Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Beyazmelekçim çok sağol canım.Bizde uygulayalım bakalım hemen yazdım valla.Çok bekledim dün ama yoktun.Olsun yine de unutmayıp yazmışın çok sağol.Hadi bakalım senin gibi bizde güzel haberler alırız inşallah.a.s.

amin canım benim inşallah ben de bekliyorum hayırlı haberlerinizi

canım benim adetim en fazla 4-5 gün gecikir. genelde düzenli. benim asıl sormak istediğim düşük sonrası yumurtlama zamanında oluyomu.

slm kizlar nasilsiniz.ordamisiniz kimse yokmu konusmak icin yoksa uyudunuzmu hepiniza.s.

canım benim adetim en fazla 4-5 gün gecikir. genelde düzenli. benim asıl sormak istediğim düşük sonrası yumurtlama zamanında oluyomu.

düşük sonrası yumurtlama olur canım ama eğer o anda korunmadan ilişkide bulunursan rahim de kendini toparlamışsa hamile kalırsın toparlamamışsa hamile kalamazsın o ay.hadi bakalım sen önce duanı et sonra gir ilişkiye.bol şans

rockwell hamile kalamadınmı bu ay canım bişeyler okudumda senle ilgili.üzüldüm canım ya neyse hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay kalırsın artık.ben doktora gittim yumurtama baktı doktor çok güzel bi yumurtan var dedi ama tam olgunlaşmamış daha.bizde bu sabah eşim işe gitmeden birlikte olduk.inşallah hayırlısıyla tutar

iyidir
canim bi bira actim yanliz baisma iciyorum cuma gece 3 de hastalandim morelim cok bozuk canimya
esimde uyudu simdi

aaaa hiç üzülmeyecen vardır bunda da bi hayır.aslında üzülme demekle olmuyo benimde başıma gelse bende üzülürdüm.canım vardır bi hayır sıkma canını daha çok gençsin,olur merak etme

atlatamiyorum kardelen bebisim olsaydi gitmeseydi sim 6 aylik olcakti.her an aklimda.

bebişin de ya sakatlık gibi bi durum söz konusu olsaydı o zaman üzülmeyecekmiydin canım benim vardır bunda da bi hayır.Allah ne diyo,sizin hoşlanmadığınız bişey sizin hayrınızadır.sıkma canını

keske üzülmemek elimde olsa canimya ama elimde degilki

bende yumurtlama takibi yaptırdım cumartesi günü gittim çok güzel bi yumurtan var dedi doktor ama daha tam olgunlaşmamış.bu sabah 1 kez birlikte olduk eşimle inşallah tutar

öyle ama kardelen ilk bebisimdi
1 bucuk aylikdi icimdeydi ama yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…