Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yok canimya benimki fazla acimadi.eger kendini sikarsan acir.

gülsü ben vajen girişinden içeri boşalmasını sağlıyom eşimin o şekilde hamile kalabilirmiyim spermlerin hepsi vajinamın içine gidiyo

canim bilmiyorumki onu am rocvell bi kere kalmis tabi döllenme olmadan âdet yolluyla vucüt atmis.olursun bence

nasıl yani o da vajina girişinden boşalmaylamı yani tam ilişkiye girmeden mi hamile kalmış

evet canim dur sana konusmalarimizin sayfasini yazim bekle bulum önce

MERHABA KIZLARa.s. IKINIZINDE MSJ LARINI OKUDUM VE SIZLERLE BENDE SOHBET ETMEK ISTEDIM SIZDEN KUCUGUM BIRAZ AMA BELKI UFAKTA OLSA KONUNUZA KATILA BILIRIM KABUL EDERSENIZ TABI yerimseniben

nasılsın cici anne sen de ne var ne yok bakalım var mı hamilelik

cici anne senin hamilelikle ilgili bilgilerin var mı varsa sana bi soru sormak isterim

slm cici anne hg.kardelen bulamadim canim.sen daha önce hic böyle hamile kaldinmi

canım ben 3 aydır bu yöntemle korunmuyom ama 1.ay bende kimyasal gebelik oldu gülsü yani döllenme oldu ama embriyo tutunamadı adetle atıldı inşallah bu ayda kalırım

Teskr Canim Cok Iyiyim Ama gulsu Ve Senin MsJ Larin Dikkatimi Cekiyor:suan Bebis Yok Canim Ama Buay Supheler Var Sali Gunu Doktora Gideceyim Insallah Bebis Vardir Sizler Ne Durumdasiniz Canim

cici annecik ben 14 gecesi adet oldum kizlar bisey sormak istiyorum son bu ay adetim tveletim yparken geliyor devamli parcaciklar halinde normelde ic camisirma gelirdi.bide bu ay vajinemin ici cok yandi bide kasindi bu nedir kizlarya

:uhm:cici annecik ben 14 gecesi adet oldum kizlar bisey sormak istiyorum son bu ay adetim tveletim yparken geliyor devamli parcaciklar halinde normelde ic camisirma gelirdi.bide bu ay vajinemin ici cok yandi bide kasindi bu nedir kizlarya

Teskr Canim Cok Iyiyim Ama gulsu Ve Senin MsJ Larin Dikkatimi Cekiyor:suan Bebis Yok Canim Ama Buay Supheler Var Sali Gunu Doktora Gideceyim Insallah Bebis Vardir Sizler Ne Durumdasiniz Canim

inşallah canım kalmışsındır hayırlısı olsun canım ben yumurtlama takibi yaptırdım doktorda ve çok güzel bi yumurta gördü doktor ama daha çapı tam büyümemiş biliyon yumurta 24 saat canlı kalıyo ya bende bu fırsatı değerlendirmek adına ben pazar sabahı birlikte oldum bide bu sabah olsam olurmu eğer bu sabah değilde yarın sabah yaparsam yumurta çatlayabilir ve bu fırsatı kaçırabilirim anlatabildimmi canım

Anne Deyilim Ama Arstirmalarima Göre Bilgim Var Canim Sorbilirsin Tabiki

kardelencim ya gecengece yani ayin 13nün gecesi senle konusmusuz bende rockvell saniyodum karsitimisim.kusura bakmaya

:uhm:cici annecik ben 14 gecesi adet oldum kizlar bisey sormak istiyorum son bu ay adetim tveletim yparken geliyor devamli parcaciklar halinde normelde ic camisirma gelirdi.bide bu ay vajinemin ici cok yandi bide kasindi bu nedir kizlarya

canım parçacıklar halinde gelmesi normal ama vajinanın içinin kaşınması ve yanması bi enfeksiyon olduğunu gösterebilir eğer devam ederse doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…