Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sende sagol canim.tabiki birbirimize destek olcaz kimsemiz olmasa bile siz varsi^niz benim icin.bu cok güzel

eşim çok anlayışlı canım 2 senedir olmuyo sadece bi kere anestezi ile ilişkiye girdik kızlık gitti ama tekrar denemeye kalktık olmadı Allah yardımcım olsun ne diyim

sende sagol canim.tabiki birbirimize destek olcaz kimsemiz olmasa bile siz varsi^niz benim icin.bu cok güzel

canım benim sana destek olabiliyosam ne mutlu bana o snein yüreğinin güzelliğinden inşallah kaybettiğin bebeğinin yerine bi bebiş daha gelir inşallah çok ama çok mutlu olursun canım

amin canim esinin yardim etmesi cok güzel ya bide anlayissiz olsaydi.bak ne güzel seni bekliyor

umarim canim yüce rabbim bidaha veriri insallah.

eşim beni çok seviyo canım bu bi hastalık o da beni çok iyi anlıyo anlamayan boşayan erkeklerde var bu yüzden inşallah bu sorunum çözülür

evet oyüzden esini taktir ettim.bi piskolaga danistinizmi

gittik ama parmak egsersizleri veriyo ben zaten parmağımı sokmaktan acizim istem dışı kasılma oluyo bu hastalığımın hipnoz ve terapilerle olması gerekiyo internetten araştırdım buldum bi doktor ama tedavi 3 milyar lira çok pahalı o yüzden o kadar maddi durumumuz da yok ne yapacam bilemiyorum

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor beim gibi milyonlarca kadın var Allah hepsinin ve benim yardımcımız olsun

ya pahalı demi yani parası olmayan biri bu hastalığı ömür boyu çekmeye mahkum anlayacağın.bunu doktora da söyledim mail atarak ama cevap gelmedi

ben esimle severek evlendim ilk günler bende isteiyordum zorlaniyordum.esim bana cocuga yaklasir gibi yaklasiyodu.bana oyun oynuyallim derdi.sonra onun kucagina cikardim saetlerce öyle oynardik.daha sonra hersey kendiliginden olurdu.

maaşallah aman nazar değimesin ne güzel sen yapabildin umarım bende yapabilirim inşallah

kedimi ona birakirdim gözelerimi yumar onu kulagima fisildadigi sözleri gülerek dinlerdim.daha sonra bende alistim böylece yani

dedigim gibi ilk basta korktum ama sonra anladimki yani bana her dokundugunda sadece o dokunusun bana nasi zevk verdigini hissettim.ve dedimki o benim parcam sevdigim ben onun oda benim olmali.

sen niye yatmadın uyku problemin mi var senin ben sabaha kadar uyumuyorum stersten.Allah yüzümüzü hep güldür inşallah

aynen benimde uyku problemim var kac gündür morelim cok bozuk.

bende kasma olmasa bende rahatlıkla yapardım ama kastığım için eşimin girmesine izin vermiyorum bi de kastığım için vajen girişim acıyo

sen bebeğini düşünüyosun onun için üzülüyosun çok üzülme canım Allahın gücüne gider isyan gibi olur daha gençsin ya daha dur bakalım olur niye bu kadar yıpratıyosun kendini

iste bak sorunu sende biliyosun ozaman kasma canim.kafani baska biseye yönlerdir mesela bebisine düsün sana vercegi bebisleri.sevdigin erkeginin parcasinin senin oldugunu hayel et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…