Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

valla tiksinmesem mikrop kapmicai bilmesem parmagimi sokup kasimak geliyor icimden bukadar yogun yani.simdi biraz iyi oldum arada bi biseyler batiyor yaniyor sanki ama

valla tiksinmesem mikrop kapmicai bilmesem parmagimi sokup kasimak geliyor icimden bukadar yogun yani.simdi biraz iyi oldum arada bi biseyler batiyor yaniyor sanki ama

canım benim bi an önce sen git doktora normal değil bide içi kaşınıyomuş benim hiç böyle bi sornum olmadı kaşınsa bile dışı kaşınırdı :1shok:

süprizzzzz bu site bende hastalik olduya gözümüactgimda buraya geliyorum yemek bile yapamk istemiyorum resmen cok güzel burasi

kardeleln normaldede parcalar geliyodu ama bu sfer cokdu bide kücükkücük siyah halinde bazlari

cici anne vajenia girişinden içeri boşalıyo eşim bütün spermleri içime gidiyo yani ben vajinismus hastasıyım yani tam ilişkiye giremiyorum bu şekilde hamile kalabilirmiyim peki

kardeleln normaldede parcalar geliyodu ama bu sfer cokdu bide kücükkücük siyah halinde bazlari bilmiyorumki tabiki doktura gitcem ihmale gelmez saglik:1no2:

canım parçacıklar halinde gelmesi normal ama vajinanın içinin kaşınması ve yanması bi enfeksiyon olduğunu gösterebilir eğer devam ederse doktora git

canim siz ikiniz birden yazinca ben sana cvp yazarken iyeriz bekliyo oluyonuz ozmanda sorunuza cvp yazmiyorum saniyorsunuz inani msjlarinizi okuyorum

insalalh canim hayirlisini versin yüce rabbim

insalalh canim hayirlisini versin yüce rabbim hepimize.:enbuyukkk:

gülsü o parçalar rahim duvarının içinin soyulması demek.o önemli değil bendede oluyodu ama akşıntı için sen git görün

kac yasindasin cicanne kacinci denemen bêbis icin

21 yasindayim ve 10 aydan belli deniyoruz ve hepte doktoruma gidiyorum ve biseyimin yani bir sorunum olmadini söyluyo kismetse eyer bu ay bekliyorum ama allah bili iste

tamam bende isvicredeyim canim.tabi alamncayi yeni ögreniyorum türk bi doktur buldum yok iyiymis uzman doktur yarin onu aricam

canim bu sorun bendede oldu ilk evlilik aylainda sana bir sey söyleyeyim onu yap dur turkce ne olduna bakim da gelim canim ok

tamam bende isvicredeyim canim.tabi alamncayi yeni ögreniyorum türk bi doktur buldum yok iyiymis uzman doktur yarin onu aricam

gülsü sen isviçredemisin ne bu ya herkes yurtdışında ohh ne güzel bizde burda pinekliyoz :)))

evet ama türkiyede yasamk daha güzeldi ailem orda burda cok yanlizim yani

tamam sağol cici annecim ama niye 12 saat anlamadım 20-25 dk yetmiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…