kardelencim ya gecengece yani ayin 13nün gecesi senle konusmusuz bende rockvell saniyodum karsitimisim.kusura bakmaya
slm cici anne hg.kardelen bulamadim canim.sen daha önce hic böyle hamile kaldinmi
kardelencim ozama^n bu sabah yapin ama sen uyumalisin.vucudun yorgun olasin
adetim basladiktan sonra basladi bu aci bugün adetim biraz kesildi biara yaptik ama cok acidi esim geri cekildi sonra kanama parcaciklar halinde yine geldi.esime bile bulasmasti parcalar.esimde korktu bende
anladim canim dedidigin gibi sen bu sabah birlikte olmayi dene ve hic dus filan alma.elinden geliyorsa iliskiden 12 saat sorna dus yap derim:içelim:ve iliskiden sorna kalcanin altina yastik koy ve o sekil yat canim zaten rahatsiz etmez yastik ben hep yaptim ve sakin iliski esnasinda sitres yapama yani hamile kalmak icin ypma zevk almak icin yap inan daha cok fayda olacak.doktorumla ben bunlari hep konusuyorum cunku ve tabiki allahtanda iste bilmiyorum inancin yuksemi benimki cok yuksek ve o yuzden baslamadan önce besmele cekiyorum bunuda dene canim.bunlar benim tavsiyelerim ne kadar alirsin o sana kalmis canim:içelim:
inşallah canım kalmışsındır hayırlısı olsun canım ben yumurtlama takibi yaptırdım doktorda ve çok güzel bi yumurta gördü doktor ama daha çapı tam büyümemiş biliyon yumurta 24 saat canlı kalıyo ya bende bu fırsatı değerlendirmek adına ben pazar sabahı birlikte oldum bide bu sabah olsam olurmu eğer bu sabah değilde yarın sabah yaparsam yumurta çatlayabilir ve bu fırsatı kaçırabilirim anlatabildimmi canım
kizlar enfeksiyon falan tehlikeli biseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?