kasigi karbonat koydum sonra ustune idrari koydum kopurdu koyar koymaz sonra once idari koydum ustune karbonati doktum hemen dibe coktu hic kabarmadan. Ikinci soyledigim metod daha iyi galiba cunku hamile degilmisin bu ayda( Regl oldum dun.
bu ay 2 gun gecikti ama benim zaten hep atliyor boyle. O uzden gecikince pek heyecanlanmiyorum. 3 aydir deniyoruz daha yeniyiz. Bugun annem soyledi babannem ve halamlar hep 1 sene denedikten sonra hamile kalmislar. Herhalde onlara cektin dedihayirlisi diyelim napalim. Insallah sen hamilesindir canim. Sende gurbetcisin benim gibi oyle mi? Akrabalar var mi yaninda? benim burda kimse yok
EVET CANIM BENDE GURBET ELLERDEYIM AKRABA YOK O YUZDEN BÖYLE SORUN LAR YARATIYOZ YA:a015:ANNEMIZ YANIMIZDA OLSAsenağlama BELKI BU KADAR SITRES YAPMAYIZ BIZ 10 aydir deniyoruz daha bisey olmadi cok sasiracaksin ama benim gunum un geceli tam 2 ay olacak kafamçokkarıştı normalde bende her ay gecikirdim 5 6 gun ama bu ay deli olacam 1 ay önce doktora gittim ama bisey yok dedi bende ustune dusmedim sinirden aman neyse ney dedimde olacak gibi deyil ayin 18 ne termin aldim ve artik ne var ortaya cikacak:a015:
Canim yani bende burda yazan arkadaslara ve cevremden duyduklarima gore hareket ediyorum. Gogus kasinmasi, genelde sol kasikta agri, goguslerin buyumesi ve renk degistirmesi,mide bulantisi. Bunlar var mi sende de? Birde kimisi mesela en azindan amile kaliyor ogrniyor ve hemen ayni ay dusuruyor falan benim o da olmadi. ya da olduda ben doktora gitmedigim icin bilmiyorum. Turkiyeye gidince inanki ilk isim soyle guzel bi doktora gidip muayene olmak olcak. Rahat rahat derdimi anlatcam. Yumurtlama mi neyse baksin. Benim normaldeherkesi hani 28 gunde bir olurya benim genelde 31-32 gunde bir oluyo. e doktorlar 35 gune kadar normal diyorar. Senin kac gunde bir ortalama?
2 hafta once erkendir ama idrar testinde cikmasi icin. Gerci ne kadar gecikti bilmiyorum ama. Her ay her ay cok zor oluyor insan yoruluyor bi yerden sonra. Insallah hamilesindir canim ya. Sen benden daha cok beklemissin. Herseyin bi zamani var ya illakin bebekler gelecek birgun bizede.
ARKADAŞLAR MERHABA SİZE ACİLLL BİR SORUM OLACAK ADETİM 5 GÜN VAR AKINTIM ÇOK YOĞUN YARI SAYDAM YAPIŞKAN KOKUSUZ BİR ŞEKİLDE 5 GÜNDEN BERİ GELİYOR BİRDE ARA ARA KASIKLARIMIN BİRAZ ÜST VEYA ORTALARA DOĞRU İĞNE GİBİ BATMA OLUYOR AMA BAŞKA BİR BELİRTİ YOK. YİNE ÇOK ÜMİTLENİYORUM HÜSRANA UĞRAYACAĞIM BİLİYORUM senağlama AMA HAMİŞ ARKADAŞLAR AKINTINIZ BÖYLE ÖZELLİKTEMİYDİ VEYA ENFEKSİYON MU ? NE OLUR CEVAP VERİN :uhm:
merhaba arkadaşlar dün işlerim çok yoğun olduğu için giremedim angelim özellile senden özür dilerim. Şimdi duayı yazıyorum inşallah rabbim sesimizi duyar ve dualrımızı kabul eder, bu dua daha önce de bahsettiğim gibi ilişkiye girmeden hemen önce eşinizin okuması gerekiyor.
aynen yazıldığı gibi yazıyorum ben de:
Bismillah! Allahümme cennibna'ş-şeytane ve cennibi'ş-şeytane ma razektena.
bu kadar arkadaşlar oldukça kısa zaten, anlamı bize rızık olarak vereceğin çocuktan şeytanı uzak tut gibi bir anlamı varmış. yani bu ilişkiden hem bir evlat diliyorsunuz allahtan hem de ömür boyu şeytan çocuğumuza yaklaşamasın diye dua ediyorsunuz. Dediğim gibi ben de bu ay buldum ilk defa uyguladım, ne kadar etkilidir bilmem, sadece duayla değil diğer yapılması gerekenlerle beraber bu duanın da çok etkisi olacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?