Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

keske üzülmemek elimde olsa canimya ama elimde degilki

canım benim senin psikolojini çok iyi anlıyorum ama en azından bebeğin olabiliyo ya hiç olmasaydı ya kısır olsaydın dimi ama takma kafana stres yaparsan hiç olmaz bu sefer

evet onuda biliyorum stres yapmicam diyom ama iste.bide adetim 1gün gecikince umutlandim iste gelincede hüsran

gülsü bak ben bu ay 30 günde bi adet gördüm yumurtam normalde 16.günde olması gerekirdi değilmi 14.günde olgunlaştı işte 14.günde bugündü sabah olduk birlikte bakalım hayırlısı

sağol canım bende senin için dua edecem üzülme bi bakmışın tekrar hamile kalmışsın

evet canim iyice calis.yarin yapma ertesi gün yine yapin.1 gün durun bigün yapin

sen kaç yaşındasın gülsü,bek ben 32 yaşındayım ama umudumu hiç yitirmiyorum sende öyle yap eminim sen benden küçüksündür

evet onun hayeli icimi biraz rahatlatiyor zaten canimya.yoksa yasayamam yani

gülsücüm ben vajinismus hastasıyım yani eşimle tam ilişkiye giremiyorum.benim ki daha zor tutabilmesi için en azından sen tam ilişkiye giriyon ya ben napayım

1 gün oluyo bir gün olmuyo o şeklide yapıyoz 1 kez boşalmak yeterlimi gülsü

rockwell le bu vajinismus konusunu konuştuk sağolsun bana çok yardımcı oldu beni çok teselli etti.yen şu hastalığı dedi bana o da eskiden vaji hastasıymış ama o yenmiş inşallah bende yenerim

evet 2. de spermlerin kalitesi düsüyomus.yani yoruluyormus erkeler o yüzden 1.kere yetiyormus

tabiki yenersin canim.iliskiye girerken aklina gitcegin tek sey sevgin bebisin olsun.gözlerini yum ve kendini ona birak.esin sana yardimci olur

off canım ya aklıma sanki ilişkiye girersen acıyacak hissi oluyo acımıyodur belki ama beynim öyle odaklanmış

sikma kendini olurmu herseyi akisina birak lütfen gecen gün racvelle konusmutum yenmismi bu sorunu cok sevindim

iste beynini unut o anda askini düsün onu nasil sevdigini dokunusunu onun öpüsünü.icine girdiginde bebisini sana verdigini hayel et canim

sağol bitanem çok iyisiniz rockwell ve sen ahh bi yapabilsem çok zor be canım tedavi olmam lazım ama çok pahalı o yüzden olamıyorum ne yapacam bilemiyorum sabaha kadar gözyaşı döküyorum yaşlanacam bu gidişle stresten

bak kendini sartlandirma inan bu yüzden olmaz esininde sna yardim ci olmasi lazimbu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…