Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canim vallahi bende 2 kere yaptim onu. Ilkinde once temiz bi kaba 1 tatli kasigi karbonat koydum sonra ustune idrari koydum kopurdu koyar koymaz sonra once idari koydum ustune karbonati doktum hemen dibe coktu hic kabarmadan. Ikinci soyledigim metod daha iyi galiba cunku hamile degilmisin bu ayda ( Regl oldum dun.

tabi canim sor ne istersen.

arkadaslarla karbonat testi filan diyordunuz:sm_confused:bende bilmekistiyorum bu testi:uhm:cunku benimde supelerim var adetim geciyorda:dance:doktora gideceyim 18 ne ama gitmeden bende o karbonet testi nedir ilmek isterdma.s.

canim benim uzme sakin kendini Şeniz insallah bundan sornaki ay mutlu olrsun.PEKALA KAC GUNUN GECIYORDU CANIM:sm_confused:

bu ay 2 gun gecikti ama benim zaten hep atliyor boyle. O uzden gecikince pek heyecanlanmiyorum. 3 aydir deniyoruz daha yeniyiz. Bugun annem soyledi babannem ve halamlar hep 1 sene denedikten sonra hamile kalmislar. Herhalde onlara cektin dedi hayirlisi diyelim napalim. Insallah sen hamilesindir canim. Sende gurbetcisin benim gibi oyle mi? Akrabalar var mi yaninda? benim burda kimse yok

EVET CANIM BENDE GURBET ELLERDEYIM AKRABA YOK O YUZDEN BÖYLE SORUN LAR YARATIYOZ YA:a015:ANNEMIZ YANIMIZDA OLSAsenağlama BELKI BU KADAR SITRES YAPMAYIZ BIZ 10 aydir deniyoruz daha bisey olmadi cok sasiracaksin ama benim gunum un geceli tam 2 ay olacak kafamçokkarıştı normalde bende her ay gecikirdim 5 6 gun ama bu ay deli olacam 1 ay önce doktora gittim ama bisey yok dedi bende ustune dusmedim sinirden aman neyse ney dedimde olacak gibi deyil ayin 18 ne termin aldim ve artik ne var ortaya cikacak:a015:

Tamam turkiyedeki arkadaslara da zor cocugun olmayinca ama yine onlarin arkadas akraba anne babalari var yanlarinda bizim oyle degilki. Insan daha cok sariyor kafasina. Almanyayi bilmem ama burda birde ha dedigin saat doktora gidilmiyor. hemen randevu vermiyorlar. Bi ariyosun 1 ay sonraya veriyolarlar. Ben buraya geleli 3 sene oldu nerdeyse. senin ne kadar oldu gideli? Bizim insallah almanyaya gelme ihtimalimiz var esimin isinden dolayi. Tavsiye ediyormusun? frankfurt taraflarini.

ya evet frankfurt taraflari iyi bende esimle gittim gezmek icin ama biz koln de kaliyoruz urasida ok guzel bende 2senedir buradayim bende termin alalim doktordan 1 hafta oldu canim burda da kolay kolay vermiyolar Ama ne yapacan iste mejbur.Doktor ne diyor senin icin bebek isteyinize insall bir engel yoktur canim.TAVSIYELERI NELERMIS DOKTORUN SENIN ICIN

canim burdaki doktorlar bi tuhaf. ben gittim doktora daha korunurken 4 ay once falan hani heryerde diyorlarya hamile kalmadan once doktorunuza gidin bi muayene olun vitamin falan alin diye. neyse ben gittim ben hamile kalmak istiyorum dedim. ne kadardir deniyorsunuz dedi bende daha denemiyoruz bu ay baslamak istiyorum ne yapmaliyim bi vitamin bisey verebilirmisiniz veya hani yumurtlama gunlerini falan soylemesini istedim. O kadar garip baktiki suratima anlatamam sana. Bakti bakti sonunda 'eee yani ' dedi. ben sok oldum. 'yani benden ne yapmami istiyorsun' gibi bi soru sordu. Sonrada simdilik dusuk falan yapmadan bi vitamin veremem dedi. Smear testi yaptirmistim o olaydan 1 ay once hersey temiz cikti. O tahlil sonuclarina bakti herseyin temiz bi engel yok sen bi basla bakalim hamile kalirsin dedi. Sacmaliklar zinciri :) Gecen ay hamile oldugumdan supheleniyorum diye gittim yine kan testi istedim. kan testi yazmam hemen once idrar testi yapalim dedi. Allahim deli oldum ama. O gun bugundur gitmiyorum zaten. 1 sene falan gecsin olmazsa mecbur gitcem.

