Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kardelencim ya gecengece yani ayin 13nün gecesi senle konusmusuz bende rockvell saniyodum karsitimisim.kusura bakmaya

allah cezacını vermesin :))kız bende rockwelle konuştum ama bana böyle bişey demedi bende şaşırdım şimdi sana

slm cici anne hg.kardelen bulamadim canim.sen daha önce hic böyle hamile kaldinmi

CANIM BE 10 aylik evliyim daha hic hamilelik yasamadim ama insallah kismetse bu ay suphelerim var insallah kalirim.sen ne kadarlik evlisin canim:içelim:

canim ben 2 yillik evliyim.yarin doktoru aricam randüvü alimda bir an önce gidim cünkü gercekten aciyor.bide cok kasiniyor yani normal degil bu kasintida.bide afedersiniz ama tuveletimi yaptiktan sonra peceteyle silince bile aciyor orasi yaniyor sanki

canim süphelerin ne belirtilerin varmi baya

gülsü bence sen bir an önce git kızım normal değil acıması peki ilişkiye girerken acıyomuydu yada yanıyomuydu eğer ilişkiyede girdiğinde acıyosa enfeksiyon var

kardelencim ozama^n bu sabah yapin ama sen uyumalisin.vucudun yorgun olasin

gülsü cici anne soruma cevap vermiyo benim sorum cici anneye sorduğum soruyu okusana belki sen bilirsin

adetim basladiktan sonra basladi bu aci bugün adetim biraz kesildi biara yaptik ama cok acidi esim geri cekildi sonra kanama parcaciklar halinde yine geldi.esime bile bulasmasti parcalar.esimde korktu bende

kardelencim bence bu sabah ol bide yarin gece ne olur ne olmaz dimi

tamam sekerim konusalim o zaman benim seyim niye böyle olduya

adetim basladiktan sonra basladi bu aci bugün adetim biraz kesildi biara yaptik ama cok acidi esim geri cekildi sonra kanama parcaciklar halinde yine geldi.esime bile bulasmasti parcalar.esimde korktu bende

canım benden sana bi tavsiye sakın adetliyken ilişkiye girme eşin mikrop kapabilir ve bu enfeksiyon sana bulaşır bunu unutma

normelde girmiyoduk esimle küstümde sonra barisma cabasi yaparken esim dayanamadi ben istemedim ama yok diyemedim

sağol canım ama belki gülsü ile yazdığımız mesajları okumuşsundur ben vajinismus hastasıyım yani tam ilişkiye giremiyorum eşimin vajen girişinden boşalmasını sağlıyorum spermelri olduğu gibi vajene giriyo bu yolla hamile kalabilirmiyim biliyomusun

bu ay bebisim olsunya gercekten cok istiyorum kizlar hepimize bebis versin allahim

anladim canim dedidigin gibi sen bu sabah birlikte olmayi dene ve hic dus filan alma.elinden geliyorsa iliskiden 12 saat sorna dus yap derim:içelim:ve iliskiden sorna kalcanin altina yastik koy ve o sekil yat canim zaten rahatsiz etmez yastik ben hep yaptim ve sakin iliski esnasinda sitres yapama yani hamile kalmak icin ypma zevk almak icin yap inan daha cok fayda olacak.doktorumla ben bunlari hep konusuyorum cunku ve tabiki allahtanda iste bilmiyorum inancin yuksemi benimki cok yuksek ve o yuzden baslamadan önce besmele cekiyorum bunuda dene canim.bunlar benim tavsiyelerim ne kadar alirsin o sana kalmis canim:içelim:

kac yasindasin cicanne kacinci denemen bêbis icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…