Evet canim oktorlarin hepsi ayni tipler bende doktorumu deyistirdim benimkide seninkinden kalir bir yani yok yani daha benimki diyor cocugu ne yapacaksin git gez dolas esinle diyor ne bilim seninkine benzer bir suru sacmaliklar.en son sacmaligida bu gecikmelerime bi care bulamamasi oldu dedigim gibi an gunum geciyor.doktoruma gittigimde 28 gunum geciyordu ultrasyondan beni kontrol etti ve bisey yok dedi peki benim sorun ne neden gunum geciyor dedim normal dedi ben dedim yani bende bir sorun yokmu yani kis vya intihap ne bilim benzeri seyler yani dedim.bektim ters tepkiler yok iste olsa ben sana söylememmi ben burda neyim deyip durdu bende o gun bugundur bekliyom daha olmadim ama belirtile r var desem acaba dogrumudur bilmiyorumki

Canim yani bende burda yazan arkadaslara ve cevremden duyduklarima gore hareket ediyorum. Gogus kasinmasi, genelde sol kasikta agri, goguslerin buyumesi ve renk degistirmesi,mide bulantisi. Bunlar var mi sende de? Birde kimisi mesela en azindan amile kaliyor ogrniyor ve hemen ayni ay dusuruyor falan benim o da olmadi. ya da olduda ben doktora gitmedigim icin bilmiyorum. Turkiyeye gidince inanki ilk isim soyle guzel bi doktora gidip muayene olmak olcak. Rahat rahat derdimi anlatcam. Yumurtlama mi neyse baksin. Benim normaldeherkesi hani 28 gunde bir olurya benim genelde 31-32 gunde bir oluyo. e doktorlar 35 gune kadar normal diyorar. Senin kac gunde bir ortalama?

mide bulanmiyor ama gögus uclari cok kötu sizliyor dokununca ve sol karsiklarimda gercekten fark edilecek kadar saplanti gibi agrilar oluyor ara sira sagada geciyo ama sol kadar deyil sol tarafima el vurunca sertlik bile var ama sag taraf sola göre yumusak:sm_confused:göguslerim cok buyumedi ama birazcik deyisme var ama uclarina inan esimi dokundurtamiyom bu tur belirtiler var birazda bacak agrillarim oluyo.YA BILMIYORUM HAMILEYSEM NEDEN IDRARDA CIKMADI "2 HAFTA ÖNCE YINE IDRAR TESTIN YAPTIM AMA YINE TEK CIZGIÇok üzgünüm çoook 10 aydan belli yok cvp almaktan biktim doktora gitmeyi hic istemiyorum :çok üzgünüm:ama ne yapayim baska care bulamiyom :sm_confused:

2 hafta once erkendir ama idrar testinde cikmasi icin. Gerci ne kadar gecikti bilmiyorum ama. Her ay her ay cok zor oluyor insan yoruluyor bi yerden sonra. Insallah hamilesindir canim ya. Sen benden daha cok beklemissin. Herseyin bi zamani var ya illakin bebekler gelecek birgun bizede.

ben her gece burdayim canim sohbetlerimizin devamini isterim canim.HA BU ARADA UNTMADAN HAMILELIK ICIN BIR KUCUK TAVSIYE BENDE CANIM esin uyudugu andan 2 3 saat sorna kendisini uyandir ve deneyin derim uykudan kalkinca her iki insaninda uyarici organlari cok daha iyi calisirmis senin yumurtalarin esinide sivisi daha guclu olurmus.senin yumurtalama gununude hesaplayayim sen bana negunu oldunu ve kac gun surdunu söyle

insallah canim bizde bebegimizi kucagimiza aliriz birgu.YARIN BULUSALIM DA BILDIKLERIMI SENINLE PAYLASAYIM BELKI ISE YARAR OK SIMDILIK BEN CIKIYORUM COK UYKUM GELDI GÖRÜSMEK UZERE ÖPÜLDÜN BYYE HERSEY GÖNLUNCE OLSUN

Slm cnm biraz daha bekle derim.İnşallah hamişsindir.Güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

merhaba arkadaşlar dün işlerim çok yoğun olduğu için giremedim angelim özellile senden özür dilerim. Şimdi duayı yazıyorum inşallah rabbim sesimizi duyar ve dualrımızı kabul eder, bu dua daha önce de bahsettiğim gibi ilişkiye girmeden hemen önce eşinizin okuması gerekiyor.
aynen yazıldığı gibi yazıyorum ben de:
Bismillah! Allahümme cennibna'ş-şeytane ve cennibi'ş-şeytane ma razektena.
bu kadar arkadaşlar oldukça kısa zaten, anlamı bize rızık olarak vereceğin çocuktan şeytanı uzak tut gibi bir anlamı varmış. yani bu ilişkiden hem bir evlat diliyorsunuz allahtan hem de ömür boyu şeytan çocuğumuza yaklaşamasın diye dua ediyorsunuz. Dediğim gibi ben de bu ay buldum ilk defa uyguladım, ne kadar etkilidir bilmem, sadece duayla değil diğer yapılması gerekenlerle beraber bu duanın da çok etkisi olacağına inanıyorum.

Canım allah razı olsun senden dua yazdım hemen öpüyorum seni a.s.allaha emanet oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